Mektup Yarışması Anketi

Mektup Yarışma Anketi

• 1. Mektup

OY: 30 15,2%
  • 2. Mektup

OY: 17 8,6%
  • 3. Mektup

OY: 10 5,1%
  • 4. Mektup

OY: 5 2,5%
  • 5. Mektup

OY: 15 7,6%
  • 6. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 7. Mektup

OY: 7 3,5%
  • 8. Mektup

OY: 4 2,0%
  • 9. Mektup

OY: 14 7,1%
  • 10. Mektup

OY: 3 1,5%
  • 11.Mektup

OY: 54 27,3%
  • 12.Mektup

OY: 5 2,5%
  • 13.Mektup

OY: 19 9,6%
  • 14.Mektup

OY: 11 5,6%

• Ankete Katılan
    198
Ya o kadar eziyet çektim bu migrenli kafayla da,bir hatun kalkıp da bana mektup yazmadı..Çoktaaan ipi göğüslemişti bile:)
Şiir yarışması da yapacam daha,hele bi şahsıma şiir gelmesin görüşürüz..

hepsi birbirinden güzel arkadaşlarr yaaaa senağlama
şulemm bu arada tek bir oy hakkımız mı varr ?:uhm:

yazdığım mektubu yollamadığıma çok üzüldüm ben ya ...

Yaaaaaaaa ben sana ne dedim.jeyyar Sözümü tutmadın..sengözlerimebaksanab

Neyse daha çooook kategoride yarışmalar olacak..Onlara bekleriz helen'im..

Made In KK:enbuyukkk:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama hepsi çok anlamlı hüzünlü bende oyumu verdim bakalım kimin mektubu çıkıcak merak ediyorumsenağlama

ama bunlar çok hoş 11.ci mektup sa çok anlamlı bir d eyanında slow bir parca olunca senağlama

Ben mektubun anlasilir,akici ve duygusal olmasi kriterlerini gözönüne alarak oyumu verdim.Benim puanlamam buna göre olacak:Roflol:.Kendimi pek bir jüri havasinda gördüm canimm...yerimseniben.

Aciklamakta madem sakinca yok,ben oyumu 11 numarali mektuba verdim.

Bütün mektup sahiplerinin yüregine saglik,basarilar diliyorum.

offff offfff... biri diğerinden diğeri öbüründen güzellll...hepsiii yürekdennn hepsi derindennnn...napçazzz yaaaa.....senağlama

Yazan arkadaşların ellerine sağlık.

Hemen hepsi gerçek duyguları yansıtıyor ve çok güzeller.

ben 5 numaraya verdim kim yazmışsa eline yüreğine sağlık...
diğer mektuplarda çok güzel tabikiŞeniz

11. numarayı çok beğendim ama 5.numarada göz yaşlarıma engel olamadım.
Bana yazılmış olmasını çok isterdim sahibini merak ettim şimdi oyum 5 numaralı mektuba gitti.
Beğendiklerimin yanı sıra eleştireceğimde, Umarım eleştiriye de açığızdır :KK66:
8 numaralı mektup çok kısa günlük not tarzındaydı hoşuma gitmedi
Herkesin yüreğine sağlık duygu seli yaşadım:çok üzgünüm:

Hehehehehehhh dedim ben size bu nameler başka nameler diye...

Kestane kebap,acele cevap....

hepsini okudumm içimizde ne cevherler varmış dedimmellerinize yüreklerinize sağlık kızlar 5.-7.-9.-11. mektuplar özelliklee alıp götürdüler beni karar veremedim bir türlü bendee naptımmmm? oo piti pitiii yaptımmm sonucuu işaretledim vatana millete bütünn duygu seli sevenlerine hayırlı olsun der göslerinisden fena halde öperimmmm:)
not ; bunu yazan cano okuyanaa öpücük versin:p

Tüm katılan arkadaşların duygularına ,güzel yüreklerine sağlık .Hepsi birbirinden hoş ve anlamlı .Hakeden kazansın .

Merhaba,
İlk yarışmadır hatalar varsa affola. öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın hiç bir noktasında emeğim yoktur. Fikir BerŞule'den geldi, çok hoşuma gitti. Hiç üşenmedi çok emek verdi tek tek yazıları topladı başlıkları açtırdı juriyi kurdu. Her adımda fikir alışverişi yapıldı yani tam bir takım çalışmasıydı bu sayede bu takımda yer alan başta berşule ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazılanları okuyunca acaba bu KK'nın damı kitabını çıkarsam diye düşünmeye başladım.

Favorimi belirledim oy verdim herkese başarılar...

:hooray:

Merhaba,
İlk yarışmadır hatalar varsa affola. öncelikle şunu belirteyim bu yarışmanın hiç bir noktasında emeğim yoktur. Fikir BerŞule'den geldi, çok hoşuma gitti. Hiç üşenmedi çok emek verdi tek tek yazıları topladı başlıkları açtırdı juriyi kurdu. Her adımda fikir alışverişi yapıldı yani tam bir takım çalışmasıydı bu sayede bu takımda yer alan başta berşule ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Yazılanları okuyunca acaba bu KK'nın damı kitabını çıkarsam diye düşünmeye başladım.

ne güzel olurdu gerçekten bir kitabımızın olması

Merhaba,

Teşekkürler Kazen..

Bu yorumuna tek bir cevap emeği olanların adına...

MADE IN KK

Sule hanimcim simcik yine bir sorum olacak;
1-Bu mektuplara oy verme süresi ne zamana kadar ve saat kaca kadar sürecek?
2-Oy verme süresi bittigi zaman yani(gongggg)sesini duydugumuz zaman mektup sahiplerinin nickleri aciklanacak mi?
3-Yoksa bir süre daha bekleyip jürinin karar vermesinden sonra mi mektup sahiplerini ögrenecegiz?
4-En güzel mektup secildigi zaman birinciye ne ödül verilecek?

Kestane kebab,acele cevapkafamçokkarıştı

1-Mektuplara oy verme süresi hafta sonuna kadar..Yine başladığı gibi,cumartesi günü oylamayı bitiririz.

2-Tabi ki hangi mektup kime ait olduğunu oylama işlemi sona erdiği zaman tüm üyelerimize açıklayacağız..Dereceye giremeseler bile bir teşekkürü hakediyorlar.

3-Mektup sahiplerini açıklarız..Sonrada jüriden aldığımız dereceleri açıklarız..Böyle daha heyacanlı olacak diye düşünüyorum..

4-En güzel mektup seçildiğinde birinciye ne hediye olcak?
Hımmmmmm bunu ben de bilmiyorum işte...

Ama diyorum ki,Ağanın eli tutulmaz..Kazen namına uygun bir hediye ile jestini yapar diyorum,topu kendisine atıyorum..jeyyar

Kesatneyi kebap yaptım,acele cevabımı yazdım....:eek:

BerŞulecim önce sana tesekkür etmek istiyorum sitemize böyle güzel bir aktivite kazandirdin, günlerce ugrastin cabaladin. Eline yüregine saglik arkadasim. :1hug:

Off ama isimiz cok zor. Tek tek okudum, hepside güzeldi ve cok duygulandirdi beni. Yüregini acan ve bizlerle paylasan her arkadasima tek tek tesekkür ediyorum. :çok üzgünüm:

Jürinin de isi zor, ben nacizane oyumu kullandim ama tüm arkadaslarim gönlümde birinci yerimseniben

Tüm arkadaslarima basarilar diliyorum.a.s.

Sevgilerimle...

X