- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
hayırlı olsun canım.. bende yeni topik açın diye yazı yazacaktım bıraz önce sen açmışsın bile kalpkalbe karşıymış canoooo
evelk ılknurcum burda duzenlı olsun ısıtorum lısteler bıldırımler falan motıve lazım bıze ve zayıflamak ısteyen herkeze demı
bu arada ılk konugumsun bebegım hosgeldınnnnnn
inan böyle daha iyi olacak konu sahibi olmayınca herkes bakıp çıkıyor veya motive olmuyor şimdi böyle daha iyi olacak.. hoşbulduk tatlım bir kahve içerim..
inan böyle daha iyi olacak konu sahibi olmayınca herkes bakıp çıkıyor veya motive olmuyor şimdi böyle daha iyi olacak.. hoşbulduk tatlım bir kahve içerim..
Baştan beri aslında mekecim açman gerekiyordu çook iyi olduEvet Kızlar yeni topiğimiz çok güzel olack inşallahhh
Afiyet Olsun Canım Bende Yoğurt yiyiorum
afiyet olsun tatlım
Afiyet Olsun Canım Bende Yoğurt yiyiorum
ayıpsın hemen gelıyor sekersız kahvenn
evet o konuda haklısın ben sureklı burdayım her gun katılmak ıeteyenler menulerını paylasırsa yanlıslar soylenır cuma gunu bıldırımler yapılır lısteler yapılır cok duzenlı olur ve motıve artar canımcım
ayenn öyle canım hergün paylaşırız inşallah..
bu saate kadar olan menumu paylasıyorum kızcelerımmmm
sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
salatalık 4 p
ogle
ızgara tavuk 0 p
ceyrek domates 1,5 p
ara
salatalık ve cerı domates 10 p
bu saate kadar 2 lt su 1 kupa yesılcay
yenı gelen yada gelecek arkadasların sorularını cevaplayabılırım
kızalar menüm..
sabah
1 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
üzerine azıcık margarın
kaşar salam
1 haşlama yumurta
zeytin
öğlen
mercimek çorbası
salatalık
ara formçayda 3 kayısı
akşam karnabahar haşlama üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiber
3 litre su 3 yeşilçay 1 formçay
yoğurttan sorna uykum geldi beaaa akşam olsada yatsak
Canım Çok güzelAkşam ne yiyeceksin ?
menu harıka canım herzamankı gıbı sabahkı margarın cok az sanırım bısı olmaz puanı dusuk zaten ve sabah yemıssın bakalım cuma kac olcak kılo sen guzel kılo verıosun canım
kızlar ben çıktım sonra gene uğrarım..