- 3 Ocak 2021
- 2.676
- 855
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
İnşallah canım ama bebişim sanki olsa çıkardı diye düşündümbir gün bile o kadar fark ediyor ki kuzum burda bir sürü örnekleri var bence beklemelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ama bebişim sanki olsa çıkardı diye düşündümbir gün bile o kadar fark ediyor ki kuzum burda bir sürü örnekleri var bence beklemelisin
Ohh hadi inşallah diyelim var mı ailede ikiz, birde yaşınız kaç yaş ilerledikçe de çoğul gebelik şansı artıyormuşooo nerede o günler kuzum ya eşim çok istiyor aslında yaşımız geçiyor şu bu diye geç evlendik çünkü çocuklara yetişmeye nefesimiz yetmeyecek felan diye arada takılıyorum namaz kılarken böyle bir duada bulunmuyırsundur herhalde felan diyorum nasip kısmet rabbim verdikten sonra her şekilde kabulumüz
Ovü testi yapmış mıydın canım emin misin yumurtlamadan? Eminsen tabi geç döllenme olmamıştır ya da belki iki kere yumurtlama olmuştur ikincisi döllenmiştirCanım geç döllenme şu deil mi işte adetten hemen önce yumurtlama oluyor oyüzden adeti çok geçince geç döllenme diyorlar yanlış mı biliyorum yani benim yumurtlama zamanı belli yani geç döllenme nasıl olabilir ki
Kizlar merhaba bugunki ovulasyon testim pozitifmi sizceSen doktora randevu alarak iyi yapmışsın kuzum bu çelişki başka türkü çözülmez di
Pozitif ay bende görecekmiyim benim 12.gun 7gundur servikal mukus devam ediyor ama hala yumurtlama yok pik yok yokKizlar merhaba bugunki ovulasyon testim pozitifmi sizce
Bana pik gibi geldiKizlar merhaba bugunki ovulasyon testim pozitifmi sizce
Devam edin bence hiç belli olmuyorPozitif ay bende görecekmiyim benim 12.gun 7gundur servikal mukus devam ediyor ama hala yumurtlama yok pik yok yok
bende yok kuzum ama onun ailesinde çok var ama sanırım benden olursa ikiz oluyor aklımda öyle kalmış kısmet hersey kuzum ben 34 eşim 40 oyüzden biraz telaşlıOhh hadi inşallah diyelim var mı ailede ikiz, birde yaşınız kaç yaş ilerledikçe de çoğul gebelik şansı artıyormuş
bir kaç saate tamamen koyulaşır kuzum yada sabaha düzenli ilişki olduysa acele etme sıkıntı olmaz inşallah yarını ve çatlamayıda değerlendirKizlar merhaba bugunki ovulasyon testim pozitifmi sizce
Ediyorum hergun aynı saatte devam ama anlam veremediğim 8 gündür servikal mukus olur mu ya normalde mukus takibi yaparım 4gun sürerdi pik görürdüm bu sefer reglimden 5.gunu başladı hala devam ediyor yumurta ne büyümez yumurta oldu bu ay yahu nazlı çıktı bakalım ne olacak innovita yeni başladım devamlı silik çıkarıyor sanki ha bugün ha yarın diyorum çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdımDevam edin bence hiç belli olmuyor
benimde bir anda geldi kuzum hiç merak etme gelirPozitif ay bende görecekmiyim benim 12.gun 7gundur servikal mukus devam ediyor ama hala yumurtlama yok pik yok yok
İnsallh kizçem bekliyoruzbenimde bir anda geldi kuzum hiç merak etme gelir
Evet ikiz geni anneden geliyormuş hadi hayırlısı olsunbende yok kuzum ama onun ailesinde çok var ama sanırım benden olursa ikiz oluyor aklımda öyle kalmış kısmet hersey kuzum ben 34 eşim 40 oyüzden biraz telaşlı
Evet canım hatta atayım iki gün boyunca kopkoyuydu 11 ve 12 nisanda yumurtlama gördüm 13 de çatladıOvü testi yapmış mıydın canım emin misin yumurtlamadan? Eminsen tabi geç döllenme olmamıştır ya da belki iki kere yumurtlama olmuştur ikincisi döllenmiştir
Evet baya pik belli burada da. O zaman bir iki gün daha bekleyip test yapın bakalım varsa çıkar zatenEvet canım hatta atayım iki gün boyunca kopkoyuydu 11 ve 12 nisanda yumurtlama gördüm 13 de çatladı
Umudum yok ama inşallah sabah kader test yaptım negatif bugün 11.gün eve geçince akşamüstü erken gebelik testi yaparım bi tane de inşallah çıkar ama zorEvet baya pik belli burada da. O zaman bir iki gün daha bekleyip test yapın bakalım varsa çıkar zaten
Regl geçince direk kan verin bence en garantisi o çünküUmudum yok ama inşallah sabah kader test yaptım negatif bugün 11.gün eve geçince akşamüstü erken gebelik testi yaparım bi tane de inşallah çıkar ama zor