• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Yalnız testim böyle. Hayalet çizgi var. Görünüyor mu bilmiyorum. Olsaydı biraz daha koyu olurdu sanıyorum ?
Screenshot_2025-02-18-14-12-57-470_com.miui.gallery.jpg

Markası ne sanki çok hafif hayalet çizgi görüyorum ama baktıkça gözüm mü öyle görüyor anlamadım ya 😅
Ya bu prodoctor. Gözle daha net görünüyor. 🙈 Olsa biraz daha koyu olurdu diye düşünüyorum. Ya da bir çarpışma yaşandı ama kimyasala dönecek 😅 adet gelene kadar net değil sanırım bu iş

Ya bu prodoctor. Gözle daha net görünüyor. 🙈 Olsa biraz daha koyu olurdu diye düşünüyorum. Ya da bir çarpışma yaşandı ama kimyasala dönecek 😅 adet gelene kadar net değil sanırım bu iş
Prodoctor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diyorlar hiç duymadım öyle çizgi çıktığını 😌 ayy sanırımmm pozitif mi ki 🥰

Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. Sizin çocuklarınız var mıydı acaba ? İnsan kafasından attığı zaman hemen gebe kalabiliyormuş belki biraz kafamızdan atmak lazım bilemiyorum. İnşallah bir mucize olur olmazsa da akışına bırakıp ilerlersiniz kendiliğinden gelir belki üzülmeyin 🌸
Gerçekten böyle kafandan atıp çocuk yapma mantığından çıktığında oluyo. Bana da herkes diyodu böyle, ki ben de çok sallayan bi tip değildim ama adet olunca da üzülüyodum farkında olmadan şartladığımı anlamıştım. Sonradan gerçekten hiç düşünmedim, spora gittim gündelik hayatm sosyal hayatıma devam ettim, hiç öyle kendimi filan sakınmadım. Ve sürpriz hamileyim çok şükür rabbime.
Doktorum da diyor aynı şekilde, kafa rahat olunca böyle oluyor işte hemen her yer yolunda ilerliyor dedi. en başından beri söylüyorum size de rahat olun bu ay değilse ilerleyen aylarda ama yakında yani yeter ki stres baskı kurmayın. Yumurta takip edin değerlendirmelere dikkat edin ama bunu çocuk diye değil de, libidonuzu kullanın yani 😂 üstüsteymiş ayrılmış sallayın bu da stres baskı işte akışına bırakın üst üste de olur bazen günaşırı da olur yani nolcak ♥️🌸

Gerçekten böyle kafandan atıp çocuk yapma mantığından çıktığında oluyo. Bana da herkes diyodu böyle, ki ben de çok sallayan bi tip değildim ama adet olunca da üzülüyodum farkında olmadan şartladığımı anlamıştım. Sonradan gerçekten hiç düşünmedim, spora gittim gündelik hayatm sosyal hayatıma devam ettim, hiç öyle kendimi filan sakınmadım. Ve sürpriz hamileyim çok şükür rabbime.
Doktorum da diyor aynı şekilde, kafa rahat olunca böyle oluyor işte hemen her yer yolunda ilerliyor dedi. en başından beri söylüyorum size de rahat olun bu ay değilse ilerleyen aylarda ama yakında yani yeter ki stres baskı kurmayın. Yumurta takip edin değerlendirmelere dikkat edin ama bunu çocuk diye değil de, libidonuzu kullanın yani 😂 üstüsteymiş ayrılmış sallayın bu da stres baskı işte akışına bırakın üst üste de olur bazen günaşırı da olur yani nolcak ♥️🌸
O kadar doğru ki ama bi o kadar uygulaması zor 😔 yani düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince de olmuyor sanırsam 🙃 allahtan yarın misafirim gelecek haftasonu İstanbul’da olacağım kafam biraz dağılır tabi gittiğim misafirliklerde tüm yeni gelinler benden sonrakiler hamile ve biri yeni doğum yaptı biraz da zor olacak benim için😌

Prodoctor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor diyorlar hiç duymadım öyle çizgi çıktığını 😌 ayy sanırımmm pozitif mi ki 🥰
Ben de öyle biliyorum ama bakalım zaman ne gösterecek
Bence bikaç gün sonra yeniden yap, o da negatif ise daha da yapma derim canım artık gecikmen olusa yaparsın. 🙏
Haklısın. Yapabilirsem öyle yapmak daha mantıklı 🤭😅

O kadar doğru ki ama bi o kadar uygulaması zor 😔 yani düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince de olmuyor sanırsam 🙃 allahtan yarın misafirim gelecek haftasonu İstanbul’da olacağım kafam biraz dağılır tabi gittiğim misafirliklerde tüm yeni gelinler benden sonrakiler hamile ve biri yeni doğum yaptı biraz da zor olacak benim için😌
Hatta istanbula gitmesem mi eşimle Kızlar? Eşimin kaymakamlık sınavı var yanında olmak istiyorum ama ordaki tüm gelinler hamile veya doğurmuş gitmek de istemiyorum nasıl yapsam bilemedim . Gamsız umursamaz bir insan olmayı çok isterdim . Böyle amaann deyip geçebilmeyi .. ama maalesef üzüleceğim. Sizce ne yapsam Kızlar

