- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.981
geçmiş olsun gözünüz aydın allah uzun ömür versin maşallah Can'aMavi Boncugumm K KurkmantoluS @Tatlim12345 balbebekk fer_nur @Minnieee ah neler yaşıyorum anlatamam nasıl dua ediyorum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese sizlere başta olmak üzere nasip etsin sizleri çok seviyorum sizlere yazmadan edemedim ağrım.var hafif saat 20.30 da canımı Can oğlumu kucağıma aldım normal doğumla çok ağladım acı da çektim ama şuan sanki gram acı cekmwdim gibi masalalah o da iyi bende iyiyim ne olur birbirmize hep dua edelim ben her süreci sizlerle yaşadım Allah bu yüzden bile bu iyiliğini için bile.sizlere o mis cennet kokulu meleginsen nnasip etsin .. Eki Görüntüle 2587714
ayyyy seni yerim ya Allah razı olsunŞu an ona bakarak öyle dua ediyorum ki hem sana hemMavi Boncugumm a ya hepinize içimden geçirerek yüzlerine görmedim ama onalrada nasip et Allahım diye ... ❤❤❤
O zaman illa gel demeyeceğim bebeğim çünkü anlıyprum seniya canım çok girmek istemiyor kafaya takıyorum sonra
hakkında hayırlısı canımhayirli sabahlar kizlar ben adet oldum test ler yanlis yaniltti beni..zaten bi degisiklerdi..iyiki de testlere guvenip kan vermedim bosunaneyse hayırlısı olsun acelem yok insallah subatta olur..onumuze bakariz..
Kız peki hepsi nasıl yanlış oldu. Acaba fazla mı damlattın idrarıhayirli sabahlar kizlar ben adet oldum test ler yanlis yaniltti beni..zaten bi degisiklerdi..iyiki de testlere guvenip kan vermedim bosunaneyse hayırlısı olsun acelem yok insallah subatta olur..onumuze bakariz..
bilmiyorum cnm golge vardi gri renk digeri pembeydi gördün attim buraya daKız peki hepsi nasıl yanlış oldu. Acaba fazla mı damlattın idrarı
adetime 2 gun kala oldum adeti cnm hersey normal adet gibi hic bi farki yok.bence adet oldum ve testler yanlis sonuc verdibelki kimyasal olmuştur.
o da olabilir hakkımızda hayırlısıadetime 2 gun kala oldum adeti cnm hersey normal adet gibi hic bi farki yok.bence adet oldum ve testler yanlis sonuc verdi
Evet kuzum gördüm. Ben sen çok çiş yaptınkızlar hu huuuu nerdesiniz ?? sadece subat ta deneyebilecegim..
bilmiyorum cnm golge vardi gri renk digeri pembeydi gördün attim buraya da
Yaa yüzün gülsün fındığım yaao da olabilir hakkımızda hayırlısı
hayirli sabahlar kizlar ben adet oldum test ler yanlis yaniltti beni..zaten bi degisiklerdi..iyiki de testlere guvenip kan vermedim bosunaneyse hayırlısı olsun acelem yok insallah subatta olur..onumuze bakariz..
senin bat kac kaldi hadi sıra sendeYaa yüzün gülsün fındığım yaa
bilmiyorum cnm her zaman aldigim ezcaneden aldim isteHayırlı günler canım sağlık olsun kaybettiğin bişey yok biliyosun
Hangi marka testdi o? Haberimiz olsunda bizde almayalım
tabi ya ilk denemeydi zaten enfeksiyon falan atlattım sasirmistim zati.ama isin kotusu mart tan sonra korunmaya baslayacagiz tekrar .haktan hayirlisiHayırlı günler canım sağlık olsun kaybettiğin bişey yok biliyosun
bide esim mart basında yurt dışına gidecek bakalum isler birax karisikHayırlı günler canım sağlık olsun kaybettiğin bişey yok biliyosun
ben bat bilmiyorum kuşum sat 17 ocaksenin bat kac kaldi hadi sıra sende
Neden kiitabi ya ilk denemeydi zaten enfeksiyon falan atlattım sasirmistim zati.ama isin kotusu mart tan sonra korunmaya baslayacagiz tekrar .haktan hayirlisi
kışa gelsin istemiyorum bebek.. belkivde denesek bile olmayacak o kadar zaman ama bi ihtimal olursa diye istemiyirum. temmuz dan sonra tekrar bırakacağım korunmayiben bat bilmiyorum kuşum sat 17 ocak
Neden kii