• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

evet cnm adetin 1. gününden itibaren ölçmeye başlıyorsun biraz karışık cnm ben herzman ölçmüyorum yumurtlama zamanını anlayabiliyorsun yumrtaan sonra adete yakın düşerse adet başlıyor düşmez de artarsa bebek vardır demekki benim düştüğü gün başlar adetim

Teşekkür ederim canım benim ateşim war şimdi hissediyorum batıma 2 gün war ama sanki grip gibide hissediyorum off çok karışık işler gerçekten

evet cnm onlar asla bizim ne hissettiğimizi anlayamazlar ben ablama bile derdimi anlatamıyorum anlamıcak çünkü biliyorum eşim ve ben başka kimse bilmiyor ben üzülmeyeyim diye çok belli etmiyor ama oda çok istiyor başkaların çocuklarını nasıl seviyor fotoğraflarını çekiyor içim parçalanıyor benimde ama rabbimin bi bildiği vardır elbet inş tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hepimiz

Kac yasindasnz kuzum ne kadar zamandir olmuor ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet cnm onlar asla bizim ne hissettiğimizi anlayamazlar ben ablama bile derdimi anlatamıyorum anlamıcak çünkü biliyorum eşim ve ben başka kimse bilmiyor ben üzülmeyeyim diye çok belli etmiyor ama oda çok istiyor başkaların çocuklarını nasıl seviyor fotoğraflarını çekiyor içim parçalanıyor benimde ama rabbimin bi bildiği vardır elbet inş tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz hepimiz

Bu süreci eşinle nasıl geçirdiğiniz çok önemli. Birbirinize oldukça açık ve destek olursanız Evliliğinizi güçlendirdiğiniz bir süreç bile olabilir.

Benim eşim de çok istiyor. Hatta benden daha uzun zamandır istiyordu. Ben erteledim.

Görümcem Haziran ayında evlendi ve Aralık'ta hamile kaldı. Haberi aldığında evde yalnızdım. Tam da HSG yaptırdıktan bir gün sonraydı. Belki utanmalıyım yaptığımdan ama haberi aldığımda ağlamaktan ölecek gibi hissettim kendimi. Onlar adına sevindim elbette ama kendimi yetersiz, cezalandırılmış ve berbat hissetmiştim.

Bir süre sonra eşim eve geldi ve gözleri dolu doluydu. İkimiz de çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağladık.

Birbirimize her konuda açık olmaya çalışıyoruz. Hissettiğimiz hiçbir şeyi gizlemiyoruz. Konuşuyoruz..

O günden bu yana eşimin ailesini de daha az ziyaret ediyorum. Onlar da anlayış göstermeye çalışıyorlar.

Bu süreçte birbirinize nasıl davrandığınız çok önemli..

hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum isyana girmez değilmi sabah ateşim düştü an meselesi adetimin başlaması boğazım düğüm düğüm oldu zor tutuyorum kendimi gerçi parkta oynayan çocuklara bakıp az ağlamadım ne yaptıysam olmadı içmediğim çay kalmadı yapmadığım kür kalmadı kimse bilmiyor bebek istediğimizi şimdi doktora gidersem herkesin haberi olur çeneleri kapanmaz şimdi olmaz yapmayın deyip duruyorlar sanki kendileri vericekler rızkını :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Canim sana cok uzuldum ama ben ya ne kadardir dusunuyosun esinle gizli sakli kimseye soyleemeden gitme sansiniz yok mu ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

tümmmm anne adaylarıııı lutfennn uzmeyınnn kendınızı hepımız aynı durumdayız kıyamam ben sızlereee allahım hyrlısı nasıp etsın bnmde 1.5 senedır olmuyo cocugummm demekkı allahım meleklerımız cennette tutuyorr uzmeyın kendınızı stres yapmayınn bndeagladım sızladım ama olmayınca olmyu rabbım hepımız hyrlı ewlat nasıp etsın burda hepımız bırbırımıze desstek oldukca umutlarımız coğalıyooo umut etmek hayal kurmak en guzelı hem hayaller ne ıcın var gerceklestırebılmemız ıcın varrr

