Medical Park Göztepe Hakkında

saol canım teşekkürler bende ancak bu gün girebildim nete. Gerçi özel mesajınada cvp yazmıştım ama burda da görünce cvp vereyim dedim. Aslında normal doğum için gitmiştik bizimki vaktini hayli doldurdu gelmeye niyeti yoktu bende artık yürüyemez hale geldim Banu hn. sordu normal mi istersin sezeryan mi diye kendisi zaten normal doğum öneriyor. ben normal istedim ama bekleyecek hal kamadı 40 hafta bitmişti ve 28 kilo almıştım. Suni sancı ile normal doğum a karar verdik 3 gün daha bekledik gelmeyince 09 kasımda yatış yapıldı suni sancıyı verdiler 40 dk .bekledim tam sancı yeni yeni başlamıştı ki bebişin kalp atışları yavaşladı. Allahtan banu hn. o anda risk almadı hemen sezeryana aldı 15 dk içersinde bebeğimi kucağıma aldım. Banu hn. çok destek oldu psikolojik olarakta. öyle iştee anlatasım gelmiş benimde :)) şimdi büyütüyoruz ufaklığı....

slm arkadaşlar ben bu forma yeni üye oldum 16+6 günlük hamileyim...öncelikle sitede çok güzel paylaşımlar var herkese yazdıkları için teşekürler ama okudukça kafam karıştı :) benimde bi sorum var bende medical park göztepe ye gidiyorum doktorum handan namlı gürpınar...ben kendisine 2 kere gittim memnun da kaldım ama 1 ay önce ikili testleri yaptırdım sonuçları 10 günde çıkar biz sizi ararız dediler ama nerdeyse 20 gün uğraştım sonuçları öğrenebilmek için her arayışımda doktorunuz arayacak sizi dideler sonunda da aradı risk çok düşük korkulacak bişi yok dedi çok şükür o kadar...... kararsız kaldım şimdi yani bu kadar mı ilgisiz olunur??? handan hanıma başka giden fikri olan var mı?

slm bende aranıza yenı katıldım 22 haftalık hamıleyım daha once hısar gıdıyordum ama dogum fıyatı cok pahalı geldı son artıs bayaga fazla oldu.suan yenı bır dr gıtmek ıstıyorum en cok medıcal park goztepe banu hanımın adını duydum bana da gıdıp memnun kaldıgınız bır dr varsa yazın lutfen cevaplarınızı beklıcem.tesekkurler

medicalpark göztepe de ibrahim başar önal'a gidiyorum ve çok memnum tavsiye ederim her zaman normal doğumu destekleyen güler yüzlü ve pozitif :))))

arkadaşlar bende 27 haftalıgım ve BANU hnma gıdıyorum ılk baştan beri ve çokta memnunum her yönden bişey sormama gerek bile kalmıyor inanınki ayrıntılarıyla anlatıyor bize.ama maddı yonden dogum bızı zorlayacak orda sanırım degıstırmek zorunda kalıcam.hiç istemıyorum ama napalım.ama herkese şiddetle tavsiye ediyorum banu hanımı.

arkadaşlar bende hamileyim medikalparktaki banu hanımdan randevu aldım.acaba sosyal güvencesi olmayanlara normal ve sezeryan fiyatları ne kadar bilgisi olan varmı arkadaşlar?bide banu hanımdan memnun olmayan arkadaşlar neden memnun kalmadınız bizede bilgi verirseniz sevinirim

Canım ben de Banu hanımın hastasıydım. Baştan beri banu hanım takip etti ve doğumuda onda yaptım. Gayet memnundum hatta doğuma yakın artık arkadaş gibi olduk çok destek oluyor son derece güleryüzlü. Sen ilk başta olumlu elektirik aldıysan kimseye bakma olumsuz düşünen 1 kişi olumlu düşünen 10 kişi... birine kötü bir olay denk gelmiş olabilir. Sosyal güvencesi olmayan örneğin normal doğum SSK lı için 1400 SSk sız 1900 . Sezeryanda aynı SSK lı 2200 SSk sız 2700 yani arada 500 tl filan fark var. tabi doğru hatırlıyormuyum bilmiyorum. Ama en iyisi muayeneye gittiğinde girişteki hasta yatış bölümünden iste çıktı halinde veriyorlar epidural vs. farkları da yazıyordu benim aldığımda. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede Banu Hanım hakkında tereddüt etmeyin derim. Ayrıca web sitesi var detaylı olarak inceleyebilirsiniz cv sine kadar hemde. diğer doktorlardan çok daha üstün olduğu açık. drbanuciftci.com

