- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
o duyguyu okadar iyi biliyorum ki falanca hamileymiş dediklerinde yüzümdeki ifadeyle yüreğimdeki hisler okadar zıt oluyorki yaaa çok sevindim diyorum ama biri kalbime hançer saplıyor sanki yüreğim kanıyo tabi herkesin evladı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın adlarına çok seviniyoruz ama içimizde deprem etkisi yapıyor duyduğumuzda eşim kendini suçlama belki problem bendedir diyor ama kontrollerden geçmeden bilemiyoruz cnm bişet sorucam bu rahim filmini doktormu yönlendiriyor kendimiz de çektirebilirmiyiz ?
Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inş adetin gelmez ve hamilesindir diyim ama kime ne yaaa öle yüz vermeyin biliyorum kuzum bazı insanlar gerçekten çokk zorr ama ipi sıkı tut sende taviz verme yaaa herşeyi denemişsin zaten bence rahat ol eşinle beraber olurken çocuk için değil onu istediğin için beraber ol dr a mutlaka görün için rahatlar ağlamak taam mııı
Canm ne yaptın test yaptın mı hamile misin ??
💕✨
Sen kac gunde bir oluyodun ? Erkende giderim sorun degil :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
mrb arkadaşlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim pcoluyum 3 aydır glifor kullanıyorum sizce işe yarar mı
yaşım 29 cnm 1.5 senelik evliyiz 1 senedir deniyoruz ama daha yok yaş ilerliyor dahada zorlaşıcak herşey diye korkuyorum
Kizlar progestan kullanip hamile kalan var mi aranizda ?
galaxsy s 4
Bende progestan kullanmaya basladm kuzum doktorum verdi dusuk olmasin die tedbir amacli ama adet icinde etkisi var snirim prospektusunde yaziodu adetle ilgili bisi
Bende progestan kullanmaya basladm kuzum doktorum verdi dusuk olmasin die tedbir amacli ama adet icinde etkisi var snirim prospektusunde yaziodu adetle ilgili bisi
Kızlar merhabalar...doktorum klomen verdi ben bu ay sogan kürü yapmayi dusunuyordum. bi yerde ilac kullaniyosaniz sogan kürü yapmayin diyo bu konuda bilgisi olan var mı?
Bildigim kadariyla klomen zaten yumurta büyütücü bence sogan kuru kullanma daha cok adet düzensizliğinde kullaniliyor
merhaba canım klomen ne için verildi onu belli bir süre kullandıktan sonrada çatlatma iğnesimi vurulacaksın bilgim olmadığı için soruyorum :44:
Bende klomen kullandim gunde 1 taneyle basladik olmadi ama arkadasim hemen hamile kaldi ins sende hamile kalirsin :)
Cnmcm naslsn :) nasl geçiyo günün ay sonu ya yoğun biraz bakamıyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?