- 5 Nisan 2009
- 338
- 2
-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.441
bencede canım bu saatten sonra doktor değiştirme zaten heran doğurabilirsin artık :))
37 haftadaymışsın inşallah sağlıklı bişekilde alırsın bebişini kucağına[/QUOT
evet canım haklsın,benim de gözüm yeni bir doktoru kesmio artık,bakalım bindik bir alamete inşllhh hayıra gider benim yolum da... bu arada ii bayramlar:)) doğum anını ben de tekrarını yaşamak isteyecek miyim bilmiyorum ama kendisini yaşamak için sabırsızlanıyorum,başıma neler geleceğini tahmin edemiyorum buna rağmen o anın gelmesi için de sabırszlanıyorum,,çekilen acılara rağmen harika bişey olsa gerek...
bu arada sen epiduralli normal doğum mu yapmıştn ?? doktorlar nöbet usulü çalışıyomuş epidurali şu an hangi doktorun yapacağı da belli değil,sen de de böyle mi olmuştu...
allah yardımcın olsun canım...inşllhh sorunsuz bir şekilde sağ salim meleklerin kanatlanıp konar kollarına...hayırlı kolay doğumlar olsun inşllhh...
bende Gökmen beye gıtmeme ragmen 26.haftadan 36.haftaya kadar devamlı nst ye gırdım. Muaynelerımde zaten haftada yada 10 gunde bırdı. Ve bır cogunda Gokmen bey musaıt ıse gelıp nst de ılgılenıyordu.
Kızlar bu arada dun oglum sunnet oldu medicalde. Tekrar cok temız bır hastane oldugunu dusundum. Gercekten kafeterya cok pahalı ve gercekten asansorler sınır bozucu. bunun dısında cok ıyı bır hastane.
1.5 lt.lil sırma su 2.5 ve 2 tane ped bardak ıstedım ona da 50 kurus aldı yaa.
bencede canım bu saatten sonra doktor değiştirme zaten heran doğurabilirsin artık :))
evet canım haklsın,benim de gözüm yeni bir doktoru kesmio artık,bakalım bindik bir alamete inşllhh hayıra gider benim yolum da... bu arada ii bayramlar:)) doğum anını ben de tekrarını yaşamak isteyecek miyim bilmiyorum ama kendisini yaşamak için sabırsızlanıyorum,başıma neler geleceğini tahmin edemiyorum buna rağmen o anın gelmesi için de sabırszlanıyorum,,çekilen acılara rağmen harika bişey olsa gerek...
bu arada sen epiduralli normal doğum mu yapmıştn ?? doktorlar nöbet usulü çalışıyomuş epidurali şu an hangi doktorun yapacağı da belli değil,sen de de böyle mi olmuştu...
hayır canım ben epidural istemedim yardımcı olamıcam malesef
inşalah canım inşallahh,
her yerden memnun olan vaaarr,asla olmayan var,
biz hastaneden ziyade doktorumuz için oraya gidicez,çünkü kendim Avrupa Yakasında oturuyorum..
Melek81 ve Beyaz bulut iyiki burdasınız ne çok sorumuza cevap oldunuz. Genelde doğumdan sonra kimse bu forumları takip etmiyor. Sayenizde hem merak ettiklerimizi öğreniyoruz hemde doktora ne soracağımızı biliyoruz. Lütfen hep buralarda olun.. İyi ki bu siteyi bu forumu bulmuşum tesadüfende olsa...inşallah bende bebeğim geldikten sonra buralarda bizden sonrakilere yardımcı olabilirim.. Tekrar teşekkürler..
Bu arada herkese iyi bayramlar...