Iki aydir kuzum bu ucuncu ay ama gecen ay gusel ovulasyonu denk getirmistim onceki ay oylesineydi olmayinca tes aldim yaptim sonuc husran bu ayda dedim kendimi kontrol ettireyim ettirdim ee adamida ettirmek istiyom yanasmiyo zorla

Canm bende senin gibi cift cizgiyi gordum siliklesinceye kadar devam ettik siliklesince biraktik adete 1 gün var negatif bizde ayni hataya düstuk devam etseydik keske :( benm esim cok pimpirikli tuttu sanki bebek varsa bisi olursa siye korkuyo birlikte olmak istemiyo daha bisi yok yüz ustu yatirmiyo :(

Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.

Dun az kan geldi, adet oldum sandim. Ama bir daha da kan gelmedi. Test yaptim sabah, cok cok cok ama cok silik bir cizgi var sanki. Ya da ben halusinasyon goruyorum :) midem bulaniyor ve cok usuyorum. Daha ilk aydan boyle olursa birkac aya kafayi tirlatirim yahu ben.

Benimde cok cok silikti kuzum iki gun sonra biraz daha koyu cikmsti ayy bendr cok usuyorumm yaa hamilelkte usurmuyms ki hamislerr

Off ben resmen hastalikliyim yaa.dusunmeden edemiorm kotu olasiliklari napim pimpirigin otesindeyim artik ben.kuzumm nasil geccek bu burda bi arkadas var iki kez bebegi gelsmedi karnnda kurtaj yaptiler kan pihtilasmasi varms meger ucuncude oldu cok sukur ama bazen bni korkutuo 4 ay dusuk tehlikesi var dio 5 ay erken dogm simdi nie soyluon ki benim kafami karistirion dimi yanii

o arkadaşın ayrı sen ayrı balımm bak sana sadece şunu diyim rabbim nasip ettiyse mutlaka dünyaya gelcek kuzun ahada ben o kadar dikkat ettik bilinçli gebelik diye bir ilaç içmedim nasip oldu mu olmadı canım ama allaha sığınıyorum vardır rabbimin bir bildiği çoooook şükür hamd olsun rabbime hani derler yaaa hoplasanda zıplasanda doğacak çocuk doğarr takmaaa o kaaaa :9:

Hepimizin bildiği, içten içe yaşadığı ve kabullenmekte zorlandığı 😊

Bu süreci ancak ve ancak yaşayan biri anlar. Gerisi hikaye. İnsanların bebek yok mu, darısı başına demeleri kalbime saplanan bir bıçak gibi dağlıyor her seferinde. Artık o kadar sıkıldım ki soranlara bebek düşünmüyorum daha bile demeye başladım.

Bu siteyi önceden üye olmadan takip ederdim. Benzer hikayeleri, duyguları okurdum. Ama uzaktan uzaktan. Sonra birşey farkettim. Burada paylaşılan dertler ortak. Bazen hislere tercüman. Tanımadığın insanların mesajları yeni bir umut ve destek. Çünkü yaşanılanlar ortak ve aynı dil konuşuluyor.

Birbirimizi tanımadan sevincimize, üzüntümüze ortak, destekçi oluyoruz.

