Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Cnm ya bnde 7 aydir ayni seyi yasiyorum.bzmde olsun artk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Duygucmm yazdıklarını okudm yaşadıklarımz birebir aynı ben de 6 aydır uğraşıorm ve 20 nisan son adet tarihim ve 18 mayıs beklenen adet günm bugünler yumurtalarn çatlama tarihleri bu yüzden şu üç gün bol bol çalışmak gerekio ki yumurta spermle buluşsn bebiş olsn hamiş olalımm canmm..gün aşırı ilişki önerilir genelde ama yumurtaların çatladığı dönem üç ya da dört gün arka arkaya olmalı ki yumurtlar spermle karşılaşsn döllenme olsn riske etmeye hiç gerek yok anlycgn

💕✨

canım ben ovulasyon testiyle birlikte onu da denedim ama olmadı yine en mantiklisi aslında gün aşırı çünkü her gün olunca sperm kalitesi dusuo

bende bugün sogan kürüne başladım pazartesi ovulüsyon testi yapmaya başlıyacagım pazartesi doktor rendevum var bakalım bu ay gelecekmi bebegimiz.:26:

Reglinden kaç gün sonra başlıyorsun ovulüsyon testine nerden aldın ismini yazar mısın canım

ben ilk defa kullanıcam pazartesi 10.günüm n 11 de aldım 20 tane var içinde laboquick adı sogan kürünüde ilk defa yaptım.kasımda kimyasal gebelik yaşadım.Ondan beri bekliyorum bakalım

[SUP][/SUP]
ben ilk defa kullanıcam pazartesi 10.günüm n 11 de aldım 20 tane var içinde laboquick adı sogan kürünüde ilk defa yaptım.kasımda kimyasal gebelik yaşadım.Ondan beri bekliyorum bakalım

İnşallah bu ay hamlie kalırsın canım teşekkür ederim bende bugün soğan kürüne başlıyorum yumurtlama tarihim de Mayıs 13 ayrıca klomende kullanıyorum doktor tedavisiyle

Şimdi şöylee :) takviye de gerekli benm bu dediğimde.mesela keçi boynuzu maydanoz tuzsuz kabak çekirdeği incir bol bol tüketmeli kocacıklar o zman kalite düşmüomuş tabii ben de 6 aydır uğraşıorm da ilk kez bu ay yaptm bunları bakalm nolck canmm hayırlısı hepimz için

💕✨

[SUP][/SUP]

İnşallah bu ay hamlie kalırsın canım teşekkür ederim bende bugün soğan kürüne başlıyorum yumurtlama tarihim de Mayıs 13 ayrıca klomende kullanıyorum doktor tedavisiyle

inşaallah hayırlısıyla tüm istiyenlerle birlikte bizlerinde bebişleri olur.yumurtlama günümüz yakın

Cerencm herseymz ayni umarm bu ayda ayni zamanda hamile kalrz.o zaman bgn calsmalara baslyrz

bende bugün sogan kürüne başladım pazartesi ovulüsyon testi yapmaya başlıyacagım pazartesi doktor rendevum var bakalım bu ay gelecekmi bebegimiz.:26:

Burcakcigim sogan kurunun nasl yapilacagni bana anlatrmsin.birde bahsettfnz bu ovulasyon testi nedr gercktn blmyrm

Burcakcigim sogan kurunun nasl yapilacagni bana anlatrmsin.birde bahsettfnz bu ovulasyon testi nedr gercktn blmyrm

ibrahim saraçoğlu adetin bittikten 2-3 gün sonra yemekden 15 dakika once günde iki defa 1.5 su bardağı şişe suyu kaynat soğanı soyup dörde böl 5 dk ağzı kapalı kaynat ılıyınca süzüp iç ama soğuk olmuyacakmış 15 gün yapılacak

bende bu ay saldım gitti kafama göre takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…