-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.561
Arkadaslar kendi odasindaki ultrasyon 3 boyutlu degil. O yuzden Ikili ve dobler icin radyolojiye gonderiyor oradan randevu aliyosun ve radyolojideki doktor yapiyor. Ben onun yapmasini istedigim icin muaynehanesinden orada yaptigini ogrenip oraya gittim. Yani size kalmis. Medical de yaptirmak istiyosaniz radyolojideki ultrasona giriyosunuz. Oradaki doktor bakip rapor yaziyor raporu goturuyosunuz. Ben ikili test icin radyolojiye gittim ama doplere muaynehanesine gittim. Medicalde ikli test 245 tl. Yani ikisinide hastanede yaptirabiliyosunuz zaten Banu hn kendisi randevunuzu aliyo radyolojiden.
Biraz önce bilgi almak için Banu Hanımın muayenehanesini aradım. Muyene ücretleri medical hastaları için çok uygun. 0.212.2155550 den sizde arayın isterseniz. Ama ikili testle, ayrıntılı ultrason aynı fiyat. Doğumuda istediğiniz hastanede yaptırıyor. Medicalde isterseniz medicalede geliyormuş. Ama doğuma ne kadar alıyor kendisiyle konuşmanız gerekiyormuş. Ben tekrar muayeneye gidip detaylı konuşucam. Doğumumuda onun yaptırmasını istiyorum. Bizi kırmayacaktır diye düşünüyorum.
çok üzüldüm durumuna..biz de yarı yolda kaldık ama en azından bizim daha var doğumumuza senın cok az kalmışbanu hanımın asistanı bana 2 hafta sonra ayrılacağını söylemişti.demek daha erken ayrıldı bence de doğuma ne kadara geleceğini mutlaka öğrenen olursa paylaşalım..benım de hiç içmden gelmiyor baska bir doktora gitmek...medipoldeki dediğin doktor iyi mi ki? araştırarak mı gittin?
merhaba bende banu hanımın hastayım.hamile kalmadan kendisine başladım. şu anda 8,5 aylık hamileyim. bugün test yaptırmak için hastaneye gittiğimde ayrıldığını öğrendim ve şok oldum. bilgi almak için muayenesini aradım kendimi boşlukta hissediyorum. açıkcası doğum ücreti pahalı olur die tahmin ediyorum ve beni aşar gibi geliyo. zaten medical parkın fiyatları da normalden biraz yüksekti ama ben banu hanımdan vazgeçemediğim için devam ediyodum hatta ayrıntılı ultrasonu ondan vazgeçemediğim için muayenesi gidip yaptırmıştım. doğum için ne kadar aldığını öğrenirseniz bilgi vermenizi rica ederm. bu arada medipol de cevahir tekcan varmış çarşamba günü tanışmış olmak için muaeyene gidicem ama hiç içimden gelmiyor. sanırım oda 8,5 aylık hamile birini görünce süpriz olur. offffff çoook daraldımm.
bende banu hanımın hastasıyım yedi ayı bitirmek üzereyim doktorumdanda çok memnunum.normal doğum düşünüyorum.muaynehanesine gittik bugün normal doğum hastane fiyatı 1400 ama kendisi hastaneden ayrıldığı için 800 lira fark aldığını söledi.yani 2200 e geliyo sezeryanla aynı oluyo fiyatı.bu durum biraz canımı sıktı ama bu saatten sonrada başka doktor ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
slm arkadaslar ben banu han. gıdıyorum normal dogum yapıcam ınsaalah .lütfen bana banu han. normal dogum yapmıs bırı varsa mailini versin ona bazı onemlı seyler sormak ıstıyorum banu hanım hakkında.lütfen acııl.cevap beklıyorum