Medical Park Göztepe Hakkında

Merhaba ben medical park Can Şener'e gidiyorum yaram vardı onu dondurdu şimdi bebek planlıyoruz can bey gördüğüm kadarıya çok ilgili bir doktor.Can beyin hastası olanlar tecrubelerini anlatabilirlermi.

selamm
gecmis sayfalara bakarsan benim can sener ile ilgili yazdıgım bir suru yorumu gorebilirsin
sayfanın basında oldukca iyi olan yorumlarım daha sonra kotuye dondu ama tamamen kotu birdr diyemem iyi yanlarıda var ilgisiz yanlarıda dediiim gibiçok uzun yazılar yazmıstım tekrar yazmam mumkundegil geri donup aratıp okuyarak bulabilirsin caınım umarım diledigin gibi en kısa zamanda hamile kalırsın

canım senin doktorun kimdi.bende 5 haftalık hamileyim kozyatağı acıbadem'e gidiyorum ama çok pahalı olduğu için medical park ta devam etmeyi düşünüyorum.Bir arkadaşım Banu Çiftçi'yi çok övdü o yüzden banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.

canım senin doktorun kimdi.bende 5 haftalık hamileyim kozyatağı acıbadem'e gidiyorum ama çok pahalı olduğu için medical park ta devam etmeyi düşünüyorum.Bir arkadaşım Banu Çiftçi'yi çok övdü o yüzden banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben medical park göztepe hastanesinden de doktorumdan da çok memnunum. 2 hafta sonra da detaylı USG kontrolüm var. bakalım kaç dakika sürecek burada yazılanlardan sonra merak etmedim değil.. fiyat olarak da 190 TL USG, 52 TL muayene ücreti..

canım senin doktorun kimdi.bende 5 haftalık hamileyim medical park ta devam etmeyi düşünüyorum.Bir arkadaşım Banu Çiftçi'yi çok övdü o yüzden banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.

canım benim doktorumda banu çiftçiydi, bence hiç durma git banu hanıma bende çok memnun kaldım.. benim kızım 20 gün sonra yaşında olacak, hiç bir şikayetim olmadı doğumdan sonra, tek geçerim doktorda banu çiftçiyi

Merhaba benimde doktorum Banu hn. idi 09.11.09 da doğum yaptım. 5. haftadan doğuma kadar Banu hn. ile devam ettim. Şimdi yeniden hamile olsam tereddütsüz Banu hn. a giderim. Hastane ile ilgili endişen olmasın. Bende çok tereddüt ettim ama krallar gibi baktılar bize iki gün boyunca. Hem benimle hem bebeğimle çok güzel ilgilendiler ve korkum eksta masraf çıkması idi ama verdikleri fiyattan çıktık eksiği var fazlası yok. Banu hn. o hastanede diğer doktorlardan farklı emin ol. ınşallah sende sağlıkla babeğine kavuşursun.

medıkal parkta normal dogum yapan arkadaslar rıca etsem su konuda ayrıntılı bılgı verebılırmısınız
oncelıkle drunuz kımdı ve dogum sonrası dıkıslerınızın acısı nekadar zaman sora kayboldu

valla... sanırım bir daha bu topic'e girmeyeceğim... nedenine gelince, 2. düzey USG kontrolüme dün gittim ve oldukça tatmin edici geçti... birincisi; toplam 25 dak USG'da kaldım ve doktorum herşeyi ayrıntılı inceledi, bana ve eşime de neler gördüğünü anlattı. İkincisi; aynı zamanda doppler ile de baktı ve preeklampsi gelişme riski açısından değerlendirdi, beni de eşimi de bilgilendirdi. Üçüncüsü; USG'dan sonra 15 dak. kadar masasında bilgisayarına girdiği değerleri ve risk ölçümlerini bilgisayarı bize çevirerek ayrıntılı anlattı.. Dördüncüsü; aklıma gelen her soruyu sordum ve cevabını aldım.. Son olarak 3 ve 4 boyutlu görüntülere geçiş yaptı, ancak bebeğimiz net bir görüntü vermedi, resimlerde çok birşey anlaşılmıyor ancak sonraki kontrollerde daha kolay görebileceğimizi biliyorum... doktorumun adını yazmayacağım çünkü yine bu topic'te daha önce yazmıştım, kendisinden çok memnunum.. sadece kendimi bildiğim için benimle ilgilenme düzeyi çok iyi.. başkalarını bilemem.. bu benim de tavrımdan kaynaklanıyor olabilir, ona güveniyorum ve sözünden çıkmıyorum.. verdiğim paraya gelince... o da değer, yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ve benim kafamdaki soru işaretleri giderilsin..

