Medical Park Göztepe Hakkında

canım asansörler bozulmuyor, asansörleri ayırmışlar, bazısı sadece ilk 3 kata çıkıyor, yukarı katlara çıkanlar ayrı, o yüzden yoğunluktan dolayı çok bekliyorsun, canım sancı geldiğinde bulunuduğun mekanı pek farketmiyorsun, tek düşüncen doğum oluyor,doğumhanelerde boğacak gibi gelmedi benim gözüme zaten farkedeceğini sanmıyorum, doğumhaneye alındığın al bilki, rahim açıklığı tamamlanmış artık ıkınma zamanın gelmiş demektir, tek odaklanacağın nokta ıkınmak olacak,ben normal doğum yaptım o yüzden epidural normal doğum hakkında bilgim yok canım sorunsuz kolay bir doğum diliyorum canım sana sağlıkcakla al oğluşunu kucağına, :Saruboceq:

çok teşekkür ederim handecim,umarım asansörle ilgili bir talihsizlik yaşamam,5 yaşımdan beri ilk kez bineceğim tedirginim:)ama oğluma kavuşacağımı düşününce rahatlıyorum.orada doğum yapmış kişilerin deneyimlerini dinlemek çok iyi oluyor,insan ferahlıyor valla:)güzel dileklerin için de teşekkür ederim ayrıca

merhabalar ben de gökmen beyin hastasıyım birkaç ay önce tekrar yazmıştım ama muhabbet farklı yönlere kaymıştı:) şimdi tekrar söylüyorum ki zaman geçtikçe doktor memnuniyetim daha da arttı.39+4 teyim salı günü günüm doluyor.normal doğum görünüyor şimdilik.ben de öyle istiyorum.beyazbulut ve melek81 yazdıklarınız gerçekten çok önemli benim için benim doktorumla doğum yapmış biri olarak.

asansörler sinir bozucu demişsiniz bi yazınızda,bende kapalı yerde kalma krkusu var ileri derecede. panik atak geçirmekten korkuyorum asansörde,inanın doğumdan ziyade asansöre nasıl bineceğim diye düşünüyorum.herkes gülüyor bana.ve odalar 8.kattaymış,doğumhanenin bulunduğu yer bile boğuyor beni,o sancıyla inşallah gözüme gelmez.yani soracağım şu asansörler bozuluyor mu yoksa yoğunluktan dolayı çok beklediğiniz için mi sinir bozucu dediniz.rahatlatın beni ne olur şu son günlerimde:))
bir de epidural normal doğum hakkında deneyimi olan var mı?
allah kısmet eder de oğlumu kucağıma alırsam ben de haftaya bütün detaylarla anlatacağım doğumumu.

canım Hande'ye katılıyorum.. zaten dogumhaneye gırmek demek sancıyı cekıp acılmanın tamamlaması demek. gozun bısey gormez.. ben epıdural olmadım gerek olmadı agrı esıgım yuksektı.. Ben bir daha dogursam yıne Gokmen beye gıderım.
Zaten hasta asansoru ayrı. ıcınde gorevlı var.. cagırıyorlar hemen gelıyor..merak etme sen. Sadece gelen mısafırlerın ve ınerken cıkarken asansor beklıyorsun :)
Sakın valınıze su koymayı unutma :)
kolay dogumların olsun ınsallah

merhabalar ben de gökmen beyin hastasıyım birkaç ay önce tekrar yazmıştım ama muhabbet farklı yönlere kaymıştı:) şimdi tekrar söylüyorum ki zaman geçtikçe doktor memnuniyetim daha da arttı.39+4 teyim salı günü günüm doluyor.normal doğum görünüyor şimdilik.ben de öyle istiyorum.beyazbulut ve melek81 yazdıklarınız gerçekten çok önemli benim için benim doktorumla doğum yapmış biri olarak.

asansörler sinir bozucu demişsiniz bi yazınızda,bende kapalı yerde kalma krkusu var ileri derecede. panik atak geçirmekten korkuyorum asansörde,inanın doğumdan ziyade asansöre nasıl bineceğim diye düşünüyorum.herkes gülüyor bana.ve odalar 8.kattaymış,doğumhanenin bulunduğu yer bile boğuyor beni,o sancıyla inşallah gözüme gelmez.yani soracağım şu asansörler bozuluyor mu yoksa yoğunluktan dolayı çok beklediğiniz için mi sinir bozucu dediniz.rahatlatın beni ne olur şu son günlerimde:))
bir de epidural normal doğum hakkında deneyimi olan var mı?
allah kısmet eder de oğlumu kucağıma alırsam ben de haftaya bütün detaylarla anlatacağım doğumumu.

Geç kalmış olabilirim cevap yamakta ama ben de Gökmen Bey in hastasıyım epiduralle doğum yaptım.Çok memnun kaldım tavsiye ederi.

