• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

ben bu konuda Sondurak2515 Sondurak2515 ’a katılıyorum bence de git bebiş sev içine çek kokusunu tüm kötü enerjilerini atmış ol hem değişiklik de olur eşinle şehirdışı kısa kaçamak da olsa.
Bu arada alt yorumda yazmışsın niye insanlara ah vah dedirttiriyorsun ki, onlara ne kime ne. biri bir şey derse düşünmüyoruz çocuk de geç, ya da yeni düşünmeye başlıyoruz de geç. Kimseye bir şey açıklama zorunda değilsin. sen kendi üzerinde bu baskıyı kurduğun için başkalarının da yapabileceğine inanıyosun ve o enerjiyi çekiyosun.
Bana geçen ay eşimin uzak akrabağlarından birisi çocuk sahibi olmak istiyomuş bi sürü dert anlattı yakındı olmuyomuş sağlık sorunları da ciddi çok üzüldüm o ayrı, ama kayınvalidem benimle ilgili bişe mi söyledi acaba diye işkillendim sordum kv’me hayır yok ne alaka dedi, psikoloji işte insan o sırada ne düşünüyosa biri bişe dese kendine kişisel algılıyo. Sonra o ilk defa gördüğüm kız bana durup durup sen de kullan bu çay iyi bilmemne darladı ilk kibar kibar dinledim ama daha da darlayınca en son tersledim niye bana sürekli kullan mullan diyosun bana çocuk istiyo musun şu anda diye önce bi sorsana dedim. Ben böyle bitkisel şeyleri zaten sağlıklı bulmuyorum, sen böyle istiyosun inanıyosun madem sen dene iç. Allah isteyene istediği zamanda nasip etsin diye dua ettim, Konuyu kapattım geçtim. bu kafa dinginliğiyle ve nasıl gönülden dua etmişsem Rabbime hamd olsun nasip etti. millet ne der diye yaşayamam valla sadece konuşup cahil cahil canımı sıkcaklarına bilmesinler daha iyi, çarparım lafımı geçerim 😁 kasılma sen de. Bu gamsızlık değil, hakkını savunmak kuzu ♥️
yeniden bebek olmamasına ah vah edeceklerini kastetmedim ben sorulduğu zaman Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur deyip geçiyorum hep istiyorum veya istemiyorum da demiyorum. Tadını çıkarıyoruz evliliğin o geleceği zamanı kendi bilir derim veya . Ama kürtaj olduğumu bildikleri için üzülürler ve bunu dışarı da yansıtırlar ve ben kürtaj sonrası ilk defa toplu ortama gireceğim iş hariç kendimi soyutlamıştım her şeyden. İlk defa böyle geçmiş olsun denileceği için veya o konu açılacağı için kendimi hazır hissetmiyorum öyle söyleyeyim.🌸

Son düzenleme:
Hiçbir durumda değilim desem 😂 adet sancıları başladı yavaştan. Bu ay direkt gebelik ihtimalini çıkardım artık kafamdan. Sen nasılsın
Adet olmadığın sürece ümit var 🥰 sağlıcakla nasip olsun inşallah 🌸 iyiyim ben de iki gündür pik görüyorum dün gördüm bide bugün değerlendirdik artık gerisi nasip kısmet ❤️ Allah murad etmişse her şekilde olacak ☺️

Adet olmadığın sürece ümit var 🥰 sağlıcakla nasip olsun inşallah 🌸 iyiyim ben de iki gündür pik görüyorum dün gördüm bide bugün değerlendirdik artık gerisi nasip kısmet ❤️ Allah murad etmişse her şekilde olacak ☺️
Hayırlısıyla inşallah 🥰

yeniden bebek olmamasına ah vah edeceklerini kastetmedim ben sorulduğu zaman Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur deyip geçiyorum hep istiyorum veya istemiyorum da demiyorum. Tadını çıkarıyoruz evliliğin o geleceği zamanı kendi bilir derim veya . Ama kürtaj olduğumu bildikleri için üzülürler ve bunu dışarı da yansıtırlar ve ben kürtaj sonrası ilk defa toplu ortama gireceğim iş hariç kendimi soyutlamıştım her şeyden. İlk defa böyle geçmiş olsun denileceği için veya o konu açılacağı için kendimi hazır hissetmiyorum öyle söyleyeyim.🌸
Şimdi anladım kuzum ne demek istediğini. ben de kimse bilmediği için düşük olayını ben daha rahat geçirdim sonraki sürecimi. bilinince evet belki sorma olabilir ama sanmam ki insanlar da hatırlatsınlar sana tabi bilemiyorum ama mesela ben bildiğim bi insana asla öyle bi soru sormadım hayatım boyunca. İnsanlar da farklı tabi, iması konusu açılacak gibi olursa sen kapatırsın hiç o konulara girmiyoruz biz artık gibi anlarlar geçerler yani. 🌸

