Medical Park Göztepe Hakkında

merhaba arkdaslar ben adatepe de oturuyorum 3 aylıgım hastane seciminde bana yardımcı olurmöusunuz memnun kaldıgınız uzun uzun ilgilenen doktor ismi ve hastane önerisinde bulunur musunuz acil? haftaya üclü testim var

canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim sana tavsiyem medicel park göztepe de Mehtap Yazıcıoğlu ben çok memnun kalmıştım 1 yıl önce orada doğum yaptım ve doktorumda hastane çalışanları da ilgili tavsiye ederim

Banu Hanımla ilgili kendi yorumumu ve hikayemi yazmıştım.. Yorum da yapılmıştı hatta.. ertesi gün yazımın silindiğini gördüm.... O yapılan yorumun da... Neler oluyor? ınsanlar özgürce kendi deneyimlerini ve fikirlerini yazamayacak mı? Üstelik kötü birşey yazmamıştım. Başımdan geçen olayı anlattım sadece...
:eek:lmaz:

gökmen beyin hastalarına bir sorun olacak.. birisi cevaplarsa çooookkk sevinirimm...
odasında 4 boyutlu cihaz var... 2 li testim sırasında onuda açtı... bir kaç görüntü verdi.. acaba cd ye kayıt falan yapıyormu? ileriki dönemlerde yani.. bebeğin eli yüzü daha belirginleştiğinde?

Merhaba arkadaslar ben Medical Goztepede Aytug Kolankayaya gidiyorum ve de cok memnunum kendisi cok ilgili ve de kibar.Haziran ayinda dogumumu onunla yapicam.

merhaba arkadaşlar, 23 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım ancak hamileliğimin başından beri siteyi ve sizlerin yorumlarını takip ediyorum.
Medipol hastanesinde Dr.Leyla hanıma gidiyorum dr.memnunum (hastanenin işleyişinden pek memnun olmasam da :eek:lmaz:) doğumum 19-26 temmuz arasında ve normal düşünüyoruz.En sonunda dr ağzından yıllık iznine çıkacağı tarihi alabildim,5-15 temmuz ama 20'sine de uzayabilirmiş.eyvahedigeldismile(İlk doğumum doktorumun yanımda olmasını istiyorum ) ya erken olursa gelebilirmisiniz veya beni kime emanet edebilirsiniz dediğimde ise tam bir cevap alamadım.
Şimdi ikinci bir plan yapmak zorundayım medical park göztepeyi düşündüm ama geçmişe yönelik hemen hemen tüm yorumları okudum ve iyice kafam karıştı,bu hastanede doğum yapan arkadaşım sakın gitme hiç memnun kalmadım dedi,komşum memnun olduğunu söyledi...
Şöyle doktoruyla,hastanesiyle,fiyatlarıyla iyi ve makul olan bir hastane yokmu yani istanbulda anlayamıyorum ,ben mi çok abartıyorum acaba bilmiyorumkismile
yardımcı olun arkadaşlar kime gidiyim şimdi ben????

merhaba arkadaşlar, 23 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım ancak hamileliğimin başından beri siteyi ve sizlerin yorumlarını takip ediyorum.
Medipol hastanesinde Dr.Leyla hanıma gidiyorum dr.memnunum (hastanenin işleyişinden pek memnun olmasam da :eek:lmaz:) doğumum 19-26 temmuz arasında ve normal düşünüyoruz.En sonunda dr ağzından yıllık iznine çıkacağı tarihi alabildim,5-15 temmuz ama 20'sine de uzayabilirmiş.eyvahedigeldismile(İlk doğumum doktorumun yanımda olmasını istiyorum ) ya erken olursa gelebilirmisiniz veya beni kime emanet edebilirsiniz dediğimde ise tam bir cevap alamadım.
Şimdi ikinci bir plan yapmak zorundayım medical park göztepeyi düşündüm ama geçmişe yönelik hemen hemen tüm yorumları okudum ve iyice kafam karıştı,bu hastanede doğum yapan arkadaşım sakın gitme hiç memnun kalmadım dedi,komşum memnun olduğunu söyledi...
Şöyle doktoruyla,hastanesiyle,fiyatlarıyla iyi ve makul olan bir hastane yokmu yani istanbulda anlayamıyorum ,ben mi çok abartıyorum acaba bilmiyorumkismile
yardımcı olun arkadaşlar kime gidiyim şimdi ben????

arkadaşınla komşunun doktorları aynı mıymış
yada memnun olmadıkları nokta neymiş doktormu hastanemi

benim için hastane 2. plan, asıl önemli olan doktordan memnun olup olmadığım
ben 1,5 yıla yakındır (tedavi+kontroller) mehtap hanıma gidiyorum
gayet memnunum, hastane personelinden aynı derece memnun değilim ama asıl önemli olan doktor benim için

