• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Canm yumurtlama olduktan 12-36 st sonra catlama oluyor yumurta catladigi an döllenme oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi sperm ulasabilirse dollenior canim yoksa catlayan yumurta dollenmeyince adet olaylari baslior ben birkac video izledm bunla alakali da oleydi yani

Acile git hastahaneye ilac kullanicam de gunum gecti de gebelik testi yaptim silik cikti kanla emin olmak istiyorum de canim eger cok istiyosan hastahanede yakinsa tabi

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

arabam olsa çoktan bütün kanımı vermiştim ama evimizin bulunduğu yer ters hastaneye polikliniğe falan. Ne yazıkki yarına kaldıı ama beni çok umutlandırdınız inşalllah hamileyimdirrr :16:ne güzel olur amaaaaa ayyyyy

Catliooo spermcikk uzun bir yoldan sonra catlayan yumurtaya buyuk bir atakla israrla girior en kuvvetli olan girisi tamamlio anlayacagin sampiyon sprermcik orda dollenior sonra

mnspapatya su renginde seffaf uzayan sümüksü akıntı geldgnde yumurta çatlamış mı oluyo ? bu belirtiden snra mı gün asırı olması gerekiyo ?

arabam olsa çoktan bütün kanımı vermiştim ama evimizin bulunduğu yer ters hastaneye polikliniğe falan. Ne yazıkki yarına kaldıı ama beni çok umutlandırdınız inşalllah hamileyimdirrr :16:ne güzel olur amaaaaa ayyyyy

Sakin ol bebis varsa die dikkat ettt kuzum bende korkudan yaptiramamstm testi ama bak hamisim cok sukurr Rabbime darisi hepinizin basinaa

Canm yumurtlama olduktan 12-36 st sonra catlama oluyor yumurta catladigi an döllenme oluyor

Himmm anladimmm bak ben yumurtlama olunca dollenme basliyo saniyodum bakalim hayirlisiyla bi gelseler artik melekler

Catliooo spermcikk uzun bir yoldan sonra catlayan yumurtaya buyuk bir atakla israrla girior en kuvvetli olan girisi tamamlio anlayacagin sampiyon sprermcik orda dollenior sonra

:):):):):):) anlatisa bak ya yerim seni bennn :)

Tabi sperm ulasabilirse dollenior canim yoksa catlayan yumurta dollenmeyince adet olaylari baslior ben birkac video izledm bunla alakali da oleydi yani

Onun icin hazirda orada sampiyon spermlerin olmasi gerekiyo :)

mnspapatya su renginde seffaf uzayan sümüksü akıntı geldgnde yumurta çatlamış mı oluyo ? bu belirtiden snra mı gün asırı olması gerekiyo ?

Aynen kuzum oleymis valla biz hergun yaptik uc gun boyunca gun asiri demedik yani doktorumu dinledim ve bebisimiz geldii insallah Rabbimin izni ilede bizi birakmaz saglikla buyur gobisimde eli ayagi duzgn saglikli olsn insallah darisi hepinizin basinaa

Insallah canim bu teste gore hamissin silik cizgi kolay kolay cikmazkii

Sakin ol bebis varsa die dikkat ettt kuzum bende korkudan yaptiramamstm testi ama bak hamisim cok sukurr Rabbime darisi hepinizin basinaa

amin inşallah bende senin gibi güzel bir sonuçla dönerimmmm :)) zaten ilk iki sorunlu ve sonlanan hamileliğimden sonra heralde artık kimse beni yerimden hareket ettiremez :pp

Kızlar bugün adetin ikinci günü ve benim hormon testlerim çok güzel çıktı.sıra adetin bitimini bekleyip çalışmalara başlamak :) bu sefer adetten hemen sonra günaşırı çalışmalara başlıcam çünkü yumurtlama dönemimi tam bilmiyorum...bende varım mayıs ayında :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back