• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

o duyguyu okadar iyi biliyorum ki falanca hamileymiş dediklerinde yüzümdeki ifadeyle yüreğimdeki hisler okadar zıt oluyorki yaaa çok sevindim diyorum ama biri kalbime hançer saplıyor sanki yüreğim kanıyo tabi herkesin evladı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın adlarına çok seviniyoruz ama içimizde deprem etkisi yapıyor duyduğumuzda eşim kendini suçlama belki problem bendedir diyor ama kontrollerden geçmeden bilemiyoruz cnm bişet sorucam bu rahim filmini doktormu yönlendiriyor kendimiz de çektirebilirmiyiz ?

Rahim filmini doktor istiyor. Çok az narkoz alarak halloluyor. Uyumadan yaptıranlar da varmış ama ben narkozlu olmasını istedim.

Hsg den önce kendi kan değerlerini ölçtürmeni ve eşinin sperm analizinin yapılması önemli.

İlk kan testimde progesteron hormonum yüksek çıkmıştı mesela. Onun için ilaç kullandım. Eşimin de değerleri normal çıktı. Gebelik olmayınca hsg istedi. O da normal çıktı. Bu tahliller başlangıçta mutlaka olmalı. Diğer aşamalar sonra yapılmalı.

Benim bundan sonraki aşamam aşılama olacak. Ama öncesinde birkaç ay bitkisel kürleri denemek istiyorum. Hiç değilse bünyem güçlenir. Kendime de zaman tanırım diyorum.

Bugüne kadar bekledim. Bunu da bekleyebilirim 😊

Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy cnm inş.hamilesindir mutlu haberler ver :emir_bebek:

canım inş adetin gelmez ve hamilesindir diyim ama kime ne yaaa öle yüz vermeyin biliyorum kuzum bazı insanlar gerçekten çokk zorr ama ipi sıkı tut sende taviz verme yaaa herşeyi denemişsin zaten bence rahat ol eşinle beraber olurken çocuk için değil onu istediğin için beraber ol dr a mutlaka görün için rahatlar ağlamak taam mııı

geçenlerde komşu geldi seni rüyamda seni gördüm dedi benim çocuğum olmuyor bana yardım et dedin dedi şok oldum dondum kaldım sonra güldüm geçiştirdim eşime anlattım seni öyle düşünmüştür oda rüyasına girmiştir dedi ben korunuyorum dediğim halde öyle düşünüyorlarsa bu millet değil illet derim yani cnm gerçektende taviz vermeye gelmiyor cnm ben yapamyorum yaa düşünmeden edemiyorum o anda çok denedim bide kendimizi şartlıyoruz gün hesapla şu gün bu gün olacak diye olcağı varsa bile olmuyor belkide stresten haklısın cnm

Selam hanımlar bende Nisan'da yumurta takibi tedavisine başladım fakat olmadı bugün 3.günüm doktora gittim 5.gün klomene başlıyorum tekrardan inşallah bu kez olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu Arada soğan kürüne de başlamayı planlıyorum ...:42::1:

mrb arkadaşlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim pcoluyum 3 aydır glifor kullanıyorum sizce işe yarar mı :(

Sna umut olsn die soluorum canim bende pkoluym ilk ayki denememdr hamis kaldim hamileym suam

yaşım 29 cnm 1.5 senelik evliyiz 1 senedir deniyoruz ama daha yok yaş ilerliyor dahada zorlaşıcak herşey diye korkuyorum

Korkma canim benim Rabbim herseyi verendir ol der olur sen korkma 40 yasnda dogm yapanlar var yaniii sen denemelere devam et stres yapma hormonlarn oynamasin

Kizlar progestan kullanip hamile kalan var mi aranizda ?

galaxsy s 4

Bende progestan kullanmaya basladm kuzum doktorum verdi dusuk olmasin die tedbir amacli ama adet icinde etkisi var snirim prospektusunde yaziodu adetle ilgili bisi

Bende progestan kullanmaya basladm kuzum doktorum verdi dusuk olmasin die tedbir amacli ama adet icinde etkisi var snirim prospektusunde yaziodu adetle ilgili bisi

Cnmcm naslsn :) nasl geçiyo günün ay sonu ya yoğun biraz bakamıyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim okudum bana dedi ki bunu al kullan yumurtalarim yavas calisiyor hizlandirip sana adet gordurecek sonra 3.gunu gel usg ye alip bakcam ona gore tedaviye nasil devam edecegimize bakacam yumurtalari hizlandirirsa mantikli dusunursek hamile kalma oranini da yukseltir gibi :)

galaxsy s 4

Kızlar merhabalar...doktorum klomen verdi ben bu ay sogan kürü yapmayi dusunuyordum. bi yerde ilac kullaniyosaniz sogan kürü yapmayin diyo bu konuda bilgisi olan var mı?

Bildigim kadariyla klomen zaten yumurta büyütücü bence sogan kuru kullanma daha cok adet düzensizliğinde kullaniliyor

Kızlar merhabalar...doktorum klomen verdi ben bu ay sogan kürü yapmayi dusunuyordum. bi yerde ilac kullaniyosaniz sogan kürü yapmayin diyo bu konuda bilgisi olan var mı?

merhaba canım klomen ne için verildi onu belli bir süre kullandıktan sonrada çatlatma iğnesimi vurulacaksın bilgim olmadığı için soruyorum :44:

Bende klomen kullandim gunde 1 taneyle basladik olmadi ama arkadasim hemen hamile kaldi ins sende hamile kalirsin :)

merhaba canım klomen ne için verildi onu belli bir süre kullandıktan sonrada çatlatma iğnesimi vurulacaksın bilgim olmadığı için soruyorum :44:

Klomeni gecen ay da vermisti doktorum bana. Yumurtam gelissin diye verdi, buyuk ihtimalle catlatma ignesi de olcam

Bende klomen kullandim gunde 1 taneyle basladik olmadi ama arkadasim hemen hamile kaldi ins sende hamile kalirsin :)

Benim de ikinci kullanisim. Insallah hepimiz hamis oluruz bu ay bahar cicekleri gibi aciliriz :49:

Aminnnnn insallahhh ben pcoluyum o yüzden olmadi simdi glifor kullaniyorum ins faydasi olur

Cnmcm naslsn :) nasl geçiyo günün ay sonu ya yoğun biraz bakamıyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki iyiyim bisiler yiyip duruorum :D evet ozledik seni yaaaaa sen nasilsinn

Back