Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum ben bugün yarın adet olurum diye düşünüyorum ama akıntı kafamı karıştırdı. Sat 17 ocaktı kuzumm batı bilmiyorum
Umutlandırmak istemem bebişim ama bende de son ay akıntı çok olmuştu bakalım bekleyelim gelcek mi gelmicek mi gelmezse halayda bana da yer açın

akinti normal degilmi cnm bende de zamansız da olur bazen..hadi insallah hayirli haberler ver ..kac qy olduydu deneme?enfeksiyon filan ugrastim demistin dimi..
Bu ikinci ay canım. Evet normaldir ama ben bi öncekini yumurtlamadır dedim yine aynı akıntı olunca şaşırdım. Hani benim akıntım olurdu ama böyle uzayan olmazdı normal strandart akıntı olurdu

Bu ikinci ay canım. Evet normaldir ama ben bi öncekini yumurtlamadır dedim yine aynı akıntı olunca şaşırdım. Hani benim akıntım olurdu ama böyle uzayan olmazdı normal strandart akıntı olurdu
bu ay farklılık hissediyorsan hadi bakalim biraz atraksiyon gelsin topigimize

kaynana ya verdim kucugu buyugu okuldan alip park a gidecekler ohhhh bi nefes aliyim..diyorum ki kaynanaya git biraz yuruyus yap acilirsin ne dese begenirsin ilk günden gelin beni evden kovuyo

demistin enfeksiyon dan mi 1 yil olmadi senin?tam ne enfeksiyonu idi?
Haa unutmuşum
Kız yok olmadı değil. Doktor bulamadı ne olduğunu. Ascus dedi durdu. Tam 11 ay sonra enfeksiyon dedi başka doktor şükürler olsun. İyiki değiştirmişim doktoru
Kronik servisit diye geçiyor kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…