• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Aynen ya. Ben yabanci ile evliyim. Burada esimin ailesi 1 kez bile sormadi 5 yildir. Ama turkiyede sormayan kalmadi. Cok merakli ve patavatsiz milletiz vesselam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dimi kızzz sorulmaz o soru benim görümcem nerdeyse 1 yıllık evli olcak ben asla sormadım bu soruyu niye sorayım ki hakkım yok belki düşünüyolardır şimdilik olmuyordur niye üzeyim ki onları kendisi söledi zaten kocaman kisti varmış eee bende tedavi olursun geçer bebeğinde miss gibi olur dedim yüce allah insana ne zaman nasip ederse o zaman olur kimse içinden fesatlık geçirmesin boşuna allah verirse öyle verir ki teeee onlara kalmış sankimm

Ee sonra ne oldu? Hamis miydin? Ben biraz daha psikopatlasip testi actim. Yani plastiklerini attim. Cizgi su an daha net gorunuyor. Daha once yaptigim testi de actim. O tamamen beyaz cizgi yok. Bugunkunde cizgi var. Labaratuar 2 saat sonra acilacak. Gidip kan testi yaptiricam.

son durumdan haberdar et bizi :) hadi bakalım hayırlısı

Ayy o korkusunu yensin kac katman iceride olan sey sanki ulasabilcek bebege yok ben benim canim istemedi hic :) ben yapmadim ama bu sefer yapicam devam edicem yani sende et kuzucum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ama benim doktorum kesinlikle iliski yasak dedi kuzum vardir bir zarari iliskinin belkii

Ama benim doktorum kesinlikle iliski yasak dedi kuzum vardir bir zarari iliskinin belkii

Hadi canim doktordan doktora degisiyo demekki kiz kardesim ozellikle sormustu bi sakincasi yok demisti bizim sumeyrayada ole demisti ama belki zorlama olmasin demek istemistir

Hadi canim doktordan doktora degisiyo demekki kiz kardesim ozellikle sormustu bi sakincasi yok demisti bizim sumeyrayada ole demisti ama belki zorlama olmasin demek istemistir

Kesinlikle iliski yasak dedi kuzucum ama sonucta yani sarsiliorsn yaniii :D:D zorlamada olabilir farketmeden yanii ondan yasak kuzucummm biz uc gun yaptik biraktik :D:D

Surtunme falan serbesttir ama o da yeter :D:D:D:D:D:D:D:D

Surtunme falan serbesttir ama o da yeter :D:D:D:D:D:D:D:D

Bizde biraktik tutmadi iste :( ama senin yumoslarinin catladigini bildi ondan bende gidicemde seni kacinci gun cagirmisti kan tahliliyle bakariz dedi yumurtlamana

Bizde biraktik tutmadi iste :( ama senin yumoslarinin catladigini bildi ondan bende gidicemde seni kacinci gun cagirmisti kan tahliliyle bakariz dedi yumurtlamana

Bana kanla bakmadi yumusa kuzum alttan bakti bana olctu falan sonra cok iyi dedi catlatma ignesini verdi iste ama her kiside tutmuorms ben cok sansliymisim bu ay megerr doktorum bile cok svindi hamileym die :D sana vermez ama catlatma ignesi falan bence

Herseyin duzgun cunku kuzum

Bana kanla bakmadi yumusa kuzum alttan bakti bana olctu falan sonra cok iyi dedi catlatma ignesini verdi iste ama her kiside tutmuorms ben cok sansliymisim bu ay megerr doktorum bile cok svindi hamileym die :D sana vermez ama catlatma ignesi falan bence

Himmm bende 16. Gun felan giderim belki test yapar sonuca gore belki ultrasyonla bakar

Himmm bende 16. Gun felan giderim belki test yapar sonuca gore belki ultrasyonla bakar

Ben 12. 13. 14. Gunde calisma vardi adet basladigi gunden sayinca 16. Gec olabilir solim tatlim

Ben 12. 13. 14. Gunde calisma vardi adet basladigi gunden sayinca 16. Gec olabilir solim tatlim

Sen kac gunde bir oluyodun ? Erkende giderim sorun degil :)

mrb arkadaşlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim pcoluyum 3 aydır glifor kullanıyorum sizce işe yarar mı :(

Canım moralini bozma formda bir sürü pco lu arkadaşımız hamile kaldı:) yılmak yok tedawiye dewam:) tedawiye cewap werir bence zaten önce inanarak kullanman lazım ilaçlarını

Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.

Aaa canım çok sevindim kaç günün sonunda çıkmış oldu.

glıfordan başka ilaç kullanmıyorum ki klomen başlıyacaktım ama doktor gelmene gerek yok dedi bende bekliyorum
Rabbim bizleri çocuksuzlukla imtihan etmesin.. pes etmek yok zaten yola devam =)

glıfordan başka ilaç kullanmıyorum ki klomen başlıyacaktım ama doktor gelmene gerek yok dedi bende bekliyorum
Rabbim bizleri çocuksuzlukla imtihan etmesin.. pes etmek yok zaten yola devam =)

Amin canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu süreci eşinle nasıl geçirdiğiniz çok önemli. Birbirinize oldukça açık ve destek olursanız Evliliğinizi güçlendirdiğiniz bir süreç bile olabilir.

Benim eşim de çok istiyor. Hatta benden daha uzun zamandır istiyordu. Ben erteledim.

Görümcem Haziran ayında evlendi ve Aralık'ta hamile kaldı. Haberi aldığında evde yalnızdım. Tam da HSG yaptırdıktan bir gün sonraydı. Belki utanmalıyım yaptığımdan ama haberi aldığımda ağlamaktan ölecek gibi hissettim kendimi. Onlar adına sevindim elbette ama kendimi yetersiz, cezalandırılmış ve berbat hissetmiştim.

Bir süre sonra eşim eve geldi ve gözleri dolu doluydu. İkimiz de çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağladık.

Birbirimize her konuda açık olmaya çalışıyoruz. Hissettiğimiz hiçbir şeyi gizlemiyoruz. Konuşuyoruz..

O günden bu yana eşimin ailesini de daha az ziyaret ediyorum. Onlar da anlayış göstermeye çalışıyorlar.

Bu süreçte birbirinize nasıl davrandığınız çok önemli..

o duyguyu okadar iyi biliyorum ki falanca hamileymiş dediklerinde yüzümdeki ifadeyle yüreğimdeki hisler okadar zıt oluyorki yaaa çok sevindim diyorum ama biri kalbime hançer saplıyor sanki yüreğim kanıyo tabi herkesin evladı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın adlarına çok seviniyoruz ama içimizde deprem etkisi yapıyor duyduğumuzda eşim kendini suçlama belki problem bendedir diyor ama kontrollerden geçmeden bilemiyoruz cnm bişet sorucam bu rahim filmini doktormu yönlendiriyor kendimiz de çektirebilirmiyiz ?

Back