Melegın dıyet seruvenı

Bunda haklısın cnm bir ara bu üç kilo verdiğimde yani artan hiç bişeyi yemiyordum çöpede gitse aldırmıyordum. Yine öyle yapıcam artan börek çörekleri buzlukta biriktirip sütçüye verecem inekler yesin :)) oğlumdan kalan yemek artıklarınıda dökecem.carsamba günü istanbuldan da kıyafet alırken bir beden dar alıcam içine rahat gırebilmek için çabam artsın diye...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Melek abla, Çiğdem abla, İlknur abla neredesiniiiz ?

Dünkü menüm;

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3-4 zeytin
2 ince dilim salam
1 bardak çay

Öğle
1 kase müsli

Akşam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yoğurt

İşte bu noktadan sonra her şey koptu, yazmasam daha iyi
Bugüne 63.7 kg ile başladım, 500 gr almışım, ama ödem biliyorum, tam gaz devam

Vee bugünkü menüm

Kahvaltı+öğle (geç kalktım)
1 simit
1 kk peynir
3-4 küçük dilim sucuk
2-3 zeytin
1 bardak çay
Salatalık
Yeşil biber

Ara
1 adet dondurma (kuzenlerimle aldık, Max karamelli 14p )

Akşam
Salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum

İyi akşamlar hepinizee

Ben geçen pazartesi 76.6 ile başladım. Bugün tartıldım 74.5 aslında tam sevinemiyorum çünkü her zaman diyete ilk başladığımda ilk hafta 2 kg gidiyor. Su kaybı tabi ki. Ondan sonra gıdım gıdım gidiyor bazen durma noktasına geliyor direncin kırılıyor ama o nokta herşeyin değiştiği nokta. Orada iradeyi kaybetmeyip devam edersen kilolar gidiyor. Moral bozup yersen( bazen benim yaptığım gibi) verdiklerini de geri alıp mutsuz oluyorsun üstüne bir de. Bunları niye söylüyorum:)) kendime tekrar hatırlatıp yolumdan dönmemek için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence okadar da kotu degil dondurma ara ogun olabiliyo gozleme ve meyve fazla olmus yani miktarlar fazla bugun daha hirsla devam edersin

valla evde olmuyo diyet işi onu çok iyi anladım.. şuanda iş yerindeyim ve gayet azimli devam ediyorum diyetime.. bu saate kadar yediklerimi yazayım...

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
birazcık peynir
1 bardak çay

ara
1 adet eti formun çikolata kaplı bisküvisi

öğle
mercimek çorbası
patates oturtma (mecbur yedim)
yoğurt
lahana salatası
2 kaşık sütlaç

su da 1 lt henüz.. sabah tartıldım halen 67.0 kilodayım haftasonu kaçamaklar sıkıntı vermemiş yerinde saymakda güzel ki

İşte sorun bu bnde de aynı sorun var ne yazıkki ...Acımaycaksın vicdan azabı çekmiyeceksin ...Ayran detoksu nıu yapanlarda hiç böel bir şey duymadım cnaım ..

Canım ;Ben pazar günü netim yok o yüzden giremiyorum...Aynı şekilde devasm menü güzxel de donurma olmasaymış daha güzel olurmuş

ya hanımlarrr ben acayip açlık hissediyorum hatta şuanda başıma ağrı girdi inat ettim akşam yemeğini beklicem.. ama bu açlık hissimi nasıl yok edebilirim.. bütün motivasyonum düşüyo böyle olunca nolur yardım ediiiinnnn

Canım, mide küçülene kadar böyle oluyor, çünkü miden eski beslenme düzenine alışkın, aç hissediyorsun ama miden alışınca geçecek, sabret sadece, güzel beslenmeye devam

Aaaa kimsecikler gelmemiş bugün, haftaya cısslarla mı başladınız yoksaa ?
Uyku düzenim bozuldu, erken kalkıyorum kulağımın ağrısından tekrar uyuyorum, öğlene doğru uyanıyorum geçiyo ağrı.. Ne oluyor böyle anlamıyorum, çok korkuyorum

Kahvaltı+öğle
1 kase müsli

Ara
1 portakal

Akşam
1 kase çorba
Biraz yoğurtlu biber yemeği

Su: 1 lt anca
Spor: yok

Kaçamak yapmıyorum ama su ve spor kötü durumda o da uyku düzenim bozulduğu için dengesiz gidiyor

Geçmiş olsun cnm iyi bir kulak burun boğaz uzmanına görün bence....evet bugün kimsecikler gelmemiş sanki.

