🍀Mayıs & Haziran gebelik planlayanlar🍀

Kuzum bir sorun yoktur belkide ama önlem amaçlı buna bakmaları gerek 3 doktor nasıl bakmaz ben alamadım gitti asıl özelde bakarlar buna Allah Allah sen doktoru değiştirirsen deki bir senedir deniyoruz 3 doktora gittim hiç biri hormon testlerimi yapmadı ben bunları yaptırmak istiyorum de söylemememde yapmıyorlar benim doktorum da rahim filmine gerek yok dedi ben ısrar ettim çektiricem dedim de öyle çektirdim Allah’a çok şükür sorun çıkmadı ama ya çıksaydı hep içimde şüphe kalıcaktı bu seferde neden erken çektirmedim die düşünecektim
Bu ay hastalanınca gidiyim bari ya ısrarla istiyim. Eğer bişey çıkarsa zaten kahrolurum herhalde neden erken gitmedim diye

Regl geçince direk kan verin bence en garantisi o çünkü
Canım Regl tarihim belli deil genelde değişken benim ama çatlamadan sonra 14.gün Regl olunuyor genelde ona istinaden cuma günü 14.gün az önce bir test yaptım ama negatif yine cumaya kadar yapacam hergün bakalım ama umudum kalmadı çünkü Ovalüsyon da koyu çıkmıyor olsa onda da koyu çıkardı

Yok be kuzum nolsun hala savaşıyoruz🥹 Dilerim en kısa zamanda olur artık♥🙏🏼
Elbet bizim de yüzümüz gülecek canım bizde burda sevincimizi paylaşıcaz 🥹Allahım artık geciktirmeden güzel haberler almayı nasip etsin bu süreçler çok yorucu ve yıpratıyor kuzum artık kimi zaman gücümün kalmadığını hissediyorum

Elbet bizim de yüzümüz gülecek canım bizde burda sevincimizi paylaşıcaz 🥹Allahım artık geciktirmeden güzel haberler almayı nasip etsin bu süreçler çok yorucu ve yıpratıyor kuzum artık kimi zaman gücümün kalmadığını hissediyorum
Gerçekten çok yoruldum bebeğim. Daha sabah neden ya neden dedim. Herkesin yolu düz benim yokuş. Herkes çat diye hamile kalıyo ben uğraş didin yok. Valla artık yoruldum bu aydan sonra bırakıcam sanırım🥺

Gerçekten çok yoruldum bebeğim. Daha sabah neden ya neden dedim. Herkesin yolu düz benim yokuş. Herkes çat diye hamile kalıyo ben uğraş didin yok. Valla artık yoruldum bu aydan sonra bırakıcam sanırım🥺
Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama hepimiz aynı durumdayız, ben de 6 aydır deniyorum hep hüsran.. en yakın arkadaşım 5 yılın sonunda tam her şeyden ümidi kesip tüp bebek yapacağı ay doğal yolla hamile kaldı. 20 gündür tosuncuğumuzu öpüp kokluyoruz. Hepimiz tadıcaz hayırlısıyla bu duyguyu inşallah.

Umudunu yinede kaybetme kuzum hiç kolay değil seni o kadar çok iyi anlıyorum ama bazende kendi haline salmak lazım heleki bu bize çok iyi gelicek sal ama umudunu kaybetmeden sal korunma ama üstünede düşme birde böyle dene kuzum ben son olarak rahim filmi çektirdim şubat sonunda dahada hiç birley yapmayı düşünmüyorum artık olursa olur

Kandan da hormonlara bakılsın canım umarım sorun çıkmaz 🥰biz 2 yıldır deniyoruz sanırım 4 yaş var aramızda
Nickinden 96’lısın diye düşündüm ben 90’lıyım😊😊 Vardır bir vakti zamanı inşallah en hayırlı zamanda gelsin minik mucizen canım sağlıkla🤲💕

Doktor ne zaman gel dediii iyi valla aşkım bende bat bugün benimkisi gelsin die bekliyorum işteeee
Gelcek mi nerden biliyon belki gelmicek 🙈 doktor bittikten bi gün sonra gel dediydi de c.tesiye geliyo p.tesi gitmek daha mantıklı en azından yumurta daha iyi büyümüş olur herhalde badem fındık incir yiyorum gene her şeyi üst üste yaptığım bi aydayım 😅

5-6 aydır deniyoruz, 32 yasındayım doktora gittim ama daha hormon testlerime falan hiç bakmadı dr. 1 sene deneyin sonra bakıcaz dıyorlar ben de o yuzden stres yapıyorum bı sey mı var acaba dıye
Canım ilk gebeliğimden önce hiç de 1 senedir denememiş olmamıza rağmen gidip 1 yıldır deniyoruz olmadı demiştim devlet hastanesindeki doktora hormon testi yapsın diye öyle söyledim ve yaptı🙈🙈 Nereden bilecek ki doktor sen de öyle söyle🙈 Adetinin 3. Günü filan git

Gelcek mi nerden biliyon belki gelmicek 🙈 doktor bittikten bi gün sonra gel dediydi de c.tesiye geliyo p.tesi gitmek daha mantıklı en azından yumurta daha iyi büyümüş olur herhalde badem fındık incir yiyorum gene her şeyi üst üste yaptığım bi aydayım 😅
Gelecek çünkü ağrısı var kendisi yok 😂 pazartesi gidersin kuzum daha mantıklı

Aslında en mantıklı gün aşırı hem böyle insan stresede girmiyor
Gün aşırı olunca da ben stres yapıyorum görev gibi oluyor bugün olmadı yarın kesin olmalı filan diye düşünüyorum ya o gün de bir şey çıkıyor olmuyor filan bu defa 2 güne 1’i kaçırdık diye stres oluyorum😅

X