Hatta istanbula gitmesem mi eşimle Kızlar? Eşimin kaymakamlık sınavı var yanında olmak istiyorum ama ordaki tüm gelinler hamile veya doğurmuş gitmek de istemiyorum nasıl yapsam bilemedim . Gamsız umursamaz bir insan olmayı çok isterdim . Böyle amaann deyip geçebilmeyi .. ama maalesef üzüleceğim. Sizce ne yapsam Kızlar
Bence git eşinin yanında ol. Ben olsam öyle yapardım. Ama yine de kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle hareket edersin. Eşimle istişare ederdim duruma göre hareket ederdim

Bence git eşinin yanında ol. Ben olsam öyle yapardım. Ama yine de kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle hareket edersin. Eşimle istişare ederdim duruma göre hareket ederdim
Evet akşam gelsin konuşayım bugün nöbetçi geç gelecek. Çok yanında olmak istiyorum tek gidip gelsin istemiyorum yollar da kötü aklım kalır ama orda kötü olacağım ruhen eğer psikolojimi güçlü tutabilirsem kendimi ikna edersem giderim 🙃

Evet akşam gelsin konuşayım bugün nöbetçi geç gelecek. Çok yanında olmak istiyorum tek gidip gelsin istemiyorum yollar da kötü aklım kalır ama orda kötü olacağım ruhen eğer psikolojimi güçlü tutabilirsem kendimi ikna edersem giderim 🙃
Güçlü durursun canım. Sen yinede hani kimseye duygularını belli etme. Bir de uzak mesafeyse eşinin tek gitmemesi daha iyi olur. Uzun yol tek şoför zor oluyor

2,5 saatlik yol ama bence uzun yine de 😅 evet duygularımı belli etmeden davranırsam çok güzel olur bunun için çalışacağım 😅
😅 Ya git sev bebiş , çocuk kokusu al. Hayalini kur. Kendini böyle pozitif yönden olumla. Bakarsın bu ay güzel haber alırsın 😍
Bursa'da mısın ?

Kızlar benim 6+5te kalbi durdu demişlerdi. Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Şimdi kanamam vs yok ama beyaz akıntımda devam ediyor. Normal mi beta değerinden ötürü mü beyaz akıntı devam eder biliyor musunuz

Kesinlikle katılıyorum kızlar iki gebeliğimde bıraktığımda oldu gerçekten. İnsanın elinde olmuyor çoğu zaman ama ne zaman salsam düşünmesem olumlu oldu bu süreçte. Sizde elinizden geldiğinde bir uğraş bulup düşünmemeye çalışın 😍

😅 Ya git sev bebiş , çocuk kokusu al. Hayalini kur. Kendini böyle pozitif yönden olumla. Bakarsın bu ay güzel haber alırsın 😍
Bursa'da mısın ?
ben bu konuda Sondurak2515 Sondurak2515 ’a katılıyorum bence de git bebiş sev içine çek kokusunu tüm kötü enerjilerini atmış ol hem değişiklik de olur eşinle şehirdışı kısa kaçamak da olsa.
Bu arada alt yorumda yazmışsın niye insanlara ah vah dedirttiriyorsun ki, onlara ne kime ne. biri bir şey derse düşünmüyoruz çocuk de geç, ya da yeni düşünmeye başlıyoruz de geç. Kimseye bir şey açıklama zorunda değilsin. sen kendi üzerinde bu baskıyı kurduğun için başkalarının da yapabileceğine inanıyosun ve o enerjiyi çekiyosun.
Bana geçen ay eşimin uzak akrabağlarından birisi çocuk sahibi olmak istiyomuş bi sürü dert anlattı yakındı olmuyomuş sağlık sorunları da ciddi çok üzüldüm o ayrı, ama kayınvalidem benimle ilgili bişe mi söyledi acaba diye işkillendim sordum kv’me hayır yok ne alaka dedi, psikoloji işte insan o sırada ne düşünüyosa biri bişe dese kendine kişisel algılıyo. Sonra o ilk defa gördüğüm kız bana durup durup sen de kullan bu çay iyi bilmemne darladı ilk kibar kibar dinledim ama daha da darlayınca en son tersledim niye bana sürekli kullan mullan diyosun bana çocuk istiyo musun şu anda diye önce bi sorsana dedim. Ben böyle bitkisel şeyleri zaten sağlıklı bulmuyorum, sen böyle istiyosun inanıyosun madem sen dene iç. Allah isteyene istediği zamanda nasip etsin diye dua ettim, Konuyu kapattım geçtim. bu kafa dinginliğiyle ve nasıl gönülden dua etmişsem Rabbime hamd olsun nasip etti. millet ne der diye yaşayamam valla sadece konuşup cahil cahil canımı sıkcaklarına bilmesinler daha iyi, çarparım lafımı geçerim 😁 kasılma sen de. Bu gamsızlık değil, hakkını savunmak kuzu ♥️

Back