Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kızlar daha adetime 1 hafta var ama hiç sivilce olmayan yüzümde cildimde sivilceler çıkmaya başladı. Belirtiler arasında varmış diye buna bile seviniyorum, daha ortada fol yok yumurta yok:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar ben de dusuk yaptim korunma surem bittikten sonra gebelik istiyorum 2 aydir olmuyor insallah bu ay hamile kalirim bu hafta doktor yumurtamin catladigini soyledi ancak catlamadan iki gun once ve catladigi gun esimle birlikte olduk sonrasini malesef kacirdim umarim tutmustur.Gebelikte en erken belirti göğüs hassasiyeti ve kasiklarda bicak kesigi gibi sanci. Su an sadece kasik agrim var.6 gun sonra hormon kana karisiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar daha adetime 1 hafta var ama hiç sivilce olmayan yüzümde cildimde sivilceler çıkmaya başladı. Belirtiler arasında varmış diye buna bile seviniyorum, daha ortada fol yok yumurta yok:)

Ilginctir bendede bi kac tane sivilce cikti normalde bende nadir sivilce olur oda bitane gerci ben yumurtlama donemindeym suan adetime cok var yani

Ilginctir bendede bi kac tane sivilce cikti normalde bende nadir sivilce olur oda bitane gerci ben yumurtlama donemindeym suan adetime cok var yani

Gerçi bu aralar çok yağlı yiyecekler yedim ben ondan da olabilir benim sivilceler.. Ooy oy çok taktım kafaya bu ay ben düşünmemem lazım.. Doktorun dediği gibi 'evli değilmiş gibi' davranmamız lazım:D

Gerçi bu aralar çok yağlı yiyecekler yedim ben ondan da olabilir benim sivilceler.. Ooy oy çok taktım kafaya bu ay ben düşünmemem lazım.. Doktorun dediği gibi 'evli değilmiş gibi' davranmamız lazım:D

Evet iki aydir bende cok kafaya taktim benim bi oglum var zaten ikinciyi istiyoruz daha rahat olmam lazim aslinda ama takiyorum iste allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin

Amin.. Ne güzel bi evladın varmış.. Benim daha ilk olucak.. İlk çocuğun kaçıncı denemede olmuştu?

Doktorlar birde bunu nasil yapacağımızı da öğretseler :)

Amin.. Ne güzel bi evladın varmış.. Benim daha ilk olucak.. İlk çocuğun kaçıncı denemede olmuştu?

Ben evlendigimin birinci ayinda hamile kaldim canim hemen oldu yani simdi iki aydir calismalara basladik bakalim allah ne zaman nasip edecek

Ben evlendigimin birinci ayinda hamile kaldim canim hemen oldu yani simdi iki aydir calismalara basladik bakalim allah ne zaman nasip edecek

İnşallah en kısa zamanda bu mayıs ayında nasio eder allah bize anne olmayı...

amin canim insallah..senin gunun ne zaman? ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum artik gunlerdir ruyamda kendimi hamile goruyorum bugun adet olmadigimi esime soyledigimde ise gozlerindeki isilti hic olmadigi kadar mutlu oldugunun ispatiydi resmen verende alanda Allah ama beklemek zormus Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin insallah..kafamda binbir kurgu acaba sagligimdami bi problem var karmakarisik duygular icindeyim yazik deseler aglicam resmen..

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

Seni çok iyi anlıyorum canım benim daha ilk denemem bu ay yine de tedirginim ya olmazsa diye. Sakin olmaya çalış. Rabbim bizi bizden çok düşünüyor. Benim günüm 15 mayıs.

LUTFEN BANADA CEVAPPP Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın
Merhaba canim ben de seninkine benzer bir msj atmıştım yani akıntımda çok hafif kan vardı. Ama kimse farketmedi herhalde cevap alamadım. Aynı şeyleri yaşsmışız inşallah ikimiz de Rabbimin izni ile hamileyizdir.

Seni çok iyi anlıyorum canım benim daha ilk denemem bu ay yine de tedirginim ya olmazsa diye. Sakin olmaya çalış. Rabbim bizi bizden çok düşünüyor. Benim günüm 15 mayıs.

bizimde ucuncu ayimiz ilk baslarda istemiyordum aslinda ama her ay adet olunca ne kadar cok istedigimi anladim bu ay olmasi geerektigi gibi duzenliydik insallah vardir bugun ucuncu gun hala olmadim ama test yapip tek cizgiyi gormek istemiyorum kan veripde maalesef kelimesini duymak istemiyorum gelmedigine sevinemiyorum bile sevinip kendimi kaptirirsam birde geliverirse dahada cok uzulurum sali yada carsambaya kadar beklicem hala gelmezse o zaman kan tahlili yaptiricam ins.bebis vardir :-)

Cerencm herseymz ayni umarm bu ayda ayni zamanda hamile kalrz.o zaman bgn calsmalara baslyrz

Malesef başlayamadm dün :( çnkü eşimle çok fena tartıştık :( bugn aramz düzelirsee :) dün bütün gün kasık ve karın ağrısı çektim sende var mı belirti yumurtalıklarınla ilgili ??

💕✨

Back