Ben Banu Hanımın hastasıyım. doğumumu onda yaptım.Normal doğumdan korktuğum halde bana çok cesaret verdi.Gecenin 3'ünde doğumum da bir an olsun yanımdan ayrılmadı.Kendime hiç güvenmiyordum,yakınlarım bile normal doğum yaptığıma şaşırdılar.Şiddetle tavsiye ederim.Memnun olmayan arkadaşın başına ne geldiğini, tıbbi olarak nasıl bir yanlışlık yapıldığını hiç belirtmeden bu kadar gitmeyin değişinize bir anlam veremiyorum.

Kesinlikle banu hanımı tavsiye ediyorum.

Burası 'Dr. Banu ÇİFTÇİ yorumları' olmuş daha çok. O zaman ben de bir yazayım dedim kızlar. Geçen cumartesi doktor hanımın özel muayenehanesine gittim. Nişantaşı Teras rezidans da çok lüks bir yer. Biraz korktum açıkçası, inşallah Medical park ı bırakmaz diye. 3 yıllık evliyim ama hamile kalamamıştım. Sayesinde hamile kaldım. Şu an 21 hafta 4 günüm. O zaman nasıl öderim bilmiyorum. Muayene ücreti 300 tl ve çok yoğun. Bırakmayı düşünmediğini söyledi ama korkuyorum y:gitme:inede..

merhaba arkadaşlar
,bende doğum için bütün özel hastanelerin ücret ve doktorları hakkında fikirleri okuyorum
ve açıkçası çok kafam karıştı
göztepe medikal park daki tek dr Banu hanım mı?
Gökmen ıyigün için bir fikri olan veya hastası olan yokmu aranızda?
eğer herkes banu hanımı tavsiye ediyosa,yoğunluğundan dolayı gitmekte endişe ediyorum...

ben mehtap hanımın hastasıyım, kendisinden memnunum
hamilelik öncesindede mehtap hanıma gidiyordum
4 aylık tedavi sonunda hamile kaldım
şuan altı aylık hamileyim,

13haftalık hamileyim ve artık bir karar vermem gerekiyor...
sanırım Dora Hospital e gidicem
medikal park 'ta ssk da geçerli ve bu nedenle yoğun

13haftalık hamileyim ve artık bir karar vermem gerekiyor...
sanırım Dora Hospital e gidicem
medikal park 'ta ssk da geçerli ve bu nedenle yoğun

Canımcım bende Banu hanımda doğum yaptım fakat benden 2 ay sonra Gökmen beyde eltim doğum yaptı gayet memnun kaldık ikimizde. Söylediğin hastaneyi bilmiyorum ama medicalprak o kadar yoğun bir hastane değil. Yani en azından Banu hn. Benim hamileliğim boyunca bir kez olsun yoğunum die sallamadı başından. Memnun kalan çok var yani..

:uhm:

gidip doktoru göreyim en iyisi ondan sora kararımı veriyim:)

:uhm:

gidip doktoru göreyim en iyisi ondan sora kararımı veriyim:)

Bak banu hn. ın kendi web sitesi var.. googledan arat banu çiftçi die çıkar... ordan öz geçmişini incele aynı şekilde Gökmen beyinde medikalpark ın web sitesinde vardı özgeçmişi.. Ama tabi imkanın varsa git gör derim.. Banu hn. çok şekerdir. Biz bazen gittiğimizde uğrarız. Oğlumu indirmez kucağından :)) Doğumda da çok destek oldu bana...
Gökmen bey içinde aynı şeyleri söylüyor hastaları...

Hastanedende memnun kalırsın.. Emin ol...

Sağol canım ,
banu hanım ve gökmen bey 'e gidip son kararımı veriyim ben ,
sonra da sizinle paylaşırım :)

merhaba arkdaslar ben adatepe de oturuyorum 3 aylıgım hastane seciminde bana yardımcı olurmöusunuz memnun kaldıgınız uzun uzun ilgilenen doktor ismi ve hastane önerisinde bulunur musunuz acil? haftaya üclü testim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…