Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm K KurkmantoluS Tatlim12345 balbebekk fer_nur M Minnieee ah neler yaşıyorum anlatamam nasıl dua ediyorum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese sizlere başta olmak üzere nasip etsin sizleri çok seviyorum sizlere yazmadan edemedim ağrım.var hafif saat 20.30 da canımı Can oğlumu kucağıma aldım normal doğumla çok ağladım acı da çektim ama şuan sanki gram acı cekmwdim gibi masalalah o da iyi bende iyiyim ne olur birbirmize hep dua edelim ben her süreci sizlerle yaşadım Allah bu yüzden bile bu iyiliğini için bile.sizlere o mis cennet kokulu meleginsen nnasip etsin ..

Geldim fındığım kıyamam ☹
İnşâAllah birgün bizde alacağız o güzel haberi
artık bu topikte ümitsizlik yok okeyyy
Yaaaa ben yerim o parmakları. Çoook duygulandım. Sağ selamet kucağına aldın şükürler olsun o kadar mutluyum ki. Bende seni düşünüyordum şimdi napıyor acaba diye.

ahhhhh çok duygulandm ya bizlerde yaşarız inşallah bu duyguyu

Çok şükür canım kardeşim ♥
Sonunda minik mucizene kavuştun, erken geldi bu paşa
Mâşallah Bârekallah....
Acılar geçer gider .... Bol su iç hoşaf iç
kuru kayısı incir ye sütün yavaş yavaş gelecek inşallah. Eğer hemen gelmezse sıcak su torbası koy göğsünün üstüne o şekilde masaj yap. Allah sağlıkla büyütsün
Günahlarının çoğu o çektiğin sancılarla döküldü ne olur bizlerede dua et
hiç anneliği tatmamış olanlar için de en başta bende onlara diliyorum

İnşÂllah birgün sende anne olacaksın sabır bebeğim sen, N Nisanesintisi01 benibekleyin hepiniz tadarsınız inşÂllah

Kuzum şimdilik emiyor aç olsa uyumaz dedi hemşiresi 2 gün kalacağım hastanede emzirmeye falan yardım edecekler sonra 2 hafta arayla alışana kadar ziyeret edecekler ama.hosafi hemsirede soyledi hemen yaptı ablam saolsjn getirdi onu içince gercekten göğüslerim ağırlaştı gibi oldu bilemitorum aslında 37 haftalık olması lazım kuzum ama önden gitti son ölçümünde 39 a 5 çıktı Doğum sonrasida uyumlu çıktı hamdolsun biliyosun ben kürtaj sonrası hamile kaldığım.icin ne zaman son adet tarihim bilmiyodum.o.yuzden de sat i yanlış biliylr.olabiliriz dedi doktorum velhasıl kelam erken geldi bizim ki Rabbim 2020 yi doğurmalara doymayan bı yıl etisn insllah sırayla herkesin hamilelik çocuk haberlerini alalım sende uzun kisli karlı yollardan gelmişsin aman dikkat et kuzum.kendinizi sıcak tutun

Cnm 37 hafta gaytet ii erken filan olmaz merak etme. Gelosiminde de sikinti yoksa saglicakla kucagina alirsin insallah. Ben sanci filan hic bise yasamadigim icin bu konuda hkc bi fikrim yok. Ama normal yapmani tavsiye ederim. Belki dogumda biraz zorlanirsin ama sonrasinda rahat edeesin.

Kuzum masallah size. Gozun aydin. O melegi kucagina alinca hersey bitiyor. Dunya duruyor sanki. Saglicakla mutlu ,huzrlu guzel bi sekilde buyutursun ins. Ben yazdiklarini simdi gorebildim. Kocaman opuyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…