Bende Göztepe Medicalpark a ve özellikle Gökmen Bey e gidiyorum, çevremde ki herkesede tavsiye ediyorum. Hastane olarak mükemmel diyemeyeceğim ama dr olarak en iyilerinden biri olduğunu düşünüyorum. Sağolsun her konuda her zaman yardımcı.
Kendisine güvenim tam, umarım doğumdan sonrada kısmet olur buraya gelip Gökmen Bey'i övmeye devam edebilirim:)

" Arkadaşlar merhaba. Ben de Dr. Banu Çiftçi nin hastasıyım, Bebişim 14 hf lık oldu. Banu Hanım, 9 ekim perşembe 08:30 da Kanal D de Doktorum programında canlı yayında epiduralle sezeryan yapacakmış. Çok merak ediyorum doğrusu, Epidural takılması da canlı olacakmış, Bakalım ne göreceğiz,"

slm arkadaslar
ben gebelik öncesinden beri medipol'de takip oluyor ve testlerimi yaptırıyorum.
aslında sımdılık memnunum ama doktorumun ayrılması ıle farklı hastane arastırmasına basladım.
doktorum pınar hanım sıfa hastanesıne gıderken dr.mehtap hanımda medical park göztepe ye gecmıs
su an leyla hanımda takıp oluyorum ama medical park acıldıgı ıcın bılgı amaclı aradılar ve bılgı verdıler hastane hakkında
hıc medıcal parkta takıp olan ve ya dogum yapan var mı?
memnunmusunuz? :uhm:
" Arkadaşlar merhaba. Ben de Dr. Banu Çiftçi nin hastasıyım, Bebişim 14 hf lık oldu. Banu Hanım, 9 ekim perşembe 08:30 da Kanal D de Doktorum programında canlı yayında epiduralle sezeryan yapacakmış. Çok merak ediyorum doğrusu, Epidural takılması da canlı olacakmış, Bakalım ne göreceğiz,"

Arkadaşlar, Dr. Banu Hanım' ın program tarihini doğru ancak gününü yanlış yazmışım. 9 ekim, cuma gününe denk geliyor. Öncelikle kusura bakmayın..Doktor ve hastanesi konusunda tavsiye bekleyen arkadaşlara hastaneyi ve bil hassa Dr. Banu Hanım' ı şiddetle tavsiye ederim. Doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası konularda çok hassas davranıyordum tıpkı sizler gibi, bana da Dr. Banu Hanım' ı bir arkadaşım tavsiye etmişti. Çok ilgili, çok güler yüzlü ve her sorduğum soruya büyük bir sabırla cevap verdi :) bence hamile birini anlamasını beklediğimiz en önemli kişi önce doktorumuz ve sonrada tabiki eşimizdir. Onların verdiği enerji tüm mutlulukları beraberinde getiriyor.

" Arkadaşlar merhaba. Ben de Dr. Banu Çiftçi nin hastasıyım, Bebişim 14 hf lık oldu. Banu Hanım, 9 ekim perşembe 08:30 da Kanal D de Doktorum programında canlı yayında epiduralle sezeryan yapacakmış. Çok merak ediyorum doğrusu, Epidural takılması da canlı olacakmış, Bakalım ne göreceğiz,

ben 8 aylık hamileyim, Gökmen Beye gidiorum. şimdilik memnunum. Hastane iyi bence. Doktora tavsiye ile gittim. Muayene sürelerini çok kısa tutuyor. Şimdilik bir şikayetim yok. Muayene ücreti 52 TL.

Medikal Park Göztepe de Serdar Koçla sipinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım,
ilgi alaka,tecrübe,güleryüz harikaydı tek kelimeyle,
tekrar doğursam hiç düşünmem yine aynı yerde olurum..
Herkese sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallahh..

arkadaşlar 28 eylül pazartesi saat 10:55te doğum yaptım.doktorum gökmen beydi.hamilelik boyunca memnuniyetimi anlatmıştım zaten.doğumda bu memnuniyetimiz iki katına çıktı.normal doğum oldu,epidural normal ama.ayrıca şunu söylemek isterim epiduralle ilgili olumsuz şeylere asla kulak asmayın şiddetle tavsiye ediyorum.harika bir şey.resmen doktorumun da deyimiyle sohbet ederek şakalaşarak doğum yaptım.canım hiç acımadı.normal doğumun konforu çok başka hakşkaten,o sabah doğum yaptım akşam evimize geldik.ve geldiğimizde ben ayakta oğluşumla misafirlerimizi karşılıyorduk:) hastaneye gelince, gerçekten kötü kimseyle ve olayla karşılaşmadık.ebelerden hasta bakıcılara kadar herkes çok ilgiliydi.benim kapalı yerde kalma fobim ve panik atağım sorun olacak diye korkuyordum ama tüm personel bu konuda çok yardımcı oldu.bunaldığım yerlerde beni ferah yerlere çıkarıp hava almamı sağladılar,asansörde çok yardımcı oldular.kısacası herşey çok güzeldi.tekrar doğum yapsam yine orada ve aynı doktorumla yaparım.ve yine ağrısız normal doğumu tercih ederim.