merhaba yeni üyeyim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 9 haftalık hamileyim yani öğrendim sayılır:)bugün dr a gittim kese dolumu boşmu diye:)çok şükür kesemizin içinde bebek mevcut kartal da oturuyorum açıkçası ilk etapta herhangi bir doktora gidip bu kese ve gidişat normal mi olayını haledelim dedik çünkü sigortam ocakta işlemeye başlayacak sürekli olarak dr a gitmeye ocakta başlayalım diye düşündük bugün yolda tabelasını gördüğümüz bir doktora gittik handan aytaç özkul umut hastanesinin çaprazında muayenehanesi var şeker bir bayan ve tecrübeli. medical park ile çalışıyormuşfakat orada hastası vs yok sadece doğum vs için oraya gidiyor handan hanımı tanıyan doğumunu ona yaptıran kısacası hakkında blgisi olan var mı ben sevdim aslında devam edebileceğimizi düşünüyorum ilk intiba iyiydi yani. aslında hastane ile bağmsız çalışması bir yandan iyi hastenenin olumsuzluğunu gördüğünde onu olumlu yönde savunmak zorunda değil ama bir yandanda hastanede sürekli bulunmamasısorun olur mu muayenehansi evimize yakın doktor hanımın evi de medical park a yakı lütfen beni bilgiendirin tecrübeli arkadaşlar:)

arkadaşlar.hani şu doktorum programındaki kadın doğumcu aytuğ kolonkaya varya.göztepe medical park taymış.nasıl bir doktor?gideninz varmı ona?tv deki gibi güleryüzlümü?

banu hanımın muayensi nasıl peki?vajinal muayende eli hafifmi merak ettim

banu hanımın muayensi nasıl peki?vajinal muayende eli hafifmi merak ettim

canım özellikle vajinal muayenede eli çok hafif benim hiç canımıyakmadı, ben normal doğum yaptım, sürekli açıklığımı konrol etmek için vajinal muayene yaptı, canım yanmadı

canım gözün aydın uzun zamandır siteye girmiyordum, özellikle buraya baktım senden haber varmı diye, normal doğummu yaptın sezaryanmı, bebiş nasıl canım, allah analı babalı büyütsün..:Saruboceq:

arkadaslar ben 4 ay once doğum yaptım. medıpol şule selvı derım baska bısey demem sıze.medıkal parktan coğu arkadsım ve ben memnun değildik cok ayrıntıya gırmek ıstemıyorum cok uzun olur şimdi ama medıpolu ve sule hanımı tavsıye ederım medıkalparktan yapılan şikayetlerı ınternettende okuyabılırsınız aynı sıkayetler bendede var. bırde sule hanımı arastırın medıpol hastanesı zaten cok oturmus bır hastane. hersey rayında ve aksaklık yok medıkalpark yenı bır hastane ve oturmamıs duzenı bu cok onemlı kızlar doğum yapan bırı olarak söylıyım dedım

merhaba, mehtap hanımın hastalarına bi sorum olacak
ayrıntılı ultrasonu kendimi yapıyor, yoksa başka bir doktora mı yönlendiriyor

Bende aranıza yeni katıldım.Doktorum medical parkta latif bey ama kendisine bir kez gittim.fikriniz var mı?Aranızda hasatası olan var mı?

bugün banu hanıma ilk muayeneme gittim ve inanılmaz memnun kaldım.acıbadem gibi a plus bir hastaneden sonra ne hastanede nede doktorumda herhengi bir olumsuzluk yaşamadım.gayet güleryüzlü ve ben sormadan herşeyi anlattı..kariyer olarakta türkiye standartlarının üzerinde olduğunu zaten görebilirsiniz..ben doktorumu buldum.banu hanımla ilgili yazılan olumsuz düşünceler neye istinaden yazılmış anlamış değilim valla...

Merhaba arkadaşlar....Bende bahçeli evler medikal park hast.gidiyorum.
DR.nevin numanoğlu ne iyi biri ne kötü biri diyebiliyorum hakkında şimdilik böyle devam ediyoruz.
Ama hast.ortamından memnunum ilgililer muayenelerde çok beklemiyorum şimdiye kadar olumsuz bişeyle karşılaşmadım.Doğumuda orada yapmayı düşünüyorum.Nevin hanımın hast.olan varmı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…