Bu yüzden iyi ki buradayız. 😊

e be kardeşim ne diye sorarsınız bebek yok mu diye varsa zaten söler kız sinirrrr oluyorum öle insanlara boşver açıklama yapmak zorunda değilsin nasip de konuyu kapat

hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum isyana girmez değilmi sabah ateşim düştü an meselesi adetimin başlaması boğazım düğüm düğüm oldu zor tutuyorum kendimi gerçi parkta oynayan çocuklara bakıp az ağlamadım ne yaptıysam olmadı içmediğim çay kalmadı yapmadığım kür kalmadı kimse bilmiyor bebek istediğimizi şimdi doktora gidersem herkesin haberi olur çeneleri kapanmaz şimdi olmaz yapmayın deyip duruyorlar sanki kendileri vericekler rızkını :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım inş adetin gelmez ve hamilesindir diyim ama kime ne yaaa öle yüz vermeyin biliyorum kuzum bazı insanlar gerçekten çokk zorr ama ipi sıkı tut sende taviz verme yaaa herşeyi denemişsin zaten bence rahat ol eşinle beraber olurken çocuk için değil onu istediğin için beraber ol dr a mutlaka görün için rahatlar ağlamak taam mııı

canım hamile olabilirsin kan ver derim hayırlısı olsun hakkında

Hadi inşallah hamilsindir ☺ güzel haberlerini alalım

Benimde cok cok silikti kuzum iki gun sonra biraz daha koyu cikmsti ayy bendr cok usuyorumm yaa hamilelkte usurmuyms ki hamislerr

Ee sonra ne oldu? Hamis miydin? Ben biraz daha psikopatlasip testi actim. Yani plastiklerini attim. Cizgi su an daha net gorunuyor. Daha once yaptigim testi de actim. O tamamen beyaz cizgi yok. Bugunkunde cizgi var. Labaratuar 2 saat sonra acilacak. Gidip kan testi yaptiricam.

Son düzenleme:
e be kardeşim ne diye sorarsınız bebek yok mu diye varsa zaten söler kız sinirrrr oluyorum öle insanlara boşver açıklama yapmak zorunda değilsin nasip de konuyu kapat

Aynen ya. Ben yabanci ile evliyim. Burada esimin ailesi 1 kez bile sormadi 5 yildir. Ama turkiyede sormayan kalmadi. Cok merakli ve patavatsiz milletiz vesselam :)

Canm bende senin gibi cift cizgiyi gordum siliklesinceye kadar devam ettik siliklesince biraktik adete 1 gün var negatif bizde ayni hataya düstuk devam etseydik keske :( benm esim cok pimpirikli tuttu sanki bebek varsa bisi olursa siye korkuyo birlikte olmak istemiyo daha bisi yok yüz ustu yatirmiyo :(

Ayy o korkusunu yensin kac katman iceride olan sey sanki ulasabilcek bebege yok ben benim canim istemedi hic :) ben yapmadim ama bu sefer yapicam devam edicem yani sende et kuzucum

o arkadaşın ayrı sen ayrı balımm bak sana sadece şunu diyim rabbim nasip ettiyse mutlaka dünyaya gelcek kuzun ahada ben o kadar dikkat ettik bilinçli gebelik diye bir ilaç içmedim nasip oldu mu olmadı canım ama allaha sığınıyorum vardır rabbimin bir bildiği çoooook şükür hamd olsun rabbime hani derler yaaa hoplasanda zıplasanda doğacak çocuk doğarr takmaaa o kaaaa :9:

Evet cok haklisin kuzum dogru diosun hersey Rabbimin takdiri ilahi insallah bizim.icinde hayirlisi neyse o olur Rabbim eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallah hayirlisi olsun kuzum haklisin valla ne diyim

Ee sonra ne oldu? Hamis miydin? Ben biraz daha psikopatlasip testi actim. Yani plastiklerini attim. Cizgi su an daha net gorunuyor. Daha once yaptigim testi de actim. O tamamen beyaz cizgi yok. Bugunkunde cizgi var. Labaratuar 2 saat sonra acilacak. Gidip kan testi yaptiricam.

Hemen yaptir kuzum kan testinde mutlaka cikar silik ciktiysa vardir insallahta vardir kuzum

Tabiki kuzum suan hamileyimmmm cok sukurrr bencede git kan aldir hemen kanda belli oluo zaten ben tam adet gunmde yaptm kan testini 382 cikti degerim pazar yaptim 980 ksr cikti

Back