sana bol sütlü bebeğine de gazsız günler harbiye.. Bak ne guzel atlatmıssın. benim epidurale gerek olmadı agrı esıgım yuksek oldugu ıcın.. ama gerek olsaydı ben de taktıracaktım.. Gökmen beyde dogum yapanların cogu da normal dogum yapıyorlar.. Ben dogumdan hıcbısey anlamamıstım.. hatta bebek cıktıkdan sonra Gokmen beye ama ben daha aglayacaktım bagırıp cagıracaktım dıye espırı bıle yapmıstım :)

Ben de Gökmen Bey'in hastasıyım, 12 haftalığız daha ama 4. haftadan beri ona gidiyorum :) yani daha regl olacağım günün 1 gün öncesinden.. genel muayene için gitmiştim, arada acaba hamile miyim diye sormuştum da bana hafif sertçe yok daha neler, yumurtan çatlamış ama daha belli olmaz demişti.. Üç gün sonra hala regl olmayıp test yaptım pozitif çıkınca soluğu odasında almıştım... ben hamileyim diye ama US'a sokmamıştı beni daha görünmez diye.. adam benim hevesimi kursağımda bırakıyor diye kızmıştım, üç gün sonrasına çağırdı gittim de ancak keseyi görmüştük... ya demiştim iyi hoş ta biraz sert bi adam diye.. ama son kontrolde bebeğimi görüp kalp atışları, genel büyümesini de görünce ağlamaya başlayınca "napıyım 1 aydır görmüyorum onu, çok merak ettim kuzumu" dedim de, küçük bi kahkaha atıp gel sen arada ben gösteririm onu sana deyip insancıl yönünü nihayet gördüğüm ve ailecek çok memnun olduğumuz biricik doktorum benim. Ha bi de panik ataklı olduğumdan sanırım doğum konusunda başına bela olacağım :)

Ben de Gökmen Bey'in hastasıyım, 12 haftalığız daha ama 4. haftadan beri ona gidiyorum :) yani daha regl olacağım günün 1 gün öncesinden.. genel muayene için gitmiştim, arada acaba hamile miyim diye sormuştum da bana hafif sertçe yok daha neler, yumurtan çatlamış ama daha belli olmaz demişti.. Üç gün sonra hala regl olmayıp test yaptım pozitif çıkınca soluğu odasında almıştım... ben hamileyim diye ama US'a sokmamıştı beni daha görünmez diye.. adam benim hevesimi kursağımda bırakıyor diye kızmıştım, üç gün sonrasına çağırdı gittim de ancak keseyi görmüştük... ya demiştim iyi hoş ta biraz sert bi adam diye.. ama son kontrolde bebeğimi görüp kalp atışları, genel büyümesini de görünce ağlamaya başlayınca "napıyım 1 aydır görmüyorum onu, çok merak ettim kuzumu" dedim de, küçük bi kahkaha atıp gel sen arada ben gösteririm onu sana deyip insancıl yönünü nihayet gördüğüm ve ailecek çok memnun olduğumuz biricik doktorum benim. Ha bi de panik ataklı olduğumdan sanırım doğum konusunda başına bela olacağım :)

Ne kadar da güzel anlatmıssın gökmen bey i .Ben ilk kez gittim geçenlerde genel muayene için,hemen tarzını anladım..cokda ilgilenmedim tarzıyla..Banada sert çıkıstı bende muayene konusunda korkak br tipim..Anlatmaya çalıştıgım çok korktugumu eski doktor tecrübelerini falan ama sözümü kesti,"yeter sürekli aynı şeyler söleme bana" dedi kaydirigubbakcemile3...hiç de oralı olmadım "e peki, siz bilirsiniz" dedim..Anladımki eskiyi bırak yeniye bak demeye çalışıyor ve gerçekten de öle oldu.hekimliği gerçekten çok iyi bir gidişte bunu anladım..

Merhaba Kızlar Gökmen bey kadar tavsiye edilen bir bayan doktor yok mu göztepe medicalde

Ayrıca normal-sezeryan doğum fiyatları sgklı için nedir bilgilendirebilir misiniz lütfen

Merhaba Kızlar Gökmen bey kadar tavsiye edilen bir bayan doktor yok mu göztepe medicalde

Ayrıca normal-sezeryan doğum fiyatları sgklı için nedir bilgilendirebilir misiniz lütfen

SGK fiyatı normal doğum için 1400 sezaryen için de 2200 şekercim. Ben Mehtap Hanımın hastasıyım, normal doğum istiyorum ve normal doğum yaptırıyor genelde. Çok memnunum fakat başı hakikaten inanılmaz kalabalık. Sen bilirsin canım..

ilk zamanlarda bendede cok olmustu.. hala var ama eskısı kadar degıl.. yolda bır hamıle gorsem hemen gulumsuyorum ona.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben medical park Can Şener'e gidiyorum yaram vardı onu dondurdu şimdi bebek planlıyoruz can bey gördüğüm kadarıya çok ilgili bir doktor.Can beyin hastası olanlar tecrubelerini anlatabilirlermi.

X