Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

merhaba kızlar adet günüm 6 mayıs dün ovülasyon testi yaptım ve çift çizgi sabah gebelik yaptım bişey çıkmadı var mı böyle bişey yaşayan ayrıyeten bel ağrım kasık ağrım ve sarı renk akıntım var.

Günaydın canım böyle olunca hamilelik oluyor diyorlar ama hayırlısı inşallah vardır;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunydinn kizlar giremiyorum fazla nasilsiniz neler ypiyosunuz ara ara bakiyorum hmislerimiz varmis sanirimmm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

selam arkadaşlar bende 18 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bütün test tahlillerimi yaptım horman sperm hsg aklınıza ne gelirse :) klomen kullandım bugunde çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısı olur inşallah meleklermizi kucağımıza alırız :34::34:

selam arkadaşlar bende 18 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bütün test tahlillerimi yaptım horman sperm hsg aklınıza ne gelirse :) klomen kullandım bugunde çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısı olur inşallah meleklermizi kucağımıza alırız :34::34:

inşallah bende 6 aydır bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eee ne zamana kadar beklıcemkııııı yaaaaa yumurta ıyıce catlayıpp yerkesştgndemı bellı olur yada adetım gecıktıgınde demı

:D ilahi berfn . şimdi tatlım adetin bitince yeni bi döneme giriyosun yumurtaların döllenmek için oluşuyo . 28 günlük bi adet döngün varsa muhtemelen 14. gün falan yumurtan çatlamak üzeredir. yumurta çatlamadan öncede çatladıktan sonra da ilişki öneriyo dr lar.yumurtayla sperm buluşuyo ve döllenmeye başlıyo eger tuttuysa. tuutysa 1 hafta sonra falan belkiiii belli olabilir ultrasyonik muayenede yada kanda onu bilmiyorum .en az adetinden 3 gün önce belki idrarda silik çıkma ihtimali var tabi kandada çıkar o zaman .benim bildiklerim bu .:30:

Back