- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.541
canım aynı şey benimde başıma geldi ben anlayamadım bu durumu. ben kk yı özgürce düşüncelerimizi sergileyebilfdiğimiz ve birbirimize yol gösterebildiğimiz bir forum sitesi olduğu için tercih ediyordum. hamileliğimden önce başladı kk seruvenim burdaki paylaşımlar sayesinde birbirimize işik tuttuk yoldaş olduk çoğunlukla. ama bugün yazımın silindiğini görünce anladımki bu topiğe yazmak hataymış.çünkü sanırım bu topiği medical satın almış ve sadece iyi güzel şeyler kalıyor. oysa bende güzel şeyler yazmıştım bunun yanında başımdan aytuğ bey sayesinde geçen kötü bir deneyimi anlatmıştım ve kimseyi yinede suçlamamıştım. ama anladımki bu topic reklam kokuyor. zengin edelim hep beraber medicali ve drlarını..
site yönetimine ve kazen beyede teessüflerimi iletiyorum..(bunuda silecek hatta bana ceza vereceksiniz bunuda biliyorum ama önemi yok artık)
evet canım başımdan bir dizi tralihsizlik geçti. ama şükür şu an iyiyiz ben ve meleklerim yolumuza medical dışında bir hastanede devam ediyoruz.
merhaba.. bende banu hanımla kötü bir deneyim yaşadım ve memnunmusun sorusuna hayır diye yanıt vererek durumumu anlattım. hem mesajım silindi. hemde uyarı aldım. oysa kişisel bir hakaret vb.. yer almıyordu. anlayacağınız memnunsanız mesajınız kalıyor. değilseniz yazamıyorsunuz. demekki yorum yapmak gereksiz arkadaşlar... konunun özü şuki; herkese iyi doğumlar ve sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyoruz hepimiz... keşke bende güzel hatırlayabileceğim bir doğum yaşayabilseydim. ama olmadı. doğal olarakta bana ne oldu diye sorulunca anlatmıştım ama kaldırıldı. o zaman neden memnunmusunuz diye forumlar acılıyor anlamadım... herkese sağlıklı günler dilerim. ne diyeyimmmm
flame24 merhaba benım muayeneme eşim hep giriyor sadece ilk gittiğimde 6 haftalıkken vajinal ultrason olmuştum onda da girmişti ama arka tarafa geçmemişti..ben de memnunum banu hanımdan.. ben asansörü hiç kullanmıyorum baska taraftan cıkıyoruz yanına o yuzden bilmiyorum hiç asansörlerin durumunu.. allah analı babalı büyütsün bebişini ben de 6 aylık hamileyim en bastan beri banu hanıma gidiyorum..soruların olursa cevaplarım
evet kendı muayenesine çağırmıştı ikili test için. gitmiştik bir de ayrınıtılı ultrason için çağırıyor.
300tl muayenesi. biz ayrınıtlı ultrasonda gitmedik pahalı oldugu için..
O ne kaadar ? Bende herhalde ayrıntılı ultrasona gitmem. Madem o kadar pahalı.Ben açıkcası pek anlamadım muayehaneye niye çağırdığını .