Ben de fikirlerimi yazayım arkadaşlar:)
Göztepe medicalpark inim inim inletiyor, randevulu olanı bile 40 dk. dan fazla bekletiyorlar, hostesler ilgisiz, içeri de hasta olmadığından bile haberdar değiller, "hasta var" deyip duruyorlar.
burada bir prof.e gitmiştim erkek, ailevi genetik tablomu söylememe rağmen önlemini almadı.
jale ve mehtap ise tam bir fiyaskoydu. bir tanesi benim onu anlamayacağımı söyleyerek, kocama anlatmıştı her şeyi. şok olmuştum. başörtülüyüm diye cahil sandı herhalde. bir de alttan muayene olmak istemediğim için " bu yüzyılda bu cahillikler bık bık yapmıştı" bana... bir daha asla gitmedim. ıyyy, hamile hamile kadının şovunu çekmişim. halbuki kendi doktorum hiç korkma vs diye anlatır, yumuşatırdı beni:))
bunlar ilk düşüğümdeki tecrübelerim.
şimdi kendi doktorum var ve memnunum. medical park ı da tercih etmememey çalışıyoruz çıldırmamak için:) ama dün acil bir durum için tekrar oraya gittik ve mine hanım vardı. sakin ilgili ve sıra beklemeden girdiğimiz bir doktor. karnımı sıvazladı ilgili davrandı, odasından çıkarmaya bakmadı, her şeyi dinledi. ben çok sevdim... Göztepe yi tercih edecekler bu doktoru düşünsün derim.