Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm K KurkmantoluS @Tatlim12345 balbebekk balbebekk fer_nur fer_nur @Minnieee ah neler yaşıyorum anlatamam nasıl dua ediyorum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese sizlere başta olmak üzere nasip etsin sizleri çok seviyorum sizlere yazmadan edemedim ağrım.var hafif saat 20.30 da canımı Can oğlumu kucağıma aldım normal doğumla çok ağladım acı da çektim ama şuan sanki gram acı cekmwdim gibi masalalah o da iyi bende iyiyim ne olur birbirmize hep dua edelim ben her süreci sizlerle yaşadım Allah bu yüzden bile bu iyiliğini için bile.sizlere o mis cennet kokulu meleginsen nnasip etsin ..😭😭😭😭Eki Görüntüle 2587714
geçmiş olsun gözünüz aydın allah uzun ömür versin maşallah Can'a:nazar:

hayirli sabahlar kizlar ben adet oldum test ler yanlis yaniltti beni..zaten bi degisiklerdi..iyiki de testlere guvenip kan vermedim bosuna🤭😂😂🤣 neyse hayırlısı olsun acelem yok insallah subatta olur..onumuze bakariz..

hayirli sabahlar kizlar ben adet oldum test ler yanlis yaniltti beni..zaten bi degisiklerdi..iyiki de testlere guvenip kan vermedim bosuna🤭😂😂🤣 neyse hayırlısı olsun acelem yok insallah subatta olur..onumuze bakariz..
Kız peki hepsi nasıl yanlış oldu. Acaba fazla mı damlattın idrarı

Hayırlı günler canım sağlık olsun kaybettiğin bişey yok biliyosun
Hangi marka testdi o? Haberimiz olsunda bizde almayalım🤨

X