Mrb Hansin,
Medical parktaki diğer doktorlari bilmiyorum ancak Can Şener'i övdüklerini duydum,dediğim gibi ben Aytuğ Beye gidiyorum ama normal doğum almiyor.Senin mevcut doktorunun ise tatile giderken seni kime emanet edeceğini bilmemesi biraz tuhaf çünkü doğum bizler için çok çok önemli ve o anda tabikide doktorumuzun yanimizda olmasini istemekten daha doğal bir şey olamaz.Medicalin fiyatlari medipole göre daha fazla ama bence kendi doktorun ile izin meselesini çözemezsen hastane değiştirebilirsin,sonuçta doktor takip ettiği kişiyi böyle merakla,ne olucağını bilmeden ortada birakmamali.

yanı şu yuzden soruyorum çünkü okuduğum herkes hamile
medıkal parkta çocuk isteyen hastayla ilgılenecek doktorları yazarmısınız özellıkle bayan olmalı

arkadaslar can sener benim eski dr umdu

kendisi normal doguma karsı olan bir dr.
sayet normal dogum dusunuyorsanız tavsiye etmem
benim laporoskopi ameliyatımı yaptı o asamada memnundum sonrasında bu ameliayt sayısende hamile kaldım sagolsun varolsun
ama gebelik takibinde iyi olmadıgını dusunoyum
6 . aya kadar bebegimin cinsiyetine erkek dedi
o arada 4 tane daha dra gittim ve herkes kız dedi
can bey dalgamı geçiyor nasılg oremez bu derece bir dr aklım almıyor
bir gitigimde çok ilgili birinde çok ilgisiz iki saniye bakıp kaldırıyor
ruh haline gore degisiyors anırım
ama teknik olarak iyi birdr oldugnu dusunoyurum
hamile ikenki psikolojim onu kaldırmadı degistirdim bir kere herseyden once bir oglum var kız için deliriyordum ve hala 30. haftada bana erkek demesi sinirlerimi yıprattı dogum da gordumed kızım olduguna inandım içime hep birk usku dusurdu.
o yuzden kendisini hem seviyourm hem kızıyorum diyim. karısık duygular içindeyim:)
hamile lere onermiyorum
ama gebe kalmak isteyenlere herhangi bir operasyon geçireceklere vs kesinlikel oneririm ameliyat sonrası falan hastasını çok iyi takip ediyor

ha bu arada can bey tek bana yanlıs cinsiyet tahmini yapmadı
internetten tanıstıgım 2 arkadasım daha vardı onlarada aynen 7. aylara kadar yanlıs cinsiyet soylemis son ay duzeltmis. enteresann ...

slm arkadaslar ben banu han. gıdıyorum normal dogum yapıcam ınsaalah .lütfen bana banu han. normal dogum yapmıs bırı varsa mailini versin ona bazı onemlı seyler sormak ıstıyorum banu hanım hakkında.lütfen acııl.cevap beklıyorum

Banu Hanımla ilgili kendi yorumumu ve hikayemi yazmıştım.. Yorum da yapılmıştı hatta.. ertesi gün yazımın silindiğini gördüm.... O yapılan yorumun da... Neler oluyor? İnsanlar özgürce kendi deneyimlerini ve fikirlerini yazamayacak mı? Üstelik kötü birşey yazmamıştım. Başımdan geçen olayı anlattım sadece...
canım aynı şey benimde başıma geldi ben anlayamadım bu durumu. ben kk yı özgürce düşüncelerimizi sergileyebilfdiğimiz ve birbirimize yol gösterebildiğimiz bir forum sitesi olduğu için tercih ediyordum. hamileliğimden önce başladı kk seruvenim burdaki paylaşımlar sayesinde birbirimize işik tuttuk yoldaş olduk çoğunlukla. ama bugün yazımın silindiğini görünce anladımki bu topiğe yazmak hataymış.çünkü sanırım bu topiği medical satın almış ve sadece iyi güzel şeyler kalıyor. oysa bende güzel şeyler yazmıştım bunun yanında başımdan aytuğ bey sayesinde geçen kötü bir deneyimi anlatmıştım ve kimseyi yinede suçlamamıştım. ama anladımki bu topic reklam kokuyor. zengin edelim hep beraber medicali ve drlarını..
site yönetimine ve kazen beyede teessüflerimi iletiyorum..(bunuda silecek hatta bana ceza vereceksiniz bunuda biliyorum ama önemi yok artık)
Wavy,çok çok geçmiş olsun umarım sende bebeklerinde çok iyisinizdir.Şasırdım şimdi yazını okuyunca ne diyeceğimi bilemedim büyük talihsizlik.
evet canım başımdan bir dizi tralihsizlik geçti. ama şükür şu an iyiyiz ben ve meleklerim yolumuza medical dışında bir hastanede devam ediyoruz.

arkadslar ben bebek için tedavı gordumm asılama oldum subatta fakat sonuc alamadımm ve medıcalparkı duydumm (bahcelıevlerdekı ve goztepedekı) acaba fıyatlarla ılgılı bılgınız varmı ben ssk lyımm.. kadın doğum ne kadardırrr .... ve ii bı doktor arıyorummm 1 sendır tedavı gordum yumurtalıların catlamıyor dendıı... ama ii sonuc alamadımm bana cvp yazarsanız çok çok sevınırımmm....

emelim ben medikal park goztepede can beyi tavsiye ederim yumurta takibi vs konusunda kendisine guveniyorum

Banu Hanımla ilgili kendi yorumumu ve hikayemi yazmıştım.. Yorum da yapılmıştı hatta.. ertesi gün yazımın silindiğini gördüm.... O yapılan yorumun da... Neler oluyor? ınsanlar özgürce kendi deneyimlerini ve fikirlerini yazamayacak mı? Üstelik kötü birşey yazmamıştım. Başımdan geçen olayı anlattım sadece...

Ozgurce deneyimlerinizi paylasmaniz, fikirlerinizi yazmaniz ne bizi(yayinci olarak) ne de sizi hukuki boyutta zora sokmamalidir. Buna dikkat ederek paylasim yaparsaniz sorunsuz her turlu yoruma ilgili baslik aciktir.

......... sanırım bu topiği medical satın almış ve sadece iyi güzel şeyler kalıyor. oysa bende güzel şeyler yazmıştım bunun yanında başımdan aytuğ bey sayesinde geçen kötü bir deneyimi anlatmıştım ve kimseyi yinede suçlamamıştım. ama anladımki bu topic reklam kokuyor. zengin edelim hep beraber medicali ve drlarını..
site yönetimine ve kazen beyede teessüflerimi iletiyorum..(bunuda silecek hatta bana ceza vereceksiniz bunuda biliyorum ama önemi yok artık)

bu yorumunuzu silmeyecegim ki sizin fikirlerinizi ozgurce yazmak kavraminizin haddinizi asarak bizim satin alindigimiz gibi cirkin bir soylemi ne kadar rahat soyleyebildiginizi sonrada ben hakaret etmedim kotu soz yazmamistim kavramini nasil anladiginizi gormelerini istiyorum.

Ayrica Banu Hanimin buradaki paylasimlar hakkindaki dusuncelerinden bir bolum :

Tabi ki insanlar görüşlerini açık olarak ifade edebilir ama bunun gerçek kişiler olması yönünde şüphelerimi dikkate almanızı .........
Op.Dr. Banu ÇıFTÇı

özel sigortalarda almıyo küvez parası :KK43: ben doğumuda orda düşündüğüm için yeni doğan ünitesini ve günlük küvez parasını sormuştum.kasım sonu gibi bana verdikleri fiyat buydu.Anadolu çınar yani avicenna ( içerenköy ) hastanesindede fiyat sorsana.yenidoğan bakımı oranın çok iyi hatta bi ara kampanya vardı kordon kanı bankası vs vardı 1 senelik ücretsiz.Bi sor bakalım doğumla küvez parasını...Yakın bize...Bide normal doğumcu olarak sibel zorbaş var dr. Ara istersen bi...

Özel Anadolu Çınar Hastanesi

Avicenna Hastanesi

iki linkte aynı hastane sadece adı değişti.

tesekurler avıcennaya muayeneye gıdıp sibel hn muayene olmak ıstıyorum

simla yazdıklarin beni çok korkuttu. Ben de Banu hn hastasıyım. Hastaneyi bırakırmı sence ona çok güveniyorum. İşyerindeki bütün arkadaşlarım ona gidiyor. Bir arkadasım geçen hafta normal doğum yaptı. Hastane ve hemşirelerden çok memnun kalmışlar. Özellikle ebeler çok ilgilenmişler. Malum tek sorun asansörler. Hastane o kadar kalabalık olmasına rağmen çok temiz. Ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine doktorumdan memnun olduğum halde sırf bu kadar anlatıyorlar diye öylesine gittim. Gerçekten çok kaliteli ve bilgili bir doktor. Evet çok güleryüzlü olmayabilir ama bu doktorundan ne beklediğinle ilgili bence. Banu hn kesinlikle epiduralle normal doğumu öneriyor. Arkadaşımı da çok cesaretlendirdi. Gece doğuma gelmiş. Evet doğumhanede başında durmamış ama ssk anlaşmalı hiçbir hastanede medicalde dahil doktor başında olmuyor. Son anda doğuma geliyor ve yaptırıyorlar. Bir sorun olursa daha erken geliyorlar. Banu hn bunu bana ve eşime daha 5. ayımızda anlattı zaten. Gündüz olursa zaten hastanede olacagını ama gece sadece doguma geleceğini söyledi. Haaa bir arkadaşımda acıbademde doğum yaptı. doktorun özel muayenesine gidiyordu ama doktor hep başında durmuş. Yani para meselesi anlayacağınız...Ama bence önmli olan gece de olsa doğumuma aylardır güvendiğim doktorumun girmesi.. Muayenehanesindeki ultrason renklimi? Cok merak ediyorum bebişimin yüzünü. Hiç göstermedi daha

Burası 'Dr. Banu ÇİFTÇİ yorumları' olmuş daha çok. O zaman ben de bir yazayım dedim kızlar. Geçen cumartesi doktor hanımın özel muayenehanesine gittim. Nişantaşı Teras rezidans da çok lüks bir yer. Biraz korktum açıkçası, inşallah Medical park ı bırakmaz diye. 3 yıllık evliyim ama hamile kalamamıştım. Sayesinde hamile kaldım. Şu an 21 hafta 4 günüm. O zaman nasıl öderim bilmiyorum. Muayene ücreti 300 tl ve çok yoğun. Bırakmayı düşünmediğini söyledi ama korkuyorum y:gitme:inede..

simla yazdıklarin beni çok korkuttu. Ben de Banu hn hastasıyım. Hastaneyi bırakırmı sence ona çok güveniyorum. İşyerindeki bütün arkadaşlarım ona gidiyor. Bir arkadasım geçen hafta normal doğum yaptı. Hastane ve hemşirelerden çok memnun kalmışlar. Özellikle ebeler çok ilgilenmişler. Malum tek sorun asansörler. Hastane o kadar kalabalık olmasına rağmen çok temiz. Ben arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine doktorumdan memnun olduğum halde sırf bu kadar anlatıyorlar diye öylesine gittim. Gerçekten çok kaliteli ve bilgili bir doktor. Evet çok güleryüzlü olmayabilir ama bu doktorundan ne beklediğinle ilgili bence. Banu hn kesinlikle epiduralle normal doğumu öneriyor. Arkadaşımı da çok cesaretlendirdi. Gece doğuma gelmiş. Evet doğumhanede başında durmamış ama ssk anlaşmalı hiçbir hastanede medicalde dahil doktor başında olmuyor. Son anda doğuma geliyor ve yaptırıyorlar. Bir sorun olursa daha erken geliyorlar. Banu hn bunu bana ve eşime daha 5. ayımızda anlattı zaten. Gündüz olursa zaten hastanede olacagını ama gece sadece doguma geleceğini söyledi. Haaa bir arkadaşımda acıbademde doğum yaptı. doktorun özel muayenesine gidiyordu ama doktor hep başında durmuş. Yani para meselesi anlayacağınız...Ama bence önmli olan gece de olsa doğumuma aylardır güvendiğim doktorumun girmesi.. Muayenehanesindeki ultrason renklimi? Cok merak ediyorum bebişimin yüzünü. Hiç göstermedi daha

merhabalar ben de korktum şimdi banu hanım bırakır diye hastaneyi..umarım bırakmaz..ona alıştık çünkü..alanında daha once de dediğim gibi çok başarılı..doğum zaten onemlı bişey olursa ya da son anda sadece doğumu yaptırmak için gireceğini tahmın ediyordum. cünkü yoğun bir doktor ve meryc nın de dediği gibi ssklılara bakan bir hastane..ben de epiduralle normal doğum düşünyorum. ama daha bunları konuşmadık. muayenehanesine gittim ultrasonu renkli ama bebeği hiç tanımlayamadık..siyah beyazda cok daha net..sonuç olarak güleryüzlü değl ama başarılı bir doktor..umarım ayrılmaz hastanden

medical parkta Gökmen beye yakın zamanda doğum yapan veya muayeneye giden varmı?
Ben ikinci kez gidiyorum açıkçası sorduğum sorular karşısında takındığı tutum beni rahatsız etmeye başladı. :eek:lmaz: Acaba tüm hastalarına karşı mı tavrı böyle yoksa benimle mi ilgili bir sorun var merak etmeye başladım.
Kendisi sürekli beni hastalarıma sor diyor bende sizlere bir sorayım dedim,yardımcı olursanız sevinirim hamişler!!! yoksa başka bir doktor arayışına giricem...

X