-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.381
Bi keresinde tavanin dibini ekmekle siyiriyodum ziyan olmadin diye arkadasim bu mantik bize kilo aldirio dedi sonra zayiflara baktim tabaklari hep yarim anladim ki yemekler ziyan olmuyo onlari kediler vb. Yiyo ben ziyan oluyom artik ne tava dibi siyiririm ne de zorla tabagimi bitiririm. Bozulacak ama yememem gereknleri de konu komsuya dagiyiuom yada dondurucuya atiyom
Cnm geçmiş olsun. Menün de süper ayrıca...
Geçmiş Olsun CanımDikkat et bu arada menün gayet güzel
Bence okadar da kotu degil dondurma ara ogun olabiliyo gozleme ve meyve fazla olmus yani miktarlar fazla bugun daha hirsla devam edersin
Cigdemcim aslında hiç bir zaman diyet yapıyorum demedim sadece incelmek için diikat ediyorum derim hep.zaten dikkat ederken de mecbıren daha sağlıklı besleniyorsun. İşte sorun o kaçamak dediklerinde aslında kaçamak değil evde kalan şeyler hep ben tüketmek zorunda kalıyorum.ya atıcam o zamanda vicdan azabı çekiyorum. Bu aralar üst üste gelince de moralim bozuldu. Motıvasyon felan kalmadı birde bu ay ıkıncı adetimi oldum yani 2 hafta sonra tekrar olunca düzenim de bozuldu.her yerim şiş içinde.ayran detoksunu 23 nisndan sonra yapıcam kesinlikle...ishal yapıyormu acaba ...
Bi keresinde tavanin dibini ekmekle siyiriyodum ziyan olmadin diye arkadasim bu mantik bize kilo aldirio dedi sonra zayiflara baktim tabaklari hep yarim anladim ki yemekler ziyan olmuyo onlari kediler vb. Yiyo ben ziyan oluyom artik ne tava dibi siyiririm ne de zorla tabagimi bitiririm. Bozulacak ama yememem gereknleri de konu komsuya dagiyiuom yada dondurucuya atiyom
Melek abla, Çiğdem abla, İlknur abla neredesiniiiz ?
Dünkü menüm;
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
3-4 zeytin
2 ince dilim salam
1 bardak çay
Öğle
1 kase müsli
Akşam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yoğurt
İşte bu noktadan sonra her şey koptu, yazmasam daha iyi
Bugüne 63.7 kg ile başladım, 500 gr almışım, ama ödem biliyorum, tam gaz devam
Vee bugünkü menüm
Kahvaltı+öğle (geç kalktım)
1 simit
1 kk peynir
3-4 küçük dilim sucuk
2-3 zeytin
1 bardak çay
Salatalık
Yeşil biber
Ara
1 adet dondurma (kuzenlerimle aldık, Max karamelli 14p)
Akşam
Salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum
İyi akşamlar hepinizee
ya hanımlarrrben acayip açlık hissediyorum hatta şuanda başıma ağrı girdi inat ettim akşam yemeğini beklicem.. ama bu açlık hissimi nasıl yok edebilirim.. bütün motivasyonum düşüyo böyle olunca nolur yardım ediiiinnnn
Aaaa kimsecikler gelmemiş bugün, haftaya cısslarla mı başladınız yoksaa ?
