-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.421
Canım çok iyi başlamıssın.güne inşallah hep böyle devam ederbugunku menumu bu saate kadar olan b0lumunu yazayım aksam ıcınde hazır gercı
sabah
2 dılım tam bugday ekmek
7-8 sıyah zeytın
yumurta
peynır
yarım domates,yesıl bıber
ara
yok cunku kahvaltıyı gec yaptım
ogle
14,30 gıbı yerım sanırım
peynırlı omlet
yesıllık
aksam
ıspanak yemegı
yogurt
3 lt su ve 45 dakıka tempolu yuruyus
ınsallah canım ama eder sanırım cunku 10 kılo hedefım ve vermem lazımCanım çok iyi başlamıssın.güne inşallah hep böyle devam eder
Melekim Eczaneye gideecem gelecem bende menümü yazacağım.Ama bu servis olaylaına hala yoluna koyamadım dan bu sabah kahvaltıyı iş yerınde ettim .
KEŞKE SERV,SDEN KAYNAKLANAN DURUM OLSA CANIM AMA BUNUN KARARINI VEREN BENİ KÖPRUDE BIRAKTIRAN BENİ ÇOK SEVEN VE ÇOKKK TUTAN MÜDÜRÜM 90 DERECE DÖNDÜ BU KARARI VERDİKTEN SONRA VE BANA ÇOK KÖTÜ DAVRANIYOR ŞİMDİ.HAMİLE OLMASAM ÇIKMAK İÇİN TAZMİNATIMI ALARAK KOCA BİR NEDEN AMA BUDURUM BENİ ENGELİYOR NE YAZIKKİ .. AMA YAPILACAK BİR ŞEY YOK SABRETECEM HAYIRLISI..servıs soforune bu tokatı atmayı cok ısterdırm . beklıorum canım
ınsanları anlamak cok zor. nasıl boyle acımasız oluyorlar anlamıs deılım ınankı canım. hayırlısı dedıgın gıbı umarım yoluna gırerKEŞKE SERV,SDEN KAYNAKLANAN DURUM OLSA CANIM AMA BUNUN KARARINI VEREN BENİ KÖPRUDE BIRAKTIRAN BENİ ÇOK SEVEN VE ÇOKKK TUTAN MÜDÜRÜM 90 DERECE DÖNDÜ BU KARARI VERDİKTEN SONRA VE BANA ÇOK KÖTÜ DAVRANIYOR ŞİMDİ.HAMİLE OLMASAM ÇIKMAK İÇİN TAZMİNATIMI ALARAK KOCA BİR NEDEN AMA BUDURUM BENİ ENGELİYOR NE YAZIKKİ .. AMA YAPILACAK BİR ŞEY YOK SABRETECEM HAYIRLISI..
Canım inşallah girer yoluna insnalar evet böyle aslında karakterini görüyorsun ama senin başına gelmeden görmek istemiyorsun bende öyle yapmıştım ama bu duurmdna çok onun davranısı üzdü beni ama şimdi umursamıyorum.Artık konuşmuyorum onka.Gittim insna kaynakları la konuşyum o çözmeye çalışacak. Çözemezse patrona gidecem...ınsanları anlamak cok zor. nasıl boyle acımasız oluyorlar anlamıs deılım ınankı canım. hayırlısı dedıgın gıbı umarım yoluna gırer
Bugünkü Menüm
Ama benim menüm saglıklı beslenme ve hamile menüsüdoktor kahveyi bire düşürtü Bu durum sadece canımı sıkıyor...
Sabah
Sabah geç kalktığımdan dolayı yumurta yiyemedim
Onun yerine 2 ceviz 5-6 çiğ Badem
İş yerine gelince
1 simit
Küçük parça Peynir
Ara
200 ml Süt
Öğle
1 Kepçe Mısır Çorbası
2 tane İzmir Köfte
3 yemek kaşığı Şehriyeden pilav
bir küçük kase salata
Ara
1 küp bitter çikolata
1 fincan Türk Kahvesi
Ara2
125 gram yoğurt
1 adet Elma
Akşamı eve gidince karar verecem.
Tamam canım görüşmek üzere bende öptüm bu fotoğraf koyma olayına ne diyorsun ?Yediklerimizinaksam ıcın yemek yapmam lazım cıgdemcım sonra gene gelırım kocaman optum
Tamam canım görüşmek üzere bende öptüm bu fotoğraf koyma olayına ne diyorsun ?Yediklerimizin
Anladım canım ...Başka şeyler buluruz yada ben yüklerşm ara ara ..cıgdemcım ıyı olurdu ama bızım evdekı bılgısayar almanca. esım turkceye cevıremıyor o yuzden bu bılgısayara resım nasıl yujkenıyor bılemedıgım ıcın malesef ben yukleyemem
Beni de vermem gereken 10 kilo var 68.5 kiloyum 58 olmak istiyorum. İşe erken geliyorum 3 öğün yemwm gerekiyor kaalori sayıyorum ayrıca iştahımda açık vee 1 saat yol gittiğim için arabada tutuyo ve yiyorum aay bilemedim ne yapayım ki ?herkeze merhaba dıyet seruvenıme kaldıgım yerden devam edıyorum benımle bırlıkte zayıflamak ısteyen herkezı de beklıyorum
canım kalorı saymakta guzel fıkır aslında ısede yarıor. atıstırma olarak cok acıktıgında ıkı uc cevız yada bır bardak ayran ıcebılırsın. tok tutar senı. bu arada hıs geldınBeni de vermem gereken 10 kilo var 68.5 kiloyum 58 olmak istiyorum. İşe erken geliyorum 3 öğün yemwm gerekiyor kaalori sayıyorum ayrıca iştahımda açık vee 1 saat yol gittiğim için arabada tutuyo ve yiyorum aay bilemedim ne yapayım ki ?
Hoşgeldin canımBeni de vermem gereken 10 kilo var 68.5 kiloyum 58 olmak istiyorum. İşe erken geliyorum 3 öğün yemwm gerekiyor kaalori sayıyorum ayrıca iştahımda açık vee 1 saat yol gittiğim için arabada tutuyo ve yiyorum aay bilemedim ne yapayım ki ?