- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.481
Merhaba Medical Parkta Ayrıntılı ultrason fiyatlarını bilen var mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben medical park Can Şener'e gidiyorum yaram vardı onu dondurdu şimdi bebek planlıyoruz can bey gördüğüm kadarıya çok ilgili bir doktor.Can beyin hastası olanlar tecrubelerini anlatabilirlermi.
canım senin doktorun kimdi.bende 5 haftalık hamileyim medical park ta devam etmeyi düşünüyorum.Bir arkadaşım Banu Çiftçi'yi çok övdü o yüzden banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.
ben medical park göztepe hastanesinden de doktorumdan da çok memnunum. 2 hafta sonra da detaylı USG kontrolüm var. bakalım kaç dakika sürecek burada yazılanlardan sonra merak etmedim değil.. fiyat olarak da 190 TL USG, 52 TL muayene ücreti..
canım benim doktorumda banu çiftçiydi, bence hiç durma git banu hanıma bende çok memnun kaldım.. benim kızım 20 gün sonra yaşında olacak, hiç bir şikayetim olmadı doğumdan sonra, tek geçerim doktorda banu çiftçiyi
banu hanımın muayensi nasıl peki?vajinal muayende eli hafifmi merak ettim
Merhaba benimde doktorum Banu hn. idi 09.11.09 da doğum yaptım. 5. haftadan doğuma kadar Banu hn. ile devam ettim. Şimdi yeniden hamile olsam tereddütsüz Banu hn. a giderim. Hastane ile ilgili endişen olmasın. Bende çok tereddüt ettim ama krallar gibi baktılar bize iki gün boyunca. Hem benimle hem bebeğimle çok güzel ilgilendiler ve korkum eksta masraf çıkması idi ama verdikleri fiyattan çıktık eksiği var fazlası yok. Banu hn. o hastanede diğer doktorlardan farklı emin ol. İnşallah sende sağlıkla babeğine kavuşursun.