canım merhaba,
Ben şuan daha 17. haftamdayım ve Dr.umdam memnumum.. ama ne olur ne olmaz bilgim olsun. Senin şuan gittiğin ve memnun kalmadığın dr.unun ismi nedir? Birde 10 ay evvel benim kuzenim doğum yaptı epidural ile medicalpark'ta.. nöbetçi dr.lar değil.. Özellikle epidural için anestezi uzmanları var.ve medicalppark bu konuda çok iyi. sakın korkma düşünüyorsan. Kendi dr.un gelene kadar zaten başka nöbetçi dr.lar var ama senin dr.un doğuma yetişiyor. Üstelik doğum odasında 2-3 tane ebe son ana kadar sana yol gösterici.. son anda Dr. geliyor ve bebeği alıyor:)) Kuzenimde öyle olmuştu.. Biz çok memnnun kaldık:) Bende Epidural ile normal doğum düşünüyorum:)
canım merhaba,
Ben şuan daha 17. haftamdayım ve Dr.umdam memnumum.. ama ne olur ne olmaz bilgim olsun. Senin şuan gittiğin ve memnun kalmadığın dr.unun ismi nedir? Birde 10 ay evvel benim kuzenim doğum yaptı epidural ile medicalpark'ta.. nöbetçi dr.lar değil.. Özellikle epidural için anestezi uzmanları var.ve medicalppark bu konuda çok iyi. sakın korkma düşünüyorsan. Kendi dr.un gelene kadar zaten başka nöbetçi dr.lar var ama senin dr.un doğuma yetişiyor. Üstelik doğum odasında 2-3 tane ebe son ana kadar sana yol gösterici.. son anda Dr. geliyor ve bebeği alıyor:)) Kuzenimde öyle olmuştu.. Biz çok memnnun kaldık:) Bende Epidural ile normal doğum düşünüyorum:)
narincim ben doktorumdan memnunum aslında,ilk 7 ay bi doktra alıştıktan sonra başka bi doktora alışmak zor oluo,sanırım ben bunun sıkıntısını yaşadım,ilk doktorum erkekti ve çok çok daha ilgiliydi sıcakkanlıydı,memur oldugum için tayinim çıkınca doktorumu da değiştirmek zorunda kaldım...dr.um mine hanım,kendisinden bi şikayetim yok sadece alışmak zor oldu..epidurali yapan anestezistler nöbet usulü çalışıyomuş,yani ben doğuma gittiğimde hangiisi varsa o yapacak epidurali,şu an belli biri yok yani,gidip tanıyamıyorum...herşeye rağmen dr.uma ve hastaneye çok güveniyorum...inşllhh herşey yolunda gider...
Merhabala rmedical park göztepede normal doğum yapan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.
mesela gece yarısı doğum için hastaneye gittiğinizde kendi doktorunuz mu geliyor yoksa o anda hangi doktor varsa o mu giriyor doğuma?
Odaları falan nasıl yanınızda kalan oldu mu ? Normal doğumda doğumdan ne kadar sonra çıkıyorsunuz hastaneden?
Birde kendiniz ve bebek için neler götürdünüz yani ıvır zıvır şeyleri hastane veriyormu??
Çok soru sordum kusura bakmayın ama vakit yaklaştı sayılır. merak ediyorum...
doğum yapanlar bilmiyorum sizdede oluyormu ama
doğum yaptığın günü tekrar yaşamak istermisin diye sorsalar
evet derim o duyguyu tekrar tatmak isterim manyakmıyım neyim :)))
ama lohusalık dönemi hariç :S
Arkadaşlar merhaba,
Ben Medicalpark-Göztepe'de gebeliği planladığım tarihten itibaren Banu Çiftçi'ye gidiyorum. Şuan 16 haftalık hamileyim. Medicalpark Göztepe gerçekten mükemmel bir hastane ve Dr.ları mükemmel.. Çünkü hekim hastanesi ve ne kadar kalifiye dr. varsa hepsini transfer ettiler.. Medipol'den veya birçok başka hastaneden en iyi Dr.ları bünyelerinde barındırıyorlar. Hastane yeni olduğu için cihazları da çok güvenli.. Ancakkk!!! Arkadaşlar Pahalı(( Muayene ücretleri SSK'lıya 50 TL.. Birde test ve tahlillerde ssk neredeyse etkilemiyor bile fiyatları.. Normal doğum 1400 TL / Sezeryen 2200 TL.. epidural farkı ise 650 TL.. Bunlar SSK lı fiyatları.. Eğer maddi anlamda beni kasmaz derseniz MedicalPark'tan şaşmayın ama ben başka bir Dr.denemeyi düşünüyorum.. Bilmiyorum ki' MedicalPark ve Dr. Banu Çiftçi'den vazgeçebilecek miyim?
merhabalar ben de gökmen beyin hastasıyım birkaç ay önce tekrar yazmıştım ama muhabbet farklı yönlere kaymıştı:) şimdi tekrar söylüyorum ki zaman geçtikçe doktor memnuniyetim daha da arttı.39+4 teyim salı günü günüm doluyor.normal doğum görünüyor şimdilik.ben de öyle istiyorum.beyazbulut ve melek81 yazdıklarınız gerçekten çok önemli benim için benim doktorumla doğum yapmış biri olarak.
asansörler sinir bozucu demişsiniz bi yazınızda,bende kapalı yerde kalma krkusu var ileri derecede. panik atak geçirmekten korkuyorum asansörde,inanın doğumdan ziyade asansöre nasıl bineceğim diye düşünüyorum.herkes gülüyor bana.ve odalar 8.kattaymış,doğumhanenin bulunduğu yer bile boğuyor beni,o sancıyla inşallah gözüme gelmez.yani soracağım şu asansörler bozuluyor mu yoksa yoğunluktan dolayı çok beklediğiniz için mi sinir bozucu dediniz.rahatlatın beni ne olur şu son günlerimde:))
bir de epidural normal doğum hakkında deneyimi olan var mı?
allah kısmet eder de oğlumu kucağıma alırsam ben de haftaya bütün detaylarla anlatacağım doğumumu.