MED Butik..Her şey çok uygun fiyata.satılmıştır..

Klap çizmesini salla ben onun altına baska bişi giyerim Penye mi peki kuması?

M beden giyiyorum bu arada

M bedensen rahat olur..Ben üstüne afiyet l yim artık..

Tamam resmi bekliyorum, son yuklediginiz siyah beyazida aliyorum, eger arkadasiniz almiyorsa :)

Sanırım arkadaşım onu beğendi :)

Yunlu elbise kalsin digerlerini aliyorum ozelden mesaj atiyorum :)

Tamamdır..

Benden önce elmoş gördü neyse siz irtibatı tamamlayın ben sona kaldım dona kaldım

Hayyalim sana kısa gelebilirdi zaten..Malum selvi gibi olduğun için

M bedensen rahat olur..Ben üstüne afiyet l yim artık..

Hayyalim sana kısa gelebilirdi zaten..Malum selvi gibi olduğun için

Ben biraz totodan bacağım ahahahah

Tmm sana adresi yazayım da bana göndert bebişim. Duruma göre paranı ödemem artık ahahahaha postacıya git 3 kere cal kapını derim

Ben biraz totodan bacağım ahahahah

Tmm sana adresi yazayım da bana göndert bebişim. Duruma göre paranı ödemem artık ahahahaha postacıya git 3 kere cal kapını derim

Ahahhha yalnız sana 15 olmaz bu, kızlara 15 ti, sana 25

İşin şakası bir tarafa ben bunun siyahını ggde görmüştüm gecen gün cesaret edememiştim, bir deneyelim bakalım

vassaptan yazayım acık adresi

ggde çok pahalı satıyolar be canım..Ben ebaydan alıyorum hep o yüzden..

Ahahhha yalnız sana 15 olmaz bu, kızlara 15 ti, sana 25
ggde çok pahalı satıyolar be canım..Ben ebaydan alıyorum hep o yüzden..

25 e alır 50 ye satarım ahahahahahah pisliksin med üstümde gör bi de sen tıpkı bu resimdeki gibi cıplak bacak giyicem

Sizi görünce benim de topik acasım geldi ama benim bütün kıyafetlerim hep klasik, memur style. 657 kıyafetleri mi acsam acaba

25 e alır 50 ye satarım ahahahahahah pisliksin med üstümde gör bi de sen tıpkı bu resimdeki gibi cıplak bacak giyicem

Bak o zaman niko dayanamaz cazibene

Sizi görünce benim de topik acasım geldi ama benim bütün kıyafetlerim hep klasik, memur style. 657 kıyafetleri mi acsam acaba

Şaka maka burada iş kadını da çok bebişim :)
Durduğun kabahat..

4 paket yarın yola çıkmak üzere hazır :)
Kararsız arkadaşlarım vardı, yarın öğlene kadar karar verirlerse sevinirim

Bunlar da bana kalan :) Bayıldım trikoya, tam taytlık

Bu da bana minnak sürpriziiin cok teşekkür ederim, her taktığımda seni yadedicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…