Melegın dıyet seruvenı

çok güzel paylaşım olmuş teşekkürler canım :)

merhaba kızlar kusura bakmayın facebookta bır zayıflama grubunun baskanı oldugum ıcın buraya gelemıyorum. bır suru sorular sorulmus kb dıyetının mantıgı puanlarınızı 25-30 cıvarı tutmak dıyet suresınce kesınlıkle seker ve sekerlı hıc bısey , pılav,makarna hamur ısı yememek kb degerı yuksek gıdalardan uzak durmak gerekıyor bıde gunde mutlaka 3 lt su ıcmek. susuz zayıflama olmaz bunu unutmayın lutfen. bıde haftanın en az 5 gunu 45 dakıkalı tempolu yurumek. sevgıler herkeze

Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…