Ben bugun sabah 1 yumurta ve biraz kasar yedim işe gidincede arkadadım börek getirmiş ikiparca da ondan yedim. Öğlenden önce 2 tane de ilk kez tattım ıslak kurabiye yedim sade kahveyle tabi.öğlen de 2 tane minik fındık lahmacun yedim 1 bayrak ayran yanında ikindi zamanı araba alan bi arkadaş tatlı dağıttı bir parçada ondan yedim. Akşam etli bamya yemeği yaptım 4 kaşık yemek 2-3 çatal makarna ve 1parça da yufka ekmek yedim.bugun cıslı bir gün oldu.ama öyle çok koşturdumki işte neredeyse hiç oturmadım.harcamışımdır tatlılardan gelen kalarileri umarım...

canım çok acıktığın zaman 1 bardak süt iç veya 3-5 badem veya fındık yada ceviz aç bırakma kendini yoksa akşam yemeğine saldırırsın hiç doymazsın yoğurtta yiyebilirsin sütün içine çubuk tarçında koyabilirsin hem tadı güze oluyor hemde şekeri düzenliyor..

CANım ıskenderı pıdeszı yersen yanında ayranla bısı olmazzz

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

dun asırı yogundum gıremedım kızcelerım ama dun dıyetım guzel devam ettı sadece pazar gunu bozdum onun dısında guzel gıdıorum ama bugunde bıraz yogunum ıslerım cok bırıktı arada gırmeye calısırım kızcelerım sımdılık optum hepınızı gorusuruz.

bu arada son 1,5 ayım oldugu ıcın nasıpse ısyerınde ıslerımı toparlamam lazım o yuzden benı mazur gorun canlarım

ayyy çok sessiz kalmış buralar kimsecikler yok..

herkes mi çok çalışıyorrr annemmm

kızlar ben iki gündür menü paylaşamıyorum ama diyetimi bozmadım merak etmeyin. Zaten kilomda hep sabit biliyorsunuz

ayrıca bugun ayran detoksu yapıyorum tadı gayet güzelll saat gelsede içsem diyorum ama azıcıkda acıktım gibi umarım sonuçlar güzell olucakkk

Bugün de çok pasifiz

Kızlar ben Doktorum programında Ceyda Düvenci'nin 2 günlük hızlandırıcı diyetini görmüştüm, detoks gibi sanırım, ödem atıcı bir diyet, yarın ve perşembe onu uygulayayım diyorum, kulak ağrım müsaade eder de, akşam markete gidip alabilirsem malzemeleri..
Uygulamak isterseniz diye buraya da bırakayım.

2 GÜNLÜK HIZLANDIRICI DİYET

Kahvaltı
2 dilim ananas
2 kibrit kutusu dil peyniri

Ara
10 badem ve ayran

Öğle
2 yumurta ile menemen

Ara
10 badem ve ayran

Ara 2
10 badem

Akşam
2 dilim ananas
2 kibrit kutusu dil peyniri

Ara
10 badem ve ayran

Bol bol badem ve ayran görüyorsunuz Badem kavrulmuş değil de, çiğ olsa daha iyi olur bence, ben öyle almayı düşünüyorum. Ayran da epey etkili oluyor sanırım bu detokslarda, bazılarınız da ayran detoksu yaptınız, bu 2 günlük diyet de işe yarar umarım.. En az 2-2,5 lt su içmeyi de ihmal etmiyoruz

Merhaba Canım
Bu diyetçok güzel kio verdirir ama ben sadece bu şekilde yaapabilrimiym onu bilmioyurnmAma bay agüzel du bir ananas bulmam lazım.Bir düşüniyim ben

günaydınnnn bugün 23 nisan ve ben çalışıyorum ne sıkıcı ama diyetime devam ediyorummmmmm valla kilo vermek çooook güzel bir duyguuuu sabah tartıldım 66.4 çıktııı 600 gr daha gitmiş yuppiiiiii

Merhaba Canım
Bu diyetçok güzel kio verdirir ama ben sadece bu şekilde yaapabilrimiym onu bilmioyurnmAma bay agüzel du bir ananas bulmam lazım.Bir düşüniyim ben

Ben de detoksu yapabilirmiyim bilmiyom aksam sorun olur bende ama bi denemek lazim lakin sonradan cok yeme istegi gelirse daha fazla kilo almazmiyiz ayrica ananans odem sokturuyomys

kızlarrrr günaydınnnnnnn

ben ayran detoksunu yaptım herkes kilo verirken ben gram veremedim her zamanki gibi bir de severek içtim ayran çorbamı yani ama işte bedenimin sorunları var bence

bunu da yaparsam nolur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…