Melegın dıyet seruvenı

Karatay diyetini okudum cok mantilkli geldi bana osmanli toplumu da 2 ogun yerdi saray bile bence ara ogun hikaye abd ya da avrupa icin hazirlanmis diyetleri yapiyoz zaten 2 ogun yemekle kilo verilecegi kanitlanmis artik ara ogun yemicem ayran falan icerim ama beyaz un seker yasak alzhemirin da tek nedeni sekermis dikkatli olmak lazim yemekleri de yavas ve kisik ateste ve az tuzlu pisiriyom artik bakalim kilo vermem nasil olacak odemi de seker yapiyomus bugunden sonra seker de yok iyi geceler kizcelerim

GUNAydın kızlar :KK16::KK16::KK16:

KORKUnc yogun ve streslı bır hafta yasıyorum kdv muhtasar hepsı ust uste geldı. bıde ıslerımı artık yavas yavas topluyorum cunku 1,5 aydan az bı zaman kaldı nasıpse bu hafta cok gıremedım burayada :KK5::KK5::KK5:

sızler nasılsınız:KK3::KK3::KK3::KK3:

Kizlar galiba dagilmaya basladik kimse bende dahil olmak uzere bildirim yapmamis menu paylasimi yok diyeti birakiyomuyuz yoksa

kızzzzlarrrrrrrr nerdesinizzzzzz!!!

ama çok çok ayıpp herkes pırrr gittttiii:KK43::KK43::KK43:

size mutlu haber vermek istedim sonunda veremedğim 1 kiloyu da verdim geriye kaldı iki :KK52::KK52::KK52:

Birde değişik bir haberim varrr

artık hobi olarak takı toka işine başladım eğer talep olursa burda da birşeyler yapabilirim haberiniz olsun :KK16::KK16::KK16:

kızzzzlarrrrrrrr nerdesinizzzzzz!!!

ama çok çok ayıpp herkes pırrr gittttiii:KK43::KK43::KK43:

size mutlu haber vermek istedim sonunda veremedğim 1 kiloyu da verdim geriye kaldı iki :KK52::KK52::KK52:

Birde değişik bir haberim varrr

artık hobi olarak takı toka işine başladım eğer talep olursa burda da birşeyler yapabilirim haberiniz olsun :KK16::KK16::KK16:

1 kilo vermiş olmana sevindim canım, tebrik ederim:KK9::KK9: Toka işleri güzxel işler canım ama ben onlar yapacak akdar becerkli dğeilim :KK76:

KIZLAR MERHABA :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

nasılsınız buraya hıc ugrayamadım :KK43::KK43::KK43: ama nıkah tarıhım kesınlestı 15 hazıran nasıpse evlenıorum ve 30 mayısta son ıs gunum yogunluk ozel ve ıs anlamında oldukca fazla kusura bakmayın lutfen :KK25::KK25::KK25::KK25: evlendıkten sonra calısmıcagım ve dıyet ve spora bol bol zamanım olacagı ıcın tam gaz devam edıcez :21::21::21::21:

hepınıze opucuklerle gorusmek uzereee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kizlar topigi ilk acan arkadasimiza ne oldu. Ayrildi mi isim mi degistirdi kafam karisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mıkroplus nedır canım :26::26::26::26: bu arada recel ve balı kacamak olarak gorelım :KK34::KK34:
merhabalar; ben micro plus yöntemini yüz liftingi için kullanmıştım çok faydasını görmüştüm ben ama Ankara'da MACRO PLUS diye bir başka cihaz var gerçekten mucizeler yarattı ben de...yüzüm de en az 10 yaş gençleşme oldu..insanlar bana ne yaptırdın diye soruyorlar..dolgu botoks yaptırdım sanıyorlar ..gerçekten inanılmaz...selütten eser kalmadı...özellikle en büyük sorunum iç bacak lardı gerçekten mucize...

bugunku menumu bu saate kadar olan b0lumunu yazayım aksam ıcınde hazır gercı

sabah
2 dılım tam bugday ekmek
7-8 sıyah zeytın
yumurta
peynır
yarım domates,yesıl bıber

ara
yok cunku kahvaltıyı gec yaptım

ogle
14,30 gıbı yerım sanırım

peynırlı omlet