Melegın dıyet seruvenı

Canım çok iyi başlamıssın.güne inşallah hep böyle devam eder

Melekim Eczaneye gideecem gelecem bende menümü yazacağım.Ama bu servis olaylaına hala yoluna koyamadım dan bu sabah kahvaltıyı iş yerınde ettim .

servıs soforune bu tokatı atmayı cok ısterdırm . beklıorum canım
KEŞKE SERV,SDEN KAYNAKLANAN DURUM OLSA CANIM AMA BUNUN KARARINI VEREN BENİ KÖPRUDE BIRAKTIRAN BENİ ÇOK SEVEN VE ÇOKKK TUTAN MÜDÜRÜM 90 DERECE DÖNDÜ BU KARARI VERDİKTEN SONRA VE BANA ÇOK KÖTÜ DAVRANIYOR ŞİMDİ.HAMİLE OLMASAM ÇIKMAK İÇİN TAZMİNATIMI ALARAK KOCA BİR NEDEN AMA BUDURUM BENİ ENGELİYOR NE YAZIKKİ .. AMA YAPILACAK BİR ŞEY YOK SABRETECEM HAYIRLISI..

ınsanları anlamak cok zor. nasıl boyle acımasız oluyorlar anlamıs deılım ınankı canım. hayırlısı dedıgın gıbı umarım yoluna gırer

Bugünkü Menüm
Ama benim menüm saglıklı beslenme ve hamile menüsü doktor kahveyi bire düşürtüBu durum sadece canımı sıkıyor...

Sabah
Sabah geç kalktığımdan dolayı yumurta yiyemedim
Onun yerine 2 ceviz 5-6 çiğ Badem

İş yerine gelince
1 simit
Küçük parça Peynir

Ara
200 ml Süt

Öğle
1 Kepçe Mısır Çorbası
2 tane İzmir Köfte
3 yemek kaşığı Şehriyeden pilav
bir küçük kase salata

Ara
1 küp bitter çikolata
1 fincan Türk Kahvesi

Ara2
125 gram yoğurt
1 adet Elma

Akşamı eve gidince karar verecem.

ınsanları anlamak cok zor. nasıl boyle acımasız oluyorlar anlamıs deılım ınankı canım. hayırlısı dedıgın gıbı umarım yoluna gırer
Canım inşallah girer yoluna insnalar evet böyle aslında karakterini görüyorsun ama senin başına gelmeden görmek istemiyorsun bende öyle yapmıştım ama bu duurmdna çok onun davranısı üzdü beni ama şimdi umursamıyorum.Artık konuşmuyorum onka.Gittim insna kaynakları la konuşyum o çözmeye çalışacak. Çözemezse patrona gidecem...

hamıle oldugun ıcın kesınlıkle gayet guzel bır menu. kı zaten kılo fazlanda yok canım senın

Dünkü Menüm
Sabah
Sabah geç kalktığımdan dolayı yumurta yiyemedim
Onun yerine 2 ceviz 5-6 çiğ Badem
İş yerine gelince
1 simit
Küçük parça Peynir
Ara
200 ml Süt
Öğle
1 Kepçe Mısır Çorbası
2 tane İzmir Köfte
3 yemek kaşığı Şehriyeden pilav
bir küçük kase salata
Ara
1 küp bitter çikolata
1 fincan Türk Kahvesi

Ara2
125 gram yoğurt
1 adet Elma

Akşam
1 Kepçe Mısır Çorbası
Bir tabak Patlican Yemeği
Yoğurt
2.5 3 litre su içtim

birde dün 40 dakika mecburi yürüme köprüde bırkatıkları için eşim erken gelmesine rağmen bekledi yürüdük

gunaydın kızlarr

bgunku menum

sabah
2 dılım tam bugday,
peynır
8 adet sıyah zeytın
yumurta
azıcık salca ve yesıl bıber

Tamam canım görüşmek üzere bende öptüm bu fotoğraf koyma olayına ne diyorsun ?Yediklerimizin

cıgdemcım ıyı olurdu ama bızım evdekı bılgısayar almanca. esım turkceye cevıremıyor o yuzden bu bılgısayara resım nasıl yujkenıyor bılemedıgım ıcın malesef ben yukleyemem

Bugünkü Menüm
Sabah
İş yerindeki kızlarla kahvaltıya gideceğimizden dolayı
Kalkarkalmaz
1,5 Ceviz
5 adet Çiğ Badem

Kahvaltı Saat08:30
Bir adet Simit
1 adet Haşlanmıs Yumurta
Çeyrek Domates
Çeyrek Salatalık
3 adet Zeytin

Ara
Böyle menüden sonra acıkmadım.

Öğle
Bir kepçe Ezogelin Çorba
4-5 kaşık Taze Fasulye

Ara 1
1 türk Kahvesi
1 Küp Çikolata

Ara 2
125 gram yoğurt
Elma

Akşam aklımda olan
Fırında Balık
1 Dilim Çok Tahıllı Ekmek
Salata

Ara 3
200 ML Süt

herkeze merhaba dıyet seruvenıme kaldıgım yerden devam edıyorum benımle bırlıkte zayıflamak ısteyen herkezı de beklıyorum
Beni de vermem gereken 10 kilo var 68.5 kiloyum 58 olmak istiyorum. İşe erken geliyorum 3 öğün yemwm gerekiyor kaalori sayıyorum ayrıca iştahımda açık vee 1 saat yol gittiğim için arabada tutuyo ve yiyorum aay bilemedim ne yapayım ki ?

canım kalorı saymakta guzel fıkır aslında ısede yarıor. atıstırma olarak cok acıktıgında ıkı uc cevız yada bır bardak ayran ıcebılırsın. tok tutar senı. bu arada hıs geldın

bu saate kadar olan menum

sabah

2 dılım tam bugday ekmek
8 adet seytın
yumurta
peynır
azıcık salca ,yesıl bıber

ara
6-7 cubuk kraker

ogle
5 kasık makarna

aksam
corba

3 lt su ıcıcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…