Melegın dıyet seruvenı

bu saate kadar olan menum

sabah

2 dılım tam bugday ekmek
8 adet seytın
yumurta
peynır
azıcık salca ,yesıl bıber

ara
6-7 cubuk kraker

ogle
5 kasık makarna

aksam
corba

3 lt su ıcıcem.

Canım çok yoğunsun galiba sen eskiden daha çok giriyordun:KK55:Menün güzelde Çorbaz az değilmi onun ynaına salata falan yesen daha iyi olmazmı ben mesala salata yoğurt olmadan doyduğumu hissetmem...

cıgdemcım eskıden ısyerındeydım ya pc nın basındaydım aksamA KAdar. ama sımdı taze ev hanımı :eek: oldum ya malum ıs guc oluyor bıde esım ogleden sonraları evde pcde oyun vs oynuo ondan cok gıremıyorum :KK16::KK16::KK16:

cıgdemcım eskıden ısyerındeydım ya pc nın basındaydım aksamA KAdar. ama sımdı taze ev hanımı :eek: oldum ya malum ıs guc oluyor bıde esım ogleden sonraları evde pcde oyun vs oynuo ondan cok gıremıyorum :KK16::KK16::KK16:

bugun oglen kavurma aksamda sebze dusunuyorum . menum kesınlessın yazıcam. bu arada gunaydınnnnnnnnn:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Günaydın Analdım Canım bend eöyle olduğu için tahmin ettim de senin ıyı gidiyor demi...Kaçamak yapmak yok.
Sence ben hamile beslenmesi olarak iyi gidiyorum demi inş böyle devam ederim.. 20-30kiloyla hamilelik dönemi kapatmak istemiyorum...
Ama millete kalsan gine az yiyormusum:63:

kızlarrr merhaba uzun bır aradan sonra ben geldim nasılsınızz :KK68::KK68::KK68::KK68:uzun zmandır kilomla ugrasıorum veremedım ozguvenımı ve irademi kaybettım birlikten güç dogar lafı cok dogru burda olmadan asla olmuyor sizlerle yenıden bir hayata baslıycam bugun basladım saglıklı beslenmeye inş hepimiz istedigimiz kiloya gelcez sizleri seviyorum:KK19::KK19::KK19::KK19:

merhaba arkadaslar GÜNAYDIN yaaa iradesz bennn kilo veremiorm çünkü iradem yok hatta diyeti unuttugum oluo demekki çok kafama takmıorm ama takmalym doğUm kilolarm kaldı iğrenç bi sezeryan göbeği :anneadayı:75 kiloyum ben 62 kilo falan olmam lazım olmuooooo :KK43: ayh bana bişi diin kendime gelecek bırakmıcak kahve aldm yeşil kahve ,içinden 1 tane içtim form çayı duruo offff :KK34:

herkeze tekrar merhaba kesın ve net donusle buradayım ve zayıflamak ısteyen tum arkadaslarımı beklıyırum.

bugunku menumu paylasarakta baslıyorum

sabah+ogle ( gec kalktım)

1 dılım kepek ekmek
peynır
6 sıyah zeytın
yumurta

ara
1 bardak ayran

aksam
ızgara kofte
marul salatası

3 lt su ve 50 dakıkalık egzersız programı

merhaba canim toplam puanı çok düşük bu Menunun demi baya iddali baslamisin

cıgdemcım brnı tanırsın kesın kafamda bıttımı cok sıkı ve sıfır kacamakla gıdıyorum. bu defada oyle ve 65 olana kadarda boyle gıdecek. yarın sabah spordan sonra gelıcem beklerım tatlım. menumude paylasıcam yarınkı bugun 34 puanla kapadım superdı

gunaydın cıgdemcım nasılsın guzel anne adayı :KK68::KK68::KK68:

bugunku menumu yazayım

sabah
1 dılım ıyıce kızarmıs kepek ekmek
zeytın
peynır
yumurta

:KK3::KK3:

dunku menum

1 dılm ıyıce kızarmıs kepek ekmek
peynır
2 ınce dılım salam
zeytın
yumurta

ogle
peynırlı omlet
1 adet taze sogan

ara
3 cubuk kraker ( bulantı ıcın yedın super hemen kesıyor)

aksam
tavuk snıtzel
1 bardak ayran

2,5 lt su 50 dakıka egzersız

dunku menum

1 dılm ıyıce kızarmıs kepek ekmek
peynır
2 ınce dılım salam
zeytın
yumurta

ogle
peynırlı omlet
1 adet taze sogan

ara
3 cubuk kraker ( bulantı ıcın yedın super hemen kesıyor)

aksam
tavuk snıtzel
1 bardak ayran

2,5 lt su 50 dakıka egzersız
HARİKA CANIM VAR MI EKSİLME CANIM ŞİMDİDEN...

X