• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Evet canim okudum bana dedi ki bunu al kullan yumurtalarim yavas calisiyor hizlandirip sana adet gordurecek sonra 3.gunu gel usg ye alip bakcam ona gore tedaviye nasil devam edecegimize bakacam yumurtalari hizlandirirsa mantikli dusunursek hamile kalma oranini da yukseltir gibi :)

galaxsy s 4

Insallahhh kuzummm insallah iyi dusun iyi olsunn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki iyiyim bisiler yiyip duruorum :D evet ozledik seni yaaaaa sen nasilsinn

İyiyim cnm bugn çalışmalar başlıo regl bitti :) cnm bn düzenli adet oluyorum ya doktorda bi sorun yok dedi yumurtam çatlıyordur dimi? Sizler yazınca panik oldm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhabalar...doktorum klomen verdi ben bu ay sogan kürü yapmayi dusunuyordum. bi yerde ilac kullaniyosaniz sogan kürü yapmayin diyo bu konuda bilgisi olan var mı?

Bencede canim klomen kullanrkn sogan kuru kullanma derim sogan kuru kistler icin falan da etkili adet bitnce icilio ama o ara klomenle yumurtan olusursa zarar gormesin maazallahhh

İyiyim cnm bugn çalışmalar başlıo regl bitti :) cnm bn düzenli adet oluyorum ya doktorda bi sorun yok dedi yumurtam çatlıyordur dimi? Sizler yazınca panik oldm

bende düzenli adet oluyordum ilk defa bu ay gecikme oldu psikolojik sanırım ama herhangi bir sorunum yok alttan muayenede yapılmıştı bende dün çalışmalara başladım:1:

Tabikide catliordur ama gunu denk getrmek onemli kuzucm duzenliyse internette var bi takvm duzenlyse adetn ordan cikio benm doktorun dedgyle ayni cikmisti bebegimm simdi senn ilk gunden 14 gun say genelde o gun olabilior kuzummm

Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????

Bencede canim klomen kullanrkn sogan kuru kullanma derim sogan kuru kistler icin falan da etkili adet bitnce icilio ama o ara klomenle yumurtan olusursa zarar gormesin maazallahhh

Tamam taze annecik yapmicam :3: dua et bize tatlim biz de senin gibi :49: olalim

Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????

Kuzum resmi goremiorm gorebilsem hemen yardimci olurdumm

Canim sana cok uzuldum ama ben ya ne kadardir dusunuyosun esinle gizli sakli kimseye soyleemeden gitme sansiniz yok mu ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

maalesef cnm eşimin ailesinin attığımız adımdan haberleri oluyor ama sınırları zorlıcam bu ay bakalım neler olacak bide annem söyledi manevi olarak da bir tespih al dedi her tanesine 1 fatiha 3 ihlas oku yerinden hiç kalkmadan kıbleye dönük olarak duanı et dedi artı meryem suresini de okumayı düşünüyorum hayırlısı her şey kısmet bu dünyada rabbim kimsenin kucağını boş koymasın

ben cvp yazıyım sana tatlım büyük ıhtımalle hamılesın,benım testımde senınkınden bırazcık daha koyuydu 2. çizgi şimdi doğurucam nerdeyse :) hemen gıt kan testı yaptır 2 saate alıyosun sonuçları.

predictor erken gebelik testinin yanılması zor yani testte yanlıslık yoksa büyük ihtimal hamilesiniz silikte çıksa :-) Tebrik ederim darısı basmza.

ben cvp yazıyım sana tatlım büyük ıhtımalle hamılesın,benım testımde senınkınden bırazcık daha koyuydu 2. çizgi şimdi doğurucam nerdeyse :) hemen gıt kan testı yaptır 2 saate alıyosun sonuçları.

ayy Allahımm lütfen öyle olsun artık çok geç bu saatten sonra yaptıramam ama yarın yaptırıcam kesin duramam valla :14: eşimede dedim sen bi tane daha alda yarın ilk idrarda yaparım .. bilemedim ne yapıyım yemek yapmayı unuttumm :)))

Back