• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Eki Görüntüle 1093142 kızlar benim konuma kimse cevap yazmıyorr bakmıyor bile burdan sorayım iyisi mi ben,meraktan ölmektenseeeee
erken gebelik testi yaptım az önce sonuç bu adetime de 5 gün var testin üzerinde 4 gün öncesini gösterir diyor ????

Aaaa hamilesin cok buyuk ihtimalle. Benim bundan cok daha silik cikti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuç olarak hamilesin ama dimi ????? lütfen bende öyle olayım lütfeen :16:

Canim benim adetim 8 gun gecti. Gecen hafta négatif cikti, dun de négatif cikti. Bu sabah yaptim, cok à ma cok silik cizgi cikti. Oglen gittim kan testine. Yarin sabah belli olacak. Psikolojik mi bilmiyorum, yemek yiyemiyorum, midem bulaniyor, dk basi lavaboya gidiyorum, yorgun hissediyorum.

Ne kadarlik hamilesin canim?

Canim valla cuma tam ogrencem ama iliskiden sonrasi deglde adet zmanindan itivarn sayiliorma eger oleyse 4 hafta bir gunluk ama iliskidense 20 gunluk falan kan.degerim pazar gunu 980 di ondansa anliyorlarms ama bilmyrm

Canim valla cuma tam ogrencem ama iliskiden sonrasi deglde adet zmanindan itivarn sayiliorma eger oleyse 4 hafta bir gunluk ama iliskidense 20 gunluk falan kan.degerim pazar gunu 980 di ondansa anliyorlarms ama bilmyrm

Tebrik ederim canim :)

Kizlar ben testin fotosunu cektim à ma fotoda belli olmuyor cok ama cok silik. Supheye dustum simdi. Acaba etiketin altindaki standart bir cizgi var da ben onu mû goruyorum :(

Kizlar ben testin fotosunu cektim à ma fotoda belli olmuyor cok ama cok silik. Supheye dustum simdi. Acaba etiketin altindaki standart bir cizgi var da ben onu mû goruyorum :(

İnsan görmek istiyince paranoyaklaşıyor değilmi :1: bende öyleydim sanki var gibğide yok gibide diyordum sürekli. Ekleyebiliyorsan ekle canım bizde bakalım istersen. Hadi hayırlısı. Güzel haberlerle inşallah. :nazar:

Gorebiliyor musunuz?

Eklentiler

• $1398783521285.jpg
    $1398783521285.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 31
Back