Uyku düzenim bozuldu, erken kalkıyorum kulağımın ağrısından tekrar uyuyorum, öğlene doğru uyanıyorum geçiyo ağrı.. Ne oluyor böyle anlamıyorum, çok korkuyorum
Kahvaltı+öğle
1 kase müsli
Ara
1 portakal
Akşam
1 kase çorba
Biraz yoğurtlu biber yemeği
Su: 1 lt anca
Spor: yok
Kaçamak yapmıyorum ama su ve spor kötü durumda o da uyku düzenim bozulduğu için dengesiz gidiyor
canım çok acıktığın zaman 1 bardak süt iç veya 3-5 badem veya fındık yada ceviz aç bırakma kendini yoksa akşam yemeğine saldırırsın hiç doymazsın yoğurtta yiyebilirsin sütün içine çubuk tarçında koyabilirsin hem tadı güze oluyor hemde şekeri düzenliyor..ya hanımlarrrben acayip açlık hissediyorum hatta şuanda başıma ağrı girdi inat ettim akşam yemeğini beklicem.. ama bu açlık hissimi nasıl yok edebilirim.. bütün motivasyonum düşüyo böyle olunca nolur yardım ediiiinnnn
Ya ben iyice bocalamaya başladım.sanki bir cenderenin içindeyim sıkılıdım hep dikkat etmekten ondan mıdır nedir.offfff toparlamam lazım kendimi çarşamba günü istanbula gidiyoruz arkadaşımla güya o gune kadar az da olsa verim dedim malüm bişiler alırım diye ama sonuç hiç istediğim gibi değil şeytan diyo git 1,5 porsiyon iskender ye
Bugün de çok pasifiz
Kızlar ben Doktorum programında Ceyda Düvenci'nin 2 günlük hızlandırıcı diyetini görmüştüm, detoks gibi sanırım, ödem atıcı bir diyet, yarın ve perşembe onu uygulayayım diyorum, kulak ağrım müsaade eder de, akşam markete gidip alabilirsem malzemeleri..
Uygulamak isterseniz diye buraya da bırakayım.
2 GÜNLÜK HIZLANDIRICI DİYET
Kahvaltı
2 dilim ananas
2 kibrit kutusu dil peyniri
Ara
10 badem ve ayran
Öğle
2 yumurta ile menemen
Ara
10 badem ve ayran
Ara 2
10 badem
Akşam
2 dilim ananas
Ara
10 badem ve ayran
Bol bol badem ve ayran görüyorsunuzBadem kavrulmuş değil de, çiğ olsa daha iyi olur bence, ben öyle almayı düşünüyorum. Ayran da epey etkili oluyor sanırım bu detokslarda, bazılarınız da ayran detoksu yaptınız, bu 2 günlük diyet de işe yarar umarım.. En az 2-2,5 lt su içmeyi de ihmal etmiyoruz
günaydınnnn bugün 23 nisan ve ben çalışıyorum ne sıkıcıama diyetime devam ediyorummmmmm valla kilo vermek çooook güzel bir duyguuuu sabah tartıldım 66.4 çıktııı 600 gr daha gitmiş yuppiiiiii
Merhaba Canım
Bu diyetçok güzel kio verdirir ama ben sadece bu şekilde yaapabilrimiym onu bilmioyurnmAma bay agüzel du bir ananas bulmam lazım.Bir düşüniyim ben
Ben de detoksu yapabilirmiyim bilmiyom aksam sorun olur bende ama bi denemek lazim lakin sonradan cok yeme istegi gelirse daha fazla kilo almazmiyiz ayrica ananans odem sokturuyomysBugün de çok pasifiz
Kızlar ben Doktorum programında Ceyda Düvenci'nin 2 günlük hızlandırıcı diyetini görmüştüm, detoks gibi sanırım, ödem atıcı bir diyet, yarın ve perşembe onu uygulayayım diyorum, kulak ağrım müsaade eder de, akşam markete gidip alabilirsem malzemeleri..
Kahvaltı
2 dilim ananas
Ara
10 badem ve ayran
Öğle
2 yumurta ile menemen
Ara
10 badem ve ayran
Ara 2
10 badem
Akşam
2 dilim ananas
Ara
10 badem ve ayran
Bol bol badem ve ayran görüyorsunuzBadem kavrulmuş değil de, çiğ olsa daha iyi olur bence, ben öyle almayı düşünüyorum. Ayran da epey etkili oluyor sanırım bu detokslarda, bazılarınız da ayran detoksu yaptınız, bu 2 günlük diyet de işe yarar umarım.. En az 2-2,5 lt su içmeyi de ihmal etmiyoruz
Bugün de çok pasifiz
Kahvaltı
2 dilim ananas
Ara
10 badem ve ayran
Öğle
2 yumurta ile menemen
Ara
10 badem ve ayran
Ara 2
10 badem
Akşam
2 dilim ananas
Ara
10 badem ve ayran