- 22 Nisan 2024
- 147
- 91
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Ben de işten çıktım şimdi eve gidince yine ovulasyon yapcam bakalım yine çift çizgi çıkacak mıYarın öğlene kadar olmazsam gidip test alıcam kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de işten çıktım şimdi eve gidince yine ovulasyon yapcam bakalım yine çift çizgi çıkacak mıYarın öğlene kadar olmazsam gidip test alıcam kuzum
Yap yap bakalım nasıl çıkıcak sıvıya dikkat ettin dimi bebeğimBen de işten çıktım şimdi eve gidince yine ovulasyon yapcam bakalım yine çift çizgi çıkacak mı
Eve gidene kadar totalde 1 saat bişi içmemiş olcam yeterlidir herhaldeYap yap bakalım nasıl çıkıcak sıvıya dikkat ettin dimi bebeğim
Yeter yeter oyyy uzakmış evle iş yerin kıyamam yaaaEve gidene kadar totalde 1 saat bişi içmemiş olcam yeterlidir herhalde
yok kız yarım saate evdeyim de yarım saattir de bişi içmedim diye öyle 1 saat dedimYeter yeter oyyy uzakmış evle iş yerin kıyamam yaaa
Öyle desene yaaayok kız yarım saate evdeyim de yarım saattir de bişi içmedim diye öyle 1 saat dedim
Yapınca haber verrryok kız yarım saate evdeyim de yarım saattir de bişi içmedim diye öyle 1 saat dedim
Çok silik ikinci çizgiYapınca haber verrr
Kaçıncı dakka çektin kuzumÇok silik ikinci çizgi
2 dk sonra falan, ilerlemedi de zaten daha.Kaçıncı dakka çektin kuzum
Canım ovulasyonu yaptığında 15 dakkayı baz al normalde de anca oturuyor çünkü2 dk sonra falan, ilerlemedi de zaten daha.
Canım kaldırılmadı var hala ayarlardan yapmak gerek onu bak sende yapmışsın. Ayarlardan forum seçeneklerine giriyorsun orda "Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle" seçeneği var ona basınca görünüyorKızlar eskiden hamile olan üyelerin haftalık hamilelik takvimi vardı kaçıncı hafta olduğu kaç gün kaldığı vs şimdi göremiyorum bu uygulama kaldırıldı mı
Bakıyım tekrar, baktım hala aynıCanım ovulasyonu yaptığında 15 dakkayı baz al normalde de anca oturuyor çünkü
Sonraki yapacakların için dedim aşkımBakıyım tekrar, baktım hala aynı
Valla hiç bilmiyorum kuzum öyle hissedemiyorum artık ama hayırlısıKuzummm o zaman artık çok yaşlaşmışsın miniğineee
Önünde Allah’ın izniyle engel kalmamış kuzum bak azcık daha sabretValla hiç bilmiyorum kuzum öyle hissedemiyorum artık ama hayırlısı
İnşallah bi daha gerek kalmazSonraki yapacakların için dedim aşkım
Bugün sabah oldu ilişki pko olduğu için testlerede güvenemiyorum ama köyü geldibir kaç saate tamamen koyulaşır kuzum yada sabaha düzenli ilişki olduysa acele etme sıkıntı olmaz inşallah yarını ve çatlamayıda değerlendir
İnaşlahhh inşallahİnşallah bi daha gerek kalmaz