- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.081
canım canımkürklü kürklü
Yani silikti bebeğim koyu değildiTest nasıl çıktı peki çok mu silik?
Dur bakalım kuzucum hiç belli olmaz
Süprizler habersiz gelirinşÂllah vardır ♥
Evet kuzum ben bugün yarın adet olurum diye düşünüyorum ama akıntı kafamı karıştırdı. Sat 17 ocaktı kuzumm batı bilmiyorumKürklüüüüüm adetine kaç gün var senin bakimbir de adet olcak gibi hissediyor musun belirti var mı
Umutlandırmak istemem bebişim ama bende de son ay akıntı çok olmuştuEvet kuzum ben bugün yarın adet olurum diye düşünüyorum ama akıntı kafamı karıştırdı. Sat 17 ocaktı kuzumm batı bilmiyorum
Açmam mıUmutlandırmak istemem bebişim ama bende de son ay akıntı çok olmuştu☺ bakalım bekleyelim gelcek mi gelmicek mi gelmezse halayda bana da yer açın
Bu ay sen salmıştın zaten hayırlısı kuzumAçmam mı
Keşkr programı silmeseydimm az çok çıkıyordu o
Aynen öyle bebeğim hayırlısıBu ay sen salmıştın zaten hayırlısı kuzum
İyiyim kuzum son günler artık bekliyoruz bakalımAynen öyle bebeğim hayırlısı
Sen nasılsın
Hadi bakalım hayırla gelsin minikİyiyim kuzum son günler artık bekliyoruz bakalım ☺
akinti normal degilmi cnm bende de zamansız da olur bazen..hadi insallah hayirli haberler ver ..kac qy olduydu deneme?enfeksiyon filan ugrastim demistin dimi..Evet kuzum ben bugün yarın adet olurum diye düşünüyorum ama akıntı kafamı karıştırdı. Sat 17 ocaktı kuzumm batı bilmiyorum
Bu ikinci ay canım. Evet normaldir ama ben bi öncekini yumurtlamadır dedim yine aynı akıntı olunca şaşırdım. Hani benim akıntım olurdu ama böyle uzayan olmazdı normal strandart akıntı olurduakinti normal degilmi cnm bende de zamansız da olur bazen..hadi insallah hayirli haberler ver ..kac qy olduydu deneme?enfeksiyon filan ugrastim demistin dimi..
bu ay farklılık hissediyorsanBu ikinci ay canım. Evet normaldir ama ben bi öncekini yumurtlamadır dedim yine aynı akıntı olunca şaşırdım. Hani benim akıntım olurdu ama böyle uzayan olmazdı normal strandart akıntı olurdu
Altından bi b.k çıkmasında yabu ay farklılık hissediyorsanhadi bakalim biraz atraksiyon gelsin topigimize
Allah korusun bu enfeksiyon gecirme olayi benide cok ugrastirmaz insallah simdi ilk ay tutmadı da içime kurt düştüAltından bi b.k çıkmasında ya
Hastalık mastalık. Belimde çok ağrıyor
nerelisin sen?kayseri mi?Altından bi b.k çıkmasında ya
Hastalık mastalık. Belimde çok ağrıyor
ay sorma 1 yılım boşa gittiAllah korusun bu enfeksiyon gecirme olayi benide cok ugrastirmaz insallah simdi ilk ay tutmadı da içime kurt düştü
Nerden bildin gıınerelisin sen?kayseri mi?
demistinay sorma 1 yılım boşa gitti
Nerden bildin gıı
Haa unutmuşumdemistinenfeksiyon dan mi 1 yil olmadi senin?tam ne enfeksiyonu idi?
Kaynanan sende mi ki kızkaynana ya verdim kucugu buyugu okuldan alip park a gidecekler ohhhh bi nefes aliyim..diyorum ki kaynanaya git biraz yuruyus yap acilirsin ne dese begenirsin ilk günden gelin beni evden kovuyo
evet bana geldi gorumcemle 20 gun kalacaklar..sonra esim yurt dışına gidecek oda gidecek oyle.bakalim misafirle subat calismasi bile yapamamKaynanan sende mi ki kız