Melegın dıyet seruvenı

cıgdemcım masallah guzel gıdıyor benım ama eskıden calısırken tum gun bılgısayar karsıdında oldugum ıcın topıkteydım sureklı ama sımdı evdeyım ya esımde evde cok sık gıremıyorum bende bılgısyara ama guzel gıdıyorum 5. gunumdeyım 1500 gr gıttı

Çok iyi canım sen vermeye giderken ebn son hızla almaya devam edeyim bebegede almıyorum küçük bir bebek olacak canım onun dışında her sey yolunda çok şükür.

meraba ben ilk olarak karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz sayfasındaydım gezinirken sizi ve paylaşımlarınızı gördüm ve resmen büyülendim özellikle sayfa 2158 de zannedersem iki örnek menüyü kıyaslamışsınız, yazdıklarınızı okuyunca direk tamam dedim kendime o kadar yattı yani kafama.. ama bu topik de diğer topik de çok kalabalık ve çok uzun, her şeyi maalesef okuyamıyorum, tam olarak ne durumda olduğunuzu çok merak ediyorum yani konunun başında 20 kilo verdim demişsiniz gerçekten muhteşemsiniz çok tebrik ediyorum bunun kalıcılığını nasıl sağladınız ve krizlerle nasıl başa çıktınız detaylıca bilmek isterim anladığım kadarıyla hem motivasyon olarak hem de irade olarak çok güçlüsünüz lütfen menülerinizi paylaşmaya devam edin umarım ben de başarabilirim

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum çok güzel yazmışsın canım inş cvp gelir

ben bugün başladım, öğrenci evine döndüğüm için uygulamak daha kolay olur diye umuyorum sabah 58 kiloydum tartıda inşallah ben de güzel gelişmeler paylaşabilirim burda sizinle

merhaba M melekuguzhan yazdıklarınızın bi kısmını okudum sizi gerçekten can-ı gönülden tebrik ediyorum.bende pegasusun açtığı "3 ayda 92 kilodan 62 kiloya indim "topiğini takip ediyordum.ilk iki gün 2 kilo verdim.ama sonra kilo vermem durdu.3 hafta devam ettim ama gram veremedim.hatta bi ara verdiğim 2 kiloyuda geri aldım.sizin gibi kilo veren insanları da gördükçe" acaba" dedim.biyerde mutlaka bi yanlışlık yapıyor olmalıyız.çünkü topikteki kimse bugüne kadar 10 kilo bile veremedi.sizden ricam bize püf noktalarıyla ilgili bilgiler verirmisiniz?27 yaşında gencecik ama bi okadarda kilolu biriyim.ve artık gerçekten kilolu olmaktan çook sıkıldım.yaşıma uygun giyinebilmek istiyorum.rahatça gezip dolaşmak istiyorum.bana ve benim gibilere yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...