Kızlar benim 6+5te kalbi durdu demişlerdi. Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Şimdi kanamam vs yok ama beyaz akıntımda devam ediyor. Normal mi beta değerinden ötürü mü beyaz akıntı devam eder biliyor musunuz
Merhaba, doktorunuz ne zaman tanıyı koymuştu sonrasında doktora gittiniz mi yeniden? 6+5 çok yeni bir zamanlama kalp atımı için. süreç nasıl oluyor ilerliyor bilmiyorum böyle bi durumda ama inşallah güzel haberler alırsınız bi sonraki kontrolünüzde 🤲🏻🌸

Canım bencede git gez eğlen. Arkadaşlarının samimiyetine inanıyorsan ben sanmıyorum öyle bir şey diyeceklerini. Bende 2-3 hafta önce söyledim bir an böyle paylaşmak istedim. O an sarıldılar teselli ettiler. Sonra da konuyu hiç açmadılar bence güvendiğin insanlarsa söylemezler bile ❤️

Şimdi anladım kuzum ne demek istediğini. ben de kimse bilmediği için düşük olayını ben daha rahat geçirdim sonraki sürecimi. bilinince evet belki sorma olabilir ama sanmam ki insanlar da hatırlatsınlar sana tabi bilemiyorum ama mesela ben bildiğim bi insana asla öyle bi soru sormadım hayatım boyunca. İnsanlar da farklı tabi, iması konusu açılacak gibi olursa sen kapatırsın hiç o konulara girmiyoruz biz artık gibi anlarlar geçerler yani. 🌸
Kimsenin bilmemesi büyük artı gerçekten biz biraz heyecana kapılmıştık 🙃 evet dediğin gibi yapacağım inşallah senin gibi düşünüp konuyu açmaz onlar da 🌸

Canım bencede git gez eğlen. Arkadaşlarının samimiyetine inanıyorsan ben sanmıyorum öyle bir şey diyeceklerini. Bende 2-3 hafta önce söyledim bir an böyle paylaşmak istedim. O an sarıldılar teselli ettiler. Sonra da konuyu hiç açmadılar bence güvendiğin insanlarsa söylemezler bile ❤️
Akraba olunca bilemiyorum 😅 akrabaların yanında kalacağız amcalar yengeler gelinler vs 😅

Merhaba, doktorunuz ne zaman tanıyı koymuştu sonrasında doktora gittiniz mi yeniden? 6+5 çok yeni bir zamanlama kalp atımı için. süreç nasıl oluyor ilerliyor bilmiyorum böyle bi durumda ama inşallah güzel haberler alırsınız bi sonraki kontrolünüzde 🤲🏻🌸
6+2de gitmiştim devlette 2 hafta önce kalbi durmuş dedi. Tam anlamadım ama keseye göre yorum yaptı sanırım. Sonra özele kendi doktoruma gittim 1 hafta faha bekleyelim Allah büyüktür belki haftaya duyarız, duyamazsak alırız dedi. Ümitlenmek istemesemde sağlıklıysa Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın diyorum, sağlıklo değilse zaten zor bir imtihan sonlanmış olacak diye kendimi avutuyorum. O kadar araftayım ki 3 gün kaldı

6+2de gitmiştim devlette 2 hafta önce kalbi durmuş dedi. Tam anlamadım ama keseye göre yorum yaptı sanırım. Sonra özele kendi doktoruma gittim 1 hafta faha bekleyelim Allah büyüktür belki haftaya duyarız, duyamazsak alırız dedi. Ümitlenmek istemesemde sağlıklıysa Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın diyorum, sağlıklo değilse zaten zor bir imtihan sonlanmış olacak diye kendimi avutuyorum. O kadar araftayım ki 3 gün kaldı
Canım benim ilk gebeligim de 6+0 da bebeği bile görmemişti doktor. 7+4 te kalp atışı aldık. İnşallah güzel haberle dönersin 🤲

Canım benim ilk gebeligim de 6+0 da bebeği bile görmemişti doktor. 7+4 te kalp atışı aldık. İnşallah güzel haberle dönersin 🤲
Elim kalbimde okudum. Çok teşekkür ederim inşaallah benimde öyle olur ve buraya müjdeyle gelirim. Rabbim tüm gebelere ve bebeklere sağlık sıhhat kolaylık versin

IMG_1727.jpeg

Kızlar bakar mısınız 😔😔😔 ümitlenmeli miyim korkuyorum

Back