- 30 Mart 2007
- 213
- 9
-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.521
merhaba arkdaslar ben adatepe de oturuyorum 3 aylıgım hastane seciminde bana yardımcı olurmöusunuz memnun kaldıgınız uzun uzun ilgilenen doktor ismi ve hastane önerisinde bulunur musunuz acil? haftaya üclü testim var
merhaba arkadaşlar, 23 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım ancak hamileliğimin başından beri siteyi ve sizlerin yorumlarını takip ediyorum.
Medipol hastanesinde Dr.Leyla hanıma gidiyorum dr.memnunum (hastanenin işleyişinden pek memnun olmasam dalmaz:) doğumum 19-26 temmuz arasında ve normal düşünüyoruz.En sonunda dr ağzından yıllık iznine çıkacağı tarihi alabildim,5-15 temmuz ama 20'sine de uzayabilirmiş.eyvahedigeldismile(İlk doğumum doktorumun yanımda olmasını istiyorum ) ya erken olursa gelebilirmisiniz veya beni kime emanet edebilirsiniz dediğimde ise tam bir cevap alamadım.
Şimdi ikinci bir plan yapmak zorundayım medical park göztepeyi düşündüm ama geçmişe yönelik hemen hemen tüm yorumları okudum ve iyice kafam karıştı,bu hastanede doğum yapan arkadaşım sakın gitme hiç memnun kalmadım dedi,komşum memnun olduğunu söyledi...
Şöyle doktoruyla,hastanesiyle,fiyatlarıyla iyi ve makul olan bir hastane yokmu yani istanbulda anlayamıyorum ,ben mi çok abartıyorum acaba bilmiyorumkismile
yardımcı olun arkadaşlar kime gidiyim şimdi ben????
canım aynı şey benimde başıma geldi ben anlayamadım bu durumu. ben kk yı özgürce düşüncelerimizi sergileyebilfdiğimiz ve birbirimize yol gösterebildiğimiz bir forum sitesi olduğu için tercih ediyordum. hamileliğimden önce başladı kk seruvenim burdaki paylaşımlar sayesinde birbirimize işik tuttuk yoldaş olduk çoğunlukla. ama bugün yazımın silindiğini görünce anladımki bu topiğe yazmak hataymış.çünkü sanırım bu topiği medical satın almış ve sadece iyi güzel şeyler kalıyor. oysa bende güzel şeyler yazmıştım bunun yanında başımdan aytuğ bey sayesinde geçen kötü bir deneyimi anlatmıştım ve kimseyi yinede suçlamamıştım. ama anladımki bu topic reklam kokuyor. zengin edelim hep beraber medicali ve drlarını..Banu Hanımla ilgili kendi yorumumu ve hikayemi yazmıştım.. Yorum da yapılmıştı hatta.. ertesi gün yazımın silindiğini gördüm.... O yapılan yorumun da... Neler oluyor? İnsanlar özgürce kendi deneyimlerini ve fikirlerini yazamayacak mı? Üstelik kötü birşey yazmamıştım. Başımdan geçen olayı anlattım sadece...
lmaz:
evet canım başımdan bir dizi tralihsizlik geçti. ama şükür şu an iyiyiz ben ve meleklerim yolumuza medical dışında bir hastanede devam ediyoruz.Wavy,çok çok geçmiş olsun umarım sende bebeklerinde çok iyisinizdir.Şasırdım şimdi yazını okuyunca ne diyeceğimi bilemedim büyük talihsizlik.
Banu Hanımla ilgili kendi yorumumu ve hikayemi yazmıştım.. Yorum da yapılmıştı hatta.. ertesi gün yazımın silindiğini gördüm.... O yapılan yorumun da... Neler oluyor? ınsanlar özgürce kendi deneyimlerini ve fikirlerini yazamayacak mı? Üstelik kötü birşey yazmamıştım. Başımdan geçen olayı anlattım sadece...
lmaz:
......... sanırım bu topiği medical satın almış ve sadece iyi güzel şeyler kalıyor. oysa bende güzel şeyler yazmıştım bunun yanında başımdan aytuğ bey sayesinde geçen kötü bir deneyimi anlatmıştım ve kimseyi yinede suçlamamıştım. ama anladımki bu topic reklam kokuyor. zengin edelim hep beraber medicali ve drlarını..
site yönetimine ve kazen beyede teessüflerimi iletiyorum..(bunuda silecek hatta bana ceza vereceksiniz bunuda biliyorum ama önemi yok artık)
Tabi ki insanlar görüşlerini açık olarak ifade edebilir ama bunun gerçek kişiler olması yönünde şüphelerimi dikkate almanızı .........
Op.Dr. Banu ÇıFTÇı
özel sigortalarda almıyo küvez parasıben doğumuda orda düşündüğüm için yeni doğan ünitesini ve günlük küvez parasını sormuştum.kasım sonu gibi bana verdikleri fiyat buydu.Anadolu çınar yani avicenna ( içerenköy ) hastanesindede fiyat sorsana.yenidoğan bakımı oranın çok iyi hatta bi ara kampanya vardı kordon kanı bankası vs vardı 1 senelik ücretsiz.Bi sor bakalım doğumla küvez parasını...Yakın bize...Bide normal doğumcu olarak sibel zorbaş var dr. Ara istersen bi...
Özel Anadolu Çınar Hastanesi
Avicenna Hastanesi
iki linkte aynı hastane sadece adı değişti.
Burası 'Dr. Banu ÇİFTÇİ yorumları' olmuş daha çok. O zaman ben de bir yazayım dedim kızlar. Geçen cumartesi doktor hanımın özel muayenehanesine gittim. Nişantaşı Teras rezidans da çok lüks bir yer. Biraz korktum açıkçası, inşallah Medical park ı bırakmaz diye. 3 yıllık evliyim ama hamile kalamamıştım. Sayesinde hamile kaldım. Şu an 21 hafta 4 günüm. O zaman nasıl öderim bilmiyorum. Muayene ücreti 300 tl ve çok yoğun. Bırakmayı düşünmediğini söyledi ama korkuyorum y:gitme:inede..