• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Yok canim yoksa acaba olabilirmiki hic bilmiyom keske birakmasaydin calismalari bende gecen ay biraktim sonuc husran bu kez aaaa birakmiycam

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

bn gecen ay 27 sınde oldum bu ay 25 26 falan olması lazm bugun 21 gun bılmıorum kı coktan yumurtlamsımdr heralde

bn gecen ay 27 sınde oldum bu ay 25 26 falan olması lazm bugun 21 gun bılmıorum kı coktan yumurtlamsımdr heralde

Olsun olsun calis yinede sen bence ihmal etme canim benim fikrim bu yonde peki akintini kontrol edip yumurta aki gibi bisi varmi

kızlarrr ovü testi yapan herkesten yorum bekliyorumm yapmayanın :))) şaka şaka dün gece ovü testi yaptım bişey çıkmadı 3 yada 4 saat sonra lavaboya gitti tekrar baktım yine bişey yoktu sabahleyim kıpkırmızı iki çizgi belirdi hayretler içinde kaldım hemen bir tane daha yapaım dedim eee bu saattir oda yavaş yavaş belirmiş sanki sizinkide böle oldu mu yahuuu aklım çok karışık :44:

canımsın yumurtluyo olabilