Melegın dıyet seruvenı

meraba kimsinnsen kimsinnsen ben de bu kb diyetini ilk pegasusun açtığı topikte öğrenmiştim ve uçmuştum resmen sevinçten çok kolay bi diyet diye ama o zamn çok detaylı öğrenememişim diyorum şuan çünkü bana söylenen mantık şuydu "kb değeri düşük gıdalardan istediin kadar tüketebilirsin sıkıntı yok ye bol bol, yeterki günlük kb değerin 50 de kalsın,, sakın geçme." idi.. ben de başladım hemen tabi uygulamaya ve şunları deneyimledim
1) 50 kb değeri ile günde en fazla 400 gr gidiyodu hem de diyetin ilk günlerindeydim, millet hep 1-2 kilo kadar vermişti.. bu da şunlardan olabilir dedim..
-belki vücudumda su yoktur (çünkü ondan önceki bir hafta boyunca yediklerime dikkat ederek bir kilo vermiştim ve su o zamn gitmiştir)
-anladığım kadarıyla 50 kb değeri zaten ideal alınması gereken değermiş,, M melekuguzhan ın paylaştığı normalde tüketmemiz gereken besinlerden oluşan listelerde kb değerleri hep 45- 50 civarı.. kendisi kilo verme döneminde kb değerini 30-35 arası tutmuş.. yani belki 50 kb değerini kilomuzu koruma döneminde tercih etmeliyizdir
- su tüketimine çok çok çok önem vermiş... gerçkten ben de bol bol araştırdım diyetin maalesef olmazsa olmazı su.. pegasusla farkı burda bence, çünkü ben pegasus'da "çok su da içmedim" gibi bi ifade hatırlıyorum okuyunca çok şaşırmıştım
- melek kullanıcısı da tatlı krizleriyle mücadele ederken light ürünler kullanmış, kb değerleri de daha düşük olduğu için daha kolay olmuş
2) kb değeri düşük gıdalardan bol bol ye mantığı yanlış bence zaten o topikte de bir sürü kişi sorgulamıştı bu dururmu kalorileri yüksek besinlerdi çünkü çoğu bi de bol bol yersek nasıl kilo vericez falan derken bi de kabızlık eklendi bu sıkıntının üstüne.. tabi hem fiziksel olarak hem de tartıda görülen değer yüzünden motivasyon bir anda düştü benim.. sonrasında da 1 kilosunu geri adım ben bi de :KK43: ki zaten bi kiloyu anca vermiştim, iki günde hop bi baktım geri gelmiş :KK34: tabi bunları yaşayınca dedim ki kendime artık deneme süresi falan yok adam gibi araştır, bul güzel bi diyet ve uy gitsin bırakmak yok.. işte tekrar başlayınca araştırmaya melek kullanıcısına rastladım kb deneyimlerimiz sayfasında girdim profiline yazdığı hemen her mesajı takip ettim nereye ne yazmış ne kadar zaman sürmüş vs diye, sapığı oldum resmen :KK53:
ve şundan gerçekten artık eminim
-kb değeri 30-35 arası tutulacak
-kabızlık vs yaşamamak için hem bol bol su tüketilecek hem de azar azar öğünlerin yanına ya salata ya da yoğurt eklenecek
- zaten öbür türlü olunca kolesterol vs tavan yapıyo, melek çok daha sağlıklı şekilde uygulamış bence..
-şeker hiç yok ayrıca, tatlandırıcı kullanmış zannedersem..
- birazcık da hareket

ecrin87 ecrin87 ben ergenlik döneminde 76 kilo falandım canım, o zamnlar tabi boy da kısa vücudum da birsürü çatlak oldu.. bu yüzden pek sıkı bi vücut yapım yok, yani mesela çok beğendiğim insanlar boylarının son iki hanesinden 13 kilo eksiklerse benim öyle görünmem için 16 falan eksik olmam lazım şuan kaça inmem gerektiği konusunda tahminde bulunamıyorum aynada kendimi sevene kadar çabalamaya devam Hoppa

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK68: _nurbanu_ _nurbanu_

çok güzel paylaşım olmuş teşekkürler canım :)

merhaba kızlar kusura bakmayın facebookta bır zayıflama grubunun baskanı oldugum ıcın buraya gelemıyorum. bır suru sorular sorulmus kb dıyetının mantıgı puanlarınızı 25-30 cıvarı tutmak dıyet suresınce kesınlıkle seker ve sekerlı hıc bısey , pılav,makarna hamur ısı yememek kb degerı yuksek gıdalardan uzak durmak gerekıyor bıde gunde mutlaka 3 lt su ıcmek. susuz zayıflama olmaz bunu unutmayın lutfen. bıde haftanın en az 5 gunu 45 dakıkalı tempolu yurumek. sevgıler herkeze

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)

X