Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Burcakcigim sogan kurunun nasl yapilacagni bana anlatrmsin.birde bahsettfnz bu ovulasyon testi nedr gercktn blmyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm ovulasyon testi aynı gebelik testi şeklindedir yumurtlama takibi için kullanılıyor.yumurtlama dönemi yapılan test pozitifse çalışmalara başlıosn böle işte

💕✨

Bugün kirmizilar geldi kızlar. ..
Artık yeni bat 3 haziran...
Bu ay daha dikkatli olacaz inşallah eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her gun :)
Dua edin nolur bu ay tutsun esimin dogum gunu de haziranda ona doğum günü hediyesi olsun istiyorum. ..

Arkadaşlar size çok ömemli bişi danışmak istiyorum. Bu benim bebek isteyeli ikinci ayım. Çokta üstüne düşmüyorum çünkü vajinismusu yeni yendim cinselliği benimsemek daha önemli bnm için. Fakat eşim etrafın baskısı ve yaşı dolayısıyla çok bebek istiyor. 3 hafta kadar önce regl sancısı içim doktora gittiğimizde bebek istiyoruz biz dedi ve doktor hemen klomen yazdı. Bende ilk defa deneme yaptık bi kaç ay geçsin öyle kullanayım dedim. Vücuduma hemen hormon yüklemek istemedim. Dün eşimle bu konu yüzünden tartıştık madem çocuk istemiyordun niye evlendin dedi bana hemen klomene başlamamı istiyo. Ben acele etmenin gereksiz olduğunu annemin bir buçuk yıl sonra bana hamile kaldığını anlattım ama anlamıyor. Velhasıl sizce ilaç kullanayımmı kullanmayayım mı? Bu arada ben 19 yaşındayım o 29. Şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar size çok ömemli bişi danışmak istiyorum. Bu benim bebek isteyeli ikinci ayım. Çokta üstüne düşmüyorum çünkü vajinismusu yeni yendim cinselliği benimsemek daha önemli bnm için. Fakat eşim etrafın baskısı ve yaşı dolayısıyla çok bebek istiyor. 3 hafta kadar önce regl sancısı içim doktora gittiğimizde bebek istiyoruz biz dedi ve doktor hemen klomen yazdı. Bende ilk defa deneme yaptık bi kaç ay geçsin öyle kullanayım dedim. Vücuduma hemen hormon yüklemek istemedim. Dün eşimle bu konu yüzünden tartıştık madem çocuk istemiyordun niye evlendin dedi bana hemen klomene başlamamı istiyo. Ben acele etmenin gereksiz olduğunu annemin bir buçuk yıl sonra bana hamile kaldığını anlattım ama anlamıyor. Velhasıl sizce ilaç kullanayımmı kullanmayayım mı? Bu arada ben 19 yaşındayım o 29. Şimdiden teşekkürler..

Canim cok kucuksun vajinusmusu yeni atlatmissin cok acele etmiyormusunuz.....ha sende istiyorsan basla bitanem

Herkese günaydın mutlu anniş adayları😊 bugün içimde bir mutluluk be huzurla uyandım hadi hayırlısı 💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım bence de yaşın küçükmüş , vajinismusu yeni yendiğin için hazır da değilsin anladığım kadarıyla. Eşin de yaşı iyibariyle beklemek istemiyor o da kendine göre haklı ama ortak bir karara varmanız gerekiyor.

Merhaba canim ben de seninkine benzer bir msj atmıştım yani akıntımda çok hafif kan vardı. Ama kimse farketmedi herhalde cevap alamadım. Aynı şeyleri yaşsmışız inşallah ikimiz de Rabbimin izni ile hamileyizdir.

Aynen cnm ya bnm yne ilskiden sonra karnm agrdi.sanclandm.acaba hamilemiyim.bebege zarar verir miyim

Malesef başlayamadm dün :( çnkü eşimle çok fena tartıştık :( bugn aramz düzelirsee :) dün bütün gün kasık ve karın ağrısı çektim sende var mı belirti yumurtalıklarınla ilgili ??

💕✨

Cm bzm oldu.ama yne kan geldi ve sanclndm.tam kan dgl akntm pembe

bizimde ucuncu ayimiz ilk baslarda istemiyordum aslinda ama her ay adet olunca ne kadar cok istedigimi anladim bu ay olmasi geerektigi gibi duzenliydik insallah vardir bugun ucuncu gun hala olmadim ama test yapip tek cizgiyi gormek istemiyorum kan veripde maalesef kelimesini duymak istemiyorum gelmedigine sevinemiyorum bile sevinip kendimi kaptirirsam birde geliverirse dahada cok uzulurum sali yada carsambaya kadar beklicem hala gelmezse o zaman kan tahlili yaptiricam ins.bebis vardir :-)

İnşallah tatlım inşallah. İlk oğlum da ben de öyleydim yüreğim ağzımda adet olmayı bekliyordum tam bir hafta bekledim. Meğer hamileymişim:) senin de öyle olur inşallah.

Evet canım bence de yaşın küçükmüş , vajinismusu yeni yendiğin için hazır da değilsin anladığım kadarıyla. Eşin de yaşı iyibariyle beklemek istemiyor o da kendine göre haklı ama ortak bir karara varmanız gerekiyor.

Korunmuyoruz bebek istemiyo değilim yani. Ama ilaç için erken mi diye çelişkide kaldim.

Aynen cnm ya bnm yne ilskiden sonra karnm agrdi.sanclandm.acaba hamilemiyim.bebege zarar verir miyim

Benim karnım alınmamıştı ama kan vardı. Hamileysen bilebebeğe zarar vereceğini zzannetmiyorum canım çünkü hiç kimse hamile kalır kalmaz öğrenemiyor hamile olduğunu ve çalışmalara devam ediyor. Evde test yapsan

Benim karnım alınmamıştı ama kan vardı. Hamileysen bilebebeğe zarar vereceğini zzannetmiyorum canım çünkü hiç kimse hamile kalır kalmaz öğrenemiyor hamile olduğunu ve çalışmalara devam ediyor. Evde test yapsan

Bende oglumda hamileligimi tam ogrenmeden yasadigm iliskide cok acik pembe kan gelmisti ve ne oldugunu anlamamistim

Bende oglumda hamileligimi tam ogrenmeden yasadigm iliskide cok acik pembe kan gelmisti ve ne oldugunu anlamamistim

Bak şimdi umutlandım ama bizim çalışmalar yarım kaldı. Maalesef dedem çok rahatsız ölüm döşeğinde yani o boyleyken insan başka birşey düşünemiyor.

Back