- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
o duyguyu okadar iyi biliyorum ki falanca hamileymiş dediklerinde yüzümdeki ifadeyle yüreğimdeki hisler okadar zıt oluyorki yaaa çok sevindim diyorum ama biri kalbime hançer saplıyor sanki yüreğim kanıyo tabi herkesin evladı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın adlarına çok seviniyoruz ama içimizde deprem etkisi yapıyor duyduğumuzda eşim kendini suçlama belki problem bendedir diyor ama kontrollerden geçmeden bilemiyoruz cnm bişet sorucam bu rahim filmini doktormu yönlendiriyor kendimiz de çektirebilirmiyiz ?
Rahim filmini doktor istiyor. Çok az narkoz alarak halloluyor. Uyumadan yaptıranlar da varmış ama ben narkozlu olmasını istedim.
Hsg den önce kendi kan değerlerini ölçtürmeni ve eşinin sperm analizinin yapılması önemli.
İlk kan testimde progesteron hormonum yüksek çıkmıştı mesela. Onun için ilaç kullandım. Eşimin de değerleri normal çıktı. Gebelik olmayınca hsg istedi. O da normal çıktı. Bu tahliller başlangıçta mutlaka olmalı. Diğer aşamalar sonra yapılmalı.
Benim bundan sonraki aşamam aşılama olacak. Ama öncesinde birkaç ay bitkisel kürleri denemek istiyorum. Hiç değilse bünyem güçlenir. Kendime de zaman tanırım diyorum.
Bugüne kadar bekledim. Bunu da bekleyebilirim 😊