- 20 Aralık 2006
- 424
- 12
Sulem iyiki bu yarisma oldu inan bugun cok guzel bir mektup aldim o kadar duygulandim ki anlatamam , bendede ilerleme var bugun iki mektup yazmisim oh ne guzel bir duygu bu bir kac saat once uzgundum bana mektup yazan yok diye cok sevdigim canim kardesim Camdankalp bana ablasina bir mektup gondermis burdan birkez daha tesekkur etmek istedim, iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum, canim kardesim yuregine saglik ablani unutmadigin icin, hersey vesile ile oluyor bu yarisma olmasaydi ben uzun yillardir bekledigim mektubuma kavusamayacaktim, kalbimin en guzel yerinde saklayacagim ve bugunu hic unutmayacagim:1hug:
Bende bir tuhafim mektup gelmiyor diye senağlama simdide cok duygulandim o yuzden senağlama , of Aysecik kendine gel
canımsın ya, bende güldüm yani gözümün önünde canlandı halin. hani off Ayşecik kendine gel kısmı.
gerçekten canım çok hoş duygular içine sürükledi bizi bu yarışma, mektupları ve onların getirdikleri haberlerle sevinmeyi, üzülmeyi, yanında hissetmeyi hepsini yaşattı bizlere.
Bende bugün hep mektup yazmak geldi içimden, umarım sürekli mektuplaşırız. bizimkilerin önünde e harfi olcak ama olsun. Duygularımız en... e- mektuplarda buluşmak dileklerimle . sevgiler. teşekkür ne demek canım benim, benimde posta kutuma senden bir mektup düştü, inan bu yarışmaya katılsaydı, KK'yı sel alırdı.
öpüyorum sevgilerimle.