- 9 Nisan 2009
- 3.901
- 2.785
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.501
canım gözün aydın uzun zamandır siteye girmiyordum, özellikle buraya baktım senden haber varmı diye, normal doğummu yaptın sezaryanmı, bebiş nasıl canım, allah analı babalı büyütsün..:Saruboceq:
saol canım teşekkürler bende ancak bu gün girebildim nete. Gerçi özel mesajınada cvp yazmıştım ama burda da görünce cvp vereyim dedim. Aslında normal doğum için gitmiştik bizimki vaktini hayli doldurdu gelmeye niyeti yoktu bende artık yürüyemez hale geldim Banu hn. sordu normal mi istersin sezeryan mi diye kendisi zaten normal doğum öneriyor. ben normal istedim ama bekleyecek hal kamadı 40 hafta bitmişti ve 28 kilo almıştım. Suni sancı ile normal doğum a karar verdik 3 gün daha bekledik gelmeyince 09 kasımda yatış yapıldı suni sancıyı verdiler 40 dk .bekledim tam sancı yeni yeni başlamıştı ki bebişin kalp atışları yavaşladı. Allahtan banu hn. o anda risk almadı hemen sezeryana aldı 15 dk içersinde bebeğimi kucağıma aldım. Banu hn. çok destek oldu psikolojik olarakta. öyle iştee anlatasım gelmiş benimde :)) şimdi büyütüyoruz ufaklığı....