• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

ayy Allahımm lütfen öyle olsun artık çok geç bu saatten sonra yaptıramam ama yarın yaptırıcam kesin duramam valla :14: eşimede dedim sen bi tane daha alda yarın ilk idrarda yaparım .. bilemedim ne yapıyım yemek yapmayı unuttumm :)))

ne güzel yaa :-) yarın sabah biraz daha koyu çıkacaktır çizgi. Yarın sabahta böyle çıkarsa hemen kan testine git.
büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun :-)

Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????

Ikinci cizgi kolay kolay cikmaz insallah yanlis degildir de hamissindir :emir_bebek:

ayy Allahımm lütfen öyle olsun artık çok geç bu saatten sonra yaptıramam ama yarın yaptırıcam kesin duramam valla :14: eşimede dedim sen bi tane daha alda yarın ilk idrarda yaparım .. bilemedim ne yapıyım yemek yapmayı unuttumm :)))

hadı inşallah güzel haberler verırsın bıze yarın.Ben reglıme 2 gün kala akşam yapmıştım ilk idrar bıle değildı yani.Yakınında polıklınık yokmu kız bı koşu gıtsen?

Kiyamam sana kuzum insallah hamilesindirrr nie yaptiramiosn kii kan testin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????

Tebrikler tatlim hamissin annladigim kadariyla :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

predictor erken gebelik testinin yanılması zor yani testte yanlıslık yoksa büyük ihtimal hamilesiniz silikte çıksa :-) Tebrik ederim darısı basmza.

:21::21::21::21: gebelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum ben çünkü çoook başıma geldi hamile değilmişim yaptım tek çizgi çıktı . Ama 2 ay önce silik çıkmıştı hamileymişim evet fakat tabi kimyasal gebelikti... Bu inşallah gebeliktir ve sağlıklı normal bi gebeliktirrr.... Allaahımm lütfen Allah hepimizeee güzel sonuçlar nasip etsinn:16:

:21::21::21::21: gebelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diye düşünüyorum ben çünkü çoook başıma geldi hamile değilmişim yaptım tek çizgi çıktı . Ama 2 ay önce silik çıkmıştı hamileymişim evet fakat tabi kimyasal gebelikti... Bu inşallah gebeliktir ve sağlıklı normal bi gebeliktirrr.... Allaahımm lütfen Allah hepimizeee güzel sonuçlar nasip etsinn:16:

Amiinnnn hepimiz tadalım bu duyguyu :-)

Yok kuzum farkli yumurtlama yumurtanin olusmasi demek catlamada olusn yumurtanin ham hale gelip catlamasiii nasil anlattim beaaaaa

Sim di bizim aldigimiz su ovulasyon testi yumurtlama olup olmdigini dio peki takribi ne zaman catliyo bu yumyumlar bide catladiktan sonrami dollenme oluyo kuzum?

hadı inşallah güzel haberler verırsın bıze yarın.Ben reglıme 2 gün kala akşam yapmıştım ilk idrar bıle değildı yani.Yakınında polıklınık yokmu kız bı koşu gıtsen?

inşallaaaah ah ne yazıkki çok ters bir yerdeyim en yakın polikliniğe gidip gelmem 1-1buçuk saatimi alır eşim 1 saate evde olur. Ölücem heyecandannn.. :14:32:

ne güzel yaa :-) yarın sabah biraz daha koyu çıkacaktır çizgi. Yarın sabahta böyle çıkarsa hemen kan testine git.
büyük ihtimal hamilesin hayırlı olsun :-)

Bende öyle umut ediyorum yarın yaparım testi sonrada sonuç aynıysa eğer bir koşu hastaneee :)) Çok teşekkür ederim inş :)) Darısı başınıza diyemiyorum henüz sonuç kötüyse yanlış dua etmek istemem :)))

maalesef cnm eşimin ailesinin attığımız adımdan haberleri oluyor ama sınırları zorlıcam bu ay bakalım neler olacak bide annem söyledi manevi olarak da bir tespih al dedi her tanesine 1 fatiha 3 ihlas oku yerinden hiç kalkmadan kıbleye dönük olarak duanı et dedi artı meryem suresini de okumayı düşünüyorum hayırlısı her şey kısmet bu dünyada rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

Benim esimin aileside oyle inan esimi surekli ararlar rapor isterllerr ama esinde bitiyo olay soyleemeden gidin yakinmi evleriniz arkads bahanesi felan uydurun eger yaninizdyken

Sim di bizim aldigimiz su ovulasyon testi yumurtlama olup olmdigini dio peki takribi ne zaman catliyo bu yumyumlar bide catladiktan sonrami dollenme oluyo kuzum?

Canm yumurtlama olduktan 12-36 st sonra catlama oluyor yumurta catladigi an döllenme oluyor

Acile git hastahaneye ilac kullanicam de gunum gecti de gebelik testi yaptim silik cikti kanla emin olmak istiyorum de canim eger cok istiyosan hastahanede yakinsa tabi

bayanlarrr dakıka bası lavobaya gcyrmmm kullandıgım ılaclardan yada bı rahatszlklık belırtısımı bu durum ordamısınız bayanlarrrrrrrr :54::54::54::54::54::27::27::27::27::27::27:

Catliooo spermcikk uzun bir yoldan sonra catlayan yumurtaya buyuk bir atakla israrla girior en kuvvetli olan girisi tamamlio anlayacagin sampiyon sprermcik orda dollenior sonra

Back