-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.401
Aaay inanmıyorum, salmışız
kızzzzlarrrrrrrr nerdesinizzzzzz!!!
ama çok çok ayıpp herkes pırrr gittttiii
size mutlu haber vermek istedim sonunda veremedğim 1 kiloyu da verdim geriye kaldı iki
Birde değişik bir haberim varrr
artık hobi olarak takı toka işine başladım eğer talep olursa burda da birşeyler yapabilirim haberiniz olsun
1 kilo vermiş olmana sevindim canım, tebrik ederimToka işleri güzxel işler canım ama ben onlar yapacak akdar becerkli dğeilim
Kizlar topigi ilk acan arkadasimiza ne oldu. Ayrildi mi isim mi degistirdi kafam karisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar; ben micro plus yöntemini yüz liftingi için kullanmıştım çok faydasını görmüştüm ben ama Ankara'da MACRO PLUS diye bir başka cihaz var gerçekten mucizeler yarattı ben de...yüzüm de en az 10 yaş gençleşme oldu..insanlar bana ne yaptırdın diye soruyorlar..dolgu botoks yaptırdım sanıyorlar ..gerçekten inanılmaz...selütten eser kalmadı...özellikle en büyük sorunum iç bacak lardı gerçekten mucize...mıkroplus nedır canım :26::26::26::26: bu arada recel ve balı kacamak olarak gorelım
cıgdemmm geldımmmmmmmmmmmmmmm
herkeze merhaba dıyet seruvenıme kaldıgım yerden devam edıyorum benımle bırlıkte zayıflamak ısteyen herkezı de beklıyorum