- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #1.461
Cnm ndn tedaviyle oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlama problemim ve catlama sikintim vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ndn tedaviyle oldu
Yumurtlama problemim ve catlama sikintim vardi
cnm umarım olur.bnmde 7 ay oldu.ben hıc doktora gitmedim.cok korkuyorum
Cnm ya bnde 7 aydir ayni seyi yasiyorum.bzmde olsun artk
Duygucmm yazdıklarını okudm yaşadıklarımz birebir aynı ben de 6 aydır uğraşıorm ve 20 nisan son adet tarihim ve 18 mayıs beklenen adet günm bugünler yumurtalarn çatlama tarihleri bu yüzden şu üç gün bol bol çalışmak gerekio ki yumurta spermle buluşsn bebiş olsn hamiş olalımm canmm..gün aşırı ilişki önerilir genelde ama yumurtaların çatladığı dönem üç ya da dört gün arka arkaya olmalı ki yumurtlar spermle karşılaşsn döllenme olsn riske etmeye hiç gerek yok anlycgn
💕✨
bende bugün sogan kürüne başladım pazartesi ovulüsyon testi yapmaya başlıyacagım pazartesi doktor rendevum var bakalım bu ay gelecekmi bebegimiz.:26:
Reglinden kaç gün sonra başlıyorsun ovulüsyon testine nerden aldın ismini yazar mısın canım
ben ilk defa kullanıcam pazartesi 10.günüm n 11 de aldım 20 tane var içinde laboquick adı sogan kürünüde ilk defa yaptım.kasımda kimyasal gebelik yaşadım.Ondan beri bekliyorum bakalım
canım ben ovulasyon testiyle birlikte onu da denedim ama olmadı yine en mantiklisi aslında gün aşırı çünkü her gün olunca sperm kalitesi dusuo
bende bugün sogan kürüne başladım pazartesi ovulüsyon testi yapmaya başlıyacagım pazartesi doktor rendevum var bakalım bu ay gelecekmi bebegimiz.:26:
[SUP][/SUP]
İnşallah bu ay hamlie kalırsın canım teşekkür ederim bende bugün soğan kürüne başlıyorum yumurtlama tarihim de Mayıs 13 ayrıca klomende kullanıyorum doktor tedavisiyle
Slm kızlar bu ovülasyön pozitif mi sizce
Slm kızlar bu ovülasyön pozitif mi sizce
Duygucmm yazdıklarını okudm yaşadıklarımz birebir aynı ben de 6 aydır uğraşıorm ve 20 nisan son adet tarihim ve 18 mayıs beklenen adet günm bugünler yumurtalarn çatlama tarihleri bu yüzden şu üç gün bol bol çalışmak gerekio ki yumurta spermle buluşsn bebiş olsn hamiş olalımm canmm..gün aşırı ilişki önerilir genelde ama yumurtaların çatladığı dönem üç ya da dört gün arka arkaya olmalı ki yumurtlar spermle karşılaşsn döllenme olsn riske etmeye hiç gerek yok anlycgn
💕✨
Burcakcigim sogan kurunun nasl yapilacagni bana anlatrmsin.birde bahsettfnz bu ovulasyon testi nedr gercktn blmyrm
Basbaya pozitif buuuuu :) :)
💕✨
Şimdi şöylee :) takviye de gerekli benm bu dediğimde.mesela keçi boynuzu maydanoz tuzsuz kabak çekirdeği incir bol bol tüketmeli kocacıklar o zman kalite düşmüomuş tabii ben de 6 aydır uğraşıorm da ilk kez bu ay yaptm bunları bakalm nolck canmm hayırlısı hepimz için
💕✨