meraba kimsinnsen ben de bu kb diyetini ilk pegasusun açtığı topikte öğrenmiştim ve uçmuştum resmen sevinçten çok kolay bi diyet diye ama o zamn çok detaylı öğrenememişim diyorum şuan çünkü bana söylenen mantık şuydu "kb değeri düşük gıdalardan istediin kadar tüketebilirsin sıkıntı yok ye bol bol, yeterki günlük kb değerin 50 de kalsın,, sakın geçme." idi.. ben de başladım hemen tabi uygulamaya ve şunları deneyimledim
1) 50 kb değeri ile günde en fazla 400 gr gidiyodu hem de diyetin ilk günlerindeydim, millet hep 1-2 kilo kadar vermişti.. bu da şunlardan olabilir dedim..
-belki vücudumda su yoktur (çünkü ondan önceki bir hafta boyunca yediklerime dikkat ederek bir kilo vermiştim ve su o zamn gitmiştir)
-anladığım kadarıyla 50 kb değeri zaten ideal alınması gereken değermiş,, M melekuguzhan ın paylaştığı normalde tüketmemiz gereken besinlerden oluşan listelerde kb değerleri hep 45- 50 civarı.. kendisi kilo verme döneminde kb değerini 30-35 arası tutmuş.. yani belki 50 kb değerini kilomuzu koruma döneminde tercih etmeliyizdir
- su tüketimine çok çok çok önem vermiş... gerçkten ben de bol bol araştırdım diyetin maalesef olmazsa olmazı su.. pegasusla farkı burda bence, çünkü ben pegasus'da "çok su da içmedim" gibi bi ifade hatırlıyorum okuyunca çok şaşırmıştım
- melek kullanıcısı da tatlı krizleriyle mücadele ederken light ürünler kullanmış, kb değerleri de daha düşük olduğu için daha kolay olmuş
2) kb değeri düşük gıdalardan bol bol ye mantığı yanlış bence zaten o topikte de bir sürü kişi sorgulamıştı bu dururmu kalorileri yüksek besinlerdi çünkü çoğu bi de bol bol yersek nasıl kilo vericez falan derken bi de kabızlık eklendi bu sıkıntının üstüne.. tabi hem fiziksel olarak hem de tartıda görülen değer yüzünden motivasyon bir anda düştü benim.. sonrasında da 1 kilosunu geri adım ben bi de ki zaten bi kiloyu anca vermiştim, iki günde hop bi baktım geri gelmiş tabi bunları yaşayınca dedim ki kendime artık deneme süresi falan yok adam gibi araştır, bul güzel bi diyet ve uy gitsin bırakmak yok.. işte tekrar başlayınca araştırmaya melek kullanıcısına rastladım kb deneyimlerimiz sayfasında girdim profiline yazdığı hemen her mesajı takip ettim nereye ne yazmış ne kadar zaman sürmüş vs diye, sapığı oldum resmen
ve şundan gerçekten artık eminim
-kb değeri 30-35 arası tutulacak
-kabızlık vs yaşamamak için hem bol bol su tüketilecek hem de azar azar öğünlerin yanına ya salata ya da yoğurt eklenecek
- zaten öbür türlü olunca kolesterol vs tavan yapıyo, melek çok daha sağlıklı şekilde uygulamış bence..
-şeker hiç yok ayrıca, tatlandırıcı kullanmış zannedersem..
- birazcık da hareket

Değerlendirmen için teşekkür ederim adıma :))

ecrin87 ben ergenlik döneminde 76 kilo falandım canım, o zamnlar tabi boy da kısa vücudum da birsürü çatlak oldu.. bu yüzden pek sıkı bi vücut yapım yok, yani mesela çok beğendiğim insanlar boylarının son iki hanesinden 13 kilo eksiklerse benim öyle görünmem için 16 falan eksik olmam lazım şuan kaça inmem gerektiği konusunda tahminde bulunamıyorum aynada kendimi sevene kadar çabalamaya devam

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana _nurbanu_

Son düzenleme:
merhaba kusursuz_yabanci açıklamaların gerçekten iyi bir analizci olduğunu gösteriyor.kesinlikle her kelimesine katılıyorum.bende bütün gün tavuk yeyip akşama çikolata yemek için hazırlardım hep kendimi.ama benim bünyem buna müsait değil sanırım.burada yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.daha sağlıklı bir kb diyeti uygulamak istiyorum.umarım sende burada olursun menülerimizi paylaşıp birbirimize yardımcı oluruz.ARTIK GİTSİN BU KİLOLAAARRRR

Günaydın arkadaşlar.mesajları alıntılı cevaplamazsanız yazdığınız kişinin görmeme ihtimali yüksek.lütfen alıntılayarak cevaplayın.:))

desteğe varmısın kusursuz_yabanci ? yeniden başlayalımmı

melek kullanıcısının örnek menülerini inceleme fırsatın oldu mu hiç, eğer önceden ne yememiz gerektiğini belirlersek daha verimli olur diye düşünüyorum.. kafamızda alternatifleriyle birlikte şekillendirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…