-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.461
canım asansörler bozulmuyor, asansörleri ayırmışlar, bazısı sadece ilk 3 kata çıkıyor, yukarı katlara çıkanlar ayrı, o yüzden yoğunluktan dolayı çok bekliyorsun, canım sancı geldiğinde bulunuduğun mekanı pek farketmiyorsun, tek düşüncen doğum oluyor,doğumhanelerde boğacak gibi gelmedi benim gözüme zaten farkedeceğini sanmıyorum, doğumhaneye alındığın al bilki, rahim açıklığı tamamlanmış artık ıkınma zamanın gelmiş demektir, tek odaklanacağın nokta ıkınmak olacak,ben normal doğum yaptım o yüzden epidural normal doğum hakkında bilgim yok canım sorunsuz kolay bir doğum diliyorum canım sana sağlıkcakla al oğluşunu kucağına, :Saruboceq:
merhabalar ben de gökmen beyin hastasıyım birkaç ay önce tekrar yazmıştım ama muhabbet farklı yönlere kaymıştı:) şimdi tekrar söylüyorum ki zaman geçtikçe doktor memnuniyetim daha da arttı.39+4 teyim salı günü günüm doluyor.normal doğum görünüyor şimdilik.ben de öyle istiyorum.beyazbulut ve melek81 yazdıklarınız gerçekten çok önemli benim için benim doktorumla doğum yapmış biri olarak.
asansörler sinir bozucu demişsiniz bi yazınızda,bende kapalı yerde kalma krkusu var ileri derecede. panik atak geçirmekten korkuyorum asansörde,inanın doğumdan ziyade asansöre nasıl bineceğim diye düşünüyorum.herkes gülüyor bana.ve odalar 8.kattaymış,doğumhanenin bulunduğu yer bile boğuyor beni,o sancıyla inşallah gözüme gelmez.yani soracağım şu asansörler bozuluyor mu yoksa yoğunluktan dolayı çok beklediğiniz için mi sinir bozucu dediniz.rahatlatın beni ne olur şu son günlerimde:))
bir de epidural normal doğum hakkında deneyimi olan var mı?
allah kısmet eder de oğlumu kucağıma alırsam ben de haftaya bütün detaylarla anlatacağım doğumumu.
merhabalar ben de gökmen beyin hastasıyım birkaç ay önce tekrar yazmıştım ama muhabbet farklı yönlere kaymıştı:) şimdi tekrar söylüyorum ki zaman geçtikçe doktor memnuniyetim daha da arttı.39+4 teyim salı günü günüm doluyor.normal doğum görünüyor şimdilik.ben de öyle istiyorum.beyazbulut ve melek81 yazdıklarınız gerçekten çok önemli benim için benim doktorumla doğum yapmış biri olarak.
asansörler sinir bozucu demişsiniz bi yazınızda,bende kapalı yerde kalma krkusu var ileri derecede. panik atak geçirmekten korkuyorum asansörde,inanın doğumdan ziyade asansöre nasıl bineceğim diye düşünüyorum.herkes gülüyor bana.ve odalar 8.kattaymış,doğumhanenin bulunduğu yer bile boğuyor beni,o sancıyla inşallah gözüme gelmez.yani soracağım şu asansörler bozuluyor mu yoksa yoğunluktan dolayı çok beklediğiniz için mi sinir bozucu dediniz.rahatlatın beni ne olur şu son günlerimde:))
bir de epidural normal doğum hakkında deneyimi olan var mı?
allah kısmet eder de oğlumu kucağıma alırsam ben de haftaya bütün detaylarla anlatacağım doğumumu.
" Arkadaşlar merhaba. Ben de Dr. Banu Çiftçi nin hastasıyım, Bebişim 14 hf lık oldu. Banu Hanım, 9 ekim perşembe 08:30 da Kanal D de Doktorum programında canlı yayında epiduralle sezeryan yapacakmış. Çok merak ediyorum doğrusu, Epidural takılması da canlı olacakmış, Bakalım ne göreceğiz,"slm arkadaslar
ben gebelik öncesinden beri medipol'de takip oluyor ve testlerimi yaptırıyorum.
aslında sımdılık memnunum ama doktorumun ayrılması ıle farklı hastane arastırmasına basladım.
doktorum pınar hanım sıfa hastanesıne gıderken dr.mehtap hanımda medical park göztepe ye gecmıs
su an leyla hanımda takıp oluyorum ama medical park acıldıgı ıcın bılgı amaclı aradılar ve bılgı verdıler hastane hakkında
hıc medıcal parkta takıp olan ve ya dogum yapan var mı?
memnunmusunuz? :uhm:
" Arkadaşlar merhaba. Ben de Dr. Banu Çiftçi nin hastasıyım, Bebişim 14 hf lık oldu. Banu Hanım, 9 ekim perşembe 08:30 da Kanal D de Doktorum programında canlı yayında epiduralle sezeryan yapacakmış. Çok merak ediyorum doğrusu, Epidural takılması da canlı olacakmış, Bakalım ne göreceğiz,
Ben de Gökmen Bey'in hastasıyım, 12 haftalığız daha ama 4. haftadan beri ona gidiyorum :) yani daha regl olacağım günün 1 gün öncesinden.. genel muayene için gitmiştim, arada acaba hamile miyim diye sormuştum da bana hafif sertçe yok daha neler, yumurtan çatlamış ama daha belli olmaz demişti.. Üç gün sonra hala regl olmayıp test yaptım pozitif çıkınca soluğu odasında almıştım... ben hamileyim diye ama US'a sokmamıştı beni daha görünmez diye.. adam benim hevesimi kursağımda bırakıyor diye kızmıştım, üç gün sonrasına çağırdı gittim de ancak keseyi görmüştük... ya demiştim iyi hoş ta biraz sert bi adam diye.. ama son kontrolde bebeğimi görüp kalp atışları, genel büyümesini de görünce ağlamaya başlayınca "napıyım 1 aydır görmüyorum onu, çok merak ettim kuzumu" dedim de, küçük bi kahkaha atıp gel sen arada ben gösteririm onu sana deyip insancıl yönünü nihayet gördüğüm ve ailecek çok memnun olduğumuz biricik doktorum benim. Ha bi de panik ataklı olduğumdan sanırım doğum konusunda başına bela olacağım :)
Merhaba Kızlar Gökmen bey kadar tavsiye edilen bir bayan doktor yok mu göztepe medicalde
Ayrıca normal-sezeryan doğum fiyatları sgklı için nedir bilgilendirebilir misiniz lütfen
Merhaba Kızlar Gökmen bey kadar tavsiye edilen bir bayan doktor yok mu göztepe medicalde
Ayrıca normal-sezeryan doğum fiyatları sgklı için nedir bilgilendirebilir misiniz lütfen