Medical Park Göztepe Hakkında

hansin arkadasım merhaba,

Ben 07/02/2009 da Gökmen bey de doğum yaptım. Gökmen beyin genel olarak böyle bir tutumu var.
Ama riskli gebeliğimi takip etti.Ben normal doğum yaptım. Epidural da istemedim. Kendisi epiduralli normal doğumu destekleyen biri.
Doğumum da çok rahat oldu.Gece sabaha karşı olmasına rağmen doğumuma geldi. Zaten doğuma kadar doktorunla olan bütün ilişki sonrasında bitiyor :)
Ben kendisine çok güvendim doğumum rahat oldu diye düşünüyorum.

Çok şey yazılmış çizilmiş ancak ben kısaca şöyle özetleyim , 2008 ağustosta mehtap hanım doğumumu yaptırdı gayet memnun kaldım genel olarak, özellikler ebe hemşirelerimizin de ilgisi çok ama çok güzeldi temizlik hasta bakımı vs. konularında da sorun yaşamadım oldukça ilgililerdi .
Bu ağustos ikinci bebeğim inşaallah dünyaya gelecek tekrar medical parkı ve deneyimine güvendiğim mehtap hanımı düşünüyorum. Evet yoğun ancak yoğunum diye kimseyi sallamıyor. Bence severek yapıyor işini olağan üstü güleryüzlü bir insan değil ama insan ilişkileri oldukça dengeli ve yerini bilen bir insan , anne adayları doğum olayına gereğinden fazla anlam yüklemesinler, sonuçta doğal bir süreç, küçük detaylara takılıp huzursuz olmasınlar yaşadıkları anın tadını çıkarmaya gayret etsinler olayı psikolojiye bağlayıp herşeyi psikolojik takıntı haline getirmesinler böyle yaparsanız benim gibi zorunlu bir sezeryana güle güle girer güle güle çıkarsınız sezeryan düşünenlere kesinlikle epidurali öneririm bebeğininiz doğduğunda sıcacık yanağını hissetmek kadar güzel bir duygu yok dünyada acının daha az olması vs. gibi tali konularda da avantajlı tabi...

canım aynı şey benimde başıma geldi ben anlayamadım bu durumu. ben kk yı özgürce düşüncelerimizi sergileyebilfdiğimiz ve birbirimize yol gösterebildiğimiz bir forum sitesi olduğu için tercih ediyordum. hamileliğimden önce başladı kk seruvenim burdaki paylaşımlar sayesinde birbirimize işik tuttuk yoldaş olduk çoğunlukla. ama bugün yazımın silindiğini görünce anladımki bu topiğe yazmak hataymış.çünkü sanırım bu topiği medical satın almış ve sadece iyi güzel şeyler kalıyor. oysa bende güzel şeyler yazmıştım bunun yanında başımdan aytuğ bey sayesinde geçen kötü bir deneyimi anlatmıştım ve kimseyi yinede suçlamamıştım. ama anladımki bu topic reklam kokuyor. zengin edelim hep beraber medicali ve drlarını..
site yönetimine ve kazen beyede teessüflerimi iletiyorum..(bunuda silecek hatta bana ceza vereceksiniz bunuda biliyorum ama önemi yok artık)

evet canım başımdan bir dizi tralihsizlik geçti. ama şükür şu an iyiyiz ben ve meleklerim yolumuza medical dışında bir hastanede devam ediyoruz.

merhaba.. bende banu hanımla kötü bir deneyim yaşadım ve memnunmusun sorusuna hayır diye yanıt vererek durumumu anlattım. hem mesajım silindi. hemde uyarı aldım. oysa kişisel bir hakaret vb.. yer almıyordu. anlayacağınız memnunsanız mesajınız kalıyor. değilseniz yazamıyorsunuz. demekki yorum yapmak gereksiz arkadaşlar... konunun özü şuki; herkese iyi doğumlar ve sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyoruz hepimiz... keşke bende güzel hatırlayabileceğim bir doğum yaşayabilseydim. ama olmadı. doğal olarakta bana ne oldu diye sorulunca anlatmıştım ama kaldırıldı. o zaman neden memnunmusunuz diye forumlar acılıyor anlamadım... herkese sağlıklı günler dilerim. ne diyeyimmmm

merhaba.. bende banu hanımla kötü bir deneyim yaşadım ve memnunmusun sorusuna hayır diye yanıt vererek durumumu anlattım. hem mesajım silindi. hemde uyarı aldım. oysa kişisel bir hakaret vb.. yer almıyordu. anlayacağınız memnunsanız mesajınız kalıyor. değilseniz yazamıyorsunuz. demekki yorum yapmak gereksiz arkadaşlar... konunun özü şuki; herkese iyi doğumlar ve sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyoruz hepimiz... keşke bende güzel hatırlayabileceğim bir doğum yaşayabilseydim. ama olmadı. doğal olarakta bana ne oldu diye sorulunca anlatmıştım ama kaldırıldı. o zaman neden memnunmusunuz diye forumlar acılıyor anlamadım... herkese sağlıklı günler dilerim. ne diyeyimmmm

Memnuniyetsizliğinizi anlattığınız gibi bizden aldığınız cezayı da çarpıtarak yazmışsınız. Size cezai işlem uygulayarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi şimdi daha iyi anlıyorum.

"benim bebeğimin küvezde kalması, idranında bilmemne maddesi cıkması ( nadiren doğum sıkıntısından olabiliyormuş oda bizi buldu) doktorun yeterince ilgilenmemesinden oldu."

şeklinde bir yorumunuz var. Yorumlarım silindi diyorsunuz tam tersine silinmedi. Yasal süreç için sadece benim görebileceğim bir alanda muhafaza ediliyor.

Yasal süreçte kullanıldığında size bu işlem yanlış diyen doktorun ben böyle dedim evet sonuna kadar söylediğimin arkasındayım diyeceğini mi sanıyorsunuz ? Doktorun yeterince ilgilenmemesi ne demek ? Tek doğum yapan sizmisiniz bu öyle göreceli kavramdır ki ? Siz başka doktorların size söylediği ellerinde somut bir data olmadan sadece sizin anlattığınız veriler ile yaptıkları yorumu burada paylaşamassınız. Kendi fikirlerinizi katarken benle çok ilgilenmedi ! 50 kadın doğuruyor o gece ne olacak ? Aciliyet durum vb koşullara göre doğum önceliğine göre sıralama yapılır. Varsayımlar üzerine değil gerçekler üzerine yorum katmadan yazdığınızda nerede müdahale ettik.

Dün Medical Parkta Başar Bey'e randevum vardı.Randevumu kaçırınca en yakın saatte kime randevu varsa ona istedim.Şansıma Banu Hanım müsaitti.
Bence çok güleryüzlü bir bayan.6 haftalık hamileyim.Bebeğimin gelişimini ve benim nelere dikkat etmem gerektiğini gayet güzel açıkladı.Tek soru sormama gerek kalmadı.Çok güzel bir elektrik aldım ve bundan sonra onun hastası olmaya karar verdim.

Son düzenleme:
kızlar bende16 aralık 2008 de kızmı göztepe medikal parkda banu çiftçiyle doğurdum hatta sitesindeki bebek resimlerinden 38 bebk benim kızım,gerek hamileliğimde gerekse doğumda kendisi çk ilgilendi, kesinlikle tavsiye derim kızlar..

bende geçen perşembe yani 17 haziranda medical park göztepede sezeryanla doğum yaptım.
dr'um banu hanımdı.
ben çok memnun kaldım; bebek hemşireleri, odalar, dr'um vs herşey çok iyiydi.
kaldığımız sürece çok rahat ettirildik, ağrı sancı olmadı ne bileyim herkes çok ilgiliydi.
hiçbir ek masraf çıkartılmadı ayrıca..

Merhaba kızlar . Bende 9 haftalık hamileyim. Banu hanımın hastasıyım . Ücretler değişti 2 hafta önce telefonlada bilgi verdiler. Ben memnunum Banu hanımdan. Çok konuşmayı sevmiyor ama sorduğum bütün sorulara cevap verdi. Sadece 3 kere gittim. Bir aksilik çıkmazsa doğuma kadar Banu hanımla devam etmeyi düşünüyorum. Ama hastane konusunde özellikle asansörler çok problem.

Bide sormak istediğim bişey var.Muayene sırasında eşim benimle içeri giremiyor. Vajinal ultrason olduğu için mi acaba ?

flame24 merhaba benım muayeneme eşim hep giriyor sadece ilk gittiğimde 6 haftalıkken vajinal ultrason olmuştum onda da girmişti ama arka tarafa geçmemişti..ben de memnunum banu hanımdan.. ben asansörü hiç kullanmıyorum baska taraftan cıkıyoruz yanına o yuzden bilmiyorum hiç asansörlerin durumunu.. allah analı babalı büyütsün bebişini ben de 6 aylık hamileyim en bastan beri banu hanıma gidiyorum..soruların olursa cevaplarım

flame24 merhaba benım muayeneme eşim hep giriyor sadece ilk gittiğimde 6 haftalıkken vajinal ultrason olmuştum onda da girmişti ama arka tarafa geçmemişti..ben de memnunum banu hanımdan.. ben asansörü hiç kullanmıyorum baska taraftan cıkıyoruz yanına o yuzden bilmiyorum hiç asansörlerin durumunu.. allah analı babalı büyütsün bebişini ben de 6 aylık hamileyim en bastan beri banu hanıma gidiyorum..soruların olursa cevaplarım

Çok teşekkür ederim. Daha sonra karından bakılan ultrasonlarda eşin girebilmişmiydi yanında ? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Sevgiler

flame24 daha sonra olan bütün muayenelerime eşim de girdi. hatta eşim arka tarafta otururken banu hanım dedi gelebilirsiniz istersenız diye.artık hep benımle giriyor. siz teklifte bulunun belkı akıl edememiştir. sevgiler

O ne kaadar ? Bende herhalde ayrıntılı ultrasona gitmem. Madem o kadar pahalı.Ben açıkcası pek anlamadım muayehaneye niye çağırdığını .

Arkadaslar kendi odasindaki ultrasyon 3 boyutlu degil. O yuzden Ikili ve dobler icin radyolojiye gonderiyor oradan randevu aliyosun ve radyolojideki doktor yapiyor. Ben onun yapmasini istedigim icin muaynehanesinden orada yaptigini ogrenip oraya gittim. Yani size kalmis. Medical de yaptirmak istiyosaniz radyolojideki ultrasona giriyosunuz. Oradaki doktor bakip rapor yaziyor raporu goturuyosunuz. Ben ikili test icin radyolojiye gittim ama doplere muaynehanesine gittim. Medicalde ikli test 245 tl. Yani ikisinide hastanede yaptirabiliyosunuz zaten Banu hn kendisi randevunuzu aliyo radyolojiden.

X