- 2 Mayıs 2014
- 384
- 59
- 48
- 32
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #1.441
Herkese merhabalar bende istiyorum cooook.umarım bu ay olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar bende 18 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bu ay bütün test tahlillerimi yaptım horman sperm hsg aklınıza ne gelirse :) klomen kullandım bugunde çatlatma iğnemi vuruldum hayırlısı olur inşallah meleklermizi kucağımıza alırız![]()
Günaydın canım böyle olunca hamilelik oluyor diyorlar ama hayırlısı inşallah vardır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah cnmm yaaa aminnn![]()
LUTFEN BANADA CEVAPPP Eşimle 6 aydır cocuk deniyoruz. 7. Aya girdik.fakat bugune kadar basarılı olamadık.cunku cok fazla yumurtlama donemlerime
dikkat etmiyordum.nisan ayının 20 sinde adet oldum.ilk birlikteliğimiz 27 nisanda oldu ardından gun asırı brlikte olduk.en son 1 mayıs gecesi oldu.ilişkiden sonra adet olacakmıs gibi karnım agrıdı.belim de cok fena.halada agrıyo sanki adet olacakmısım gibi.ve ilişkiden sonra sabah uyandıgımda akıntım da kan vardı.kan gelmedi ama akıntımın rengi pembeydi kanla karısık gibi.hamile kalmıs olabilir miyim.boyle bir durum varsa yasayan varsa lütfen benimle paylasın
yumurtlama sancısıdır tatlım o . Beklenen adet tarihinden 14 gün çıkar o senin yumurtlama günün oluyor. Yumurtlama gününden 4 gün önce çalışmalara başlasan 10 gün düzenli birlikte olsan yumurtlama gününü yakalarsın
hamiledeğilimdir yanibende işte netten bakmıstı.29 undan itibaren gunasırı ilişki diodu.onu uyguladım.ondan cok heveslenmiştim
cnm bak android telefonlara regli gunlugu ekleniyor ekle yumurtlama tarihini fln gosteriyor
Kızlar ya az önce öğrendim maalesef bu ayda gelmedi bebisim😢 oysa ki Adetim gecikmişti😦 3 aydır bebek çalışmalarına başladık hatta eşimin israriyla karar vermiştim şimdi ise 2 aydır her adet oluşumunda çöküyorum resmen yani bu kadar istekli olduğumu bilmiyordum.Ne oldu bana böyle 😦
evet cnm biliyorum var zaten dollenme bir kac gun aldıgı için yumurtlama tarihinden once ilişkiye baslayın diyolar.hamile olma olsılıgım hıc mi yok acaba.bu belirtileri yasayn yok mu
hamiledeğilimdir yanibende işte netten bakmıstı.29 undan itibaren gunasırı ilişki diodu.onu uyguladım.ondan cok heveslenmiştim
Ne dir belirtiler kac ginun var ve catlama gunundemisin
Adrt tarihin nezaman
En son 20 nisanda oldum adet tarhm 18 mays
Cnm suanda catlama donemindesin mumkunse hergun birlikte olub
Smd benim ilk bebegim tedaviyle oldu yumurtlama hesaplamaya baktim nette 4 u muhtemel catlama gunun yani 3 gun cok calisin
ilahi berfn . şimdi tatlım adetin bitince yeni bi döneme giriyosun yumurtaların döllenmek için oluşuyo . 28 günlük bi adet döngün varsa muhtemelen 14. gün falan yumurtan çatlamak üzeredir. yumurta çatlamadan öncede çatladıktan sonra da ilişki öneriyo dr lar.yumurtayla sperm buluşuyo ve döllenmeye başlıyo eger tuttuysa. tuutysa 1 hafta sonra falan belkiiii belli olabilir ultrasyonik muayenede yada kanda onu bilmiyorum .en az adetinden 3 gün önce belki idrarda silik çıkma ihtimali var tabi kandada çıkar o zaman .benim bildiklerim bu .
![]()