Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
Sulem iyiki bu yarisma oldu inan bugun cok guzel bir mektup aldim o kadar duygulandim ki anlatamam , bendede ilerleme var bugun iki mektup yazmisim oh ne guzel bir duygu bu bir kac saat once uzgundum bana mektup yazan yok diye cok sevdigim canim kardesim Camdankalp bana ablasina bir mektup gondermis burdan birkez daha tesekkur etmek istedim, iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum, canim kardesim yuregine saglik ablani unutmadigin icin, hersey vesile ile oluyor bu yarisma olmasaydi ben uzun yillardir bekledigim mektubuma kavusamayacaktim, kalbimin en guzel yerinde saklayacagim ve bugunu hic unutmayacagim:1hug:
Bende bir tuhafim mektup gelmiyor diye senağlama simdide cok duygulandim o yuzden senağlama , of Aysecik kendine gel

canımsın ya, bende güldüm yani gözümün önünde canlandı halin. hani off Ayşecik kendine gel kısmı.
gerçekten canım çok hoş duygular içine sürükledi bizi bu yarışma, mektupları ve onların getirdikleri haberlerle sevinmeyi, üzülmeyi, yanında hissetmeyi hepsini yaşattı bizlere.
Bende bugün hep mektup yazmak geldi içimden, umarım sürekli mektuplaşırız. bizimkilerin önünde e harfi olcak ama olsun. Duygularımız en... e- mektuplarda buluşmak dileklerimle . sevgiler. teşekkür ne demek canım benim, benimde posta kutuma senden bir mektup düştü, inan bu yarışmaya katılsaydı, KK'yı sel alırdı.
öpüyorum sevgilerimle.

oyumu kullandım mektupların hepsi çok güzel ama ben bir tanesini okurken gözlerim doldu çok güzel yazmış

Oy veren kişi sayısı 300 ve yukarısında olmazsa,başka yarışmaları unutun siz!!!Kötü Kazen

Bence mektup yarışmasını baz alma Şule,okumaya zorsunan bi milletiz malum,mektuplar da biraz uzun olunca oy oranı da az oluyo gibi geliyor bana.

oy verelim koyvermeyelim arkadaşlar!!

Dur arkadaşım sen!!

Öhö öhö..Sesim geliyor mu?
Eğer oylamada istediğim rakama ulaşamazsam,

* Bir daha yarışma falan yok!jeyyar
* Ola ki yaptım,oy verenleri not alırım,sadece onlar katılabilir.Kötü Kazen
*Yarışmaların sonuçlarını hemen açıklamam,sizi meraktan sürüm sürüm süründürürüm..sengözlerimebaksanab
*Diğer yarışmalarda,kendi içimizden olan jüri üyelerini hesaba katmaz,onların yerine,Kibariye,Ankaralı Yasemin,Şenay Düdek,05 Müzeyyen'i veee Afroditi jüri koltuğuna alırım...:kahve:

Hadi oy vermeyinde görelim!!!tatlicadiarzu

Dün bir bugün iki kız dur bakem hafta sonu herkes bi gelsin. 115 kişi, olmuş cumartesiye kadar oooo. 500 kişi olur..:nazar:

Evet sulem acele etme daha bir gün oldu.
Kizma hemen arkadasim.yerimseniben

Bence bu yarışmanın sembolik olarak tek birincisi olsa bile buraya yazan bizimle duygularını paylaşan tüm arkadaşlarımız benim gönlümde birincidir..Herkesin emeğine yüreğine sağlık :)

Bence bu yarışmanın sembolik olarak tek birincisi olsa bile buraya yazan bizimle duygularını paylaşan tüm arkadaşlarımız benim gönlümde birincidir..Herkesin emeğine yüreğine sağlık :)

Evet kesinlikle Buket'ciğim..Herkes yüreğini açmış,içindekileri aktarmış..Hepsi bizim birincimiz..

berşule sen oylayan sayısına az mı diyorsun canım.:uhm:hafta sonu olmasına rağmen, gayet iyi bir rakam.okuyan ve oy veren arkadaşların ilgisine teşekkür ederiz en büyük kk:))ben daha oy kullanmadım.benim gibi bir sürü arkadaşta vardır,iyice sindirip sonra oy verecek.a.sa.s

berşule sen oylayan sayısına az mı diyorsun canım.:uhm:hafta sonu olmasına rağmen, gayet iyi bir rakam.okuyan ve oy veren arkadaşların ilgisine teşekkür ederiz en büyük kk:))ben daha oy kullanmadım.benim gibi bir sürü arkadaşta vardır,iyice sindirip sonra oy verecek.a.sa.s

Yok özgürcem az demiyorum..Ver coşkuyu ver coşkuyu politikasını uyguluyorum..jeyyar
Anladın sen onu?yerimseniben

Daha dün açtık oylamaya,daha çok oy gelir eminim..

daha bu yarışma bitmeden, ben diğer yarışmalar için heyecanlanmaya başladım bile.aklımızı başımızdan aldın berşuleeeee:))

buketin yazdıklarına bende katılıyorum bencede 14 mektup yazan bizimle paylaşan arkadaşlarımız hepsine çok tşk ederim benimde gönlümde hepiniz birincisiniz çok güzel ve yürekten yazdığınız için

Hepside çok güzeldi oy kullanırken baya zorlandım hepside ayrı duyguyu anlatıyor içten yazılmış mektuplar tebrikler herkesea.s.

Ben daha oyumu kullanmadim,daha iki mektupta kararsizim
en yakin zaman da Allah nasip ederse oyumu kullanacagimyerimseniben
Bu firsati kacirirmiyim hic ne yasadigim ülkede,nede dogdugum ülkede oy hakkim yokKötü Kazenbu nedenle söyle en iyi sekilde oyumu kullanacagimsengözlerimebaksanab

yağmur ablam sen bu gidişle korkarım hiç kullanamican oyunu :Roflol:
ahada itiraf ediyom katılmadıma pişmanım :1closedeyes:
şule hanuma teklüf sunuyom izninizle:
öhöm öhööm sevgli k.k. nın gülü yarışmaların baş katibi tatlicadiarzu vs... bu kısım uzunda idare edin :1closedeyes:
bu mektup yarışmasının bi tekrarını yapsak nasıl olur acaba ?? katılmayan çok kişi var yani nacizhane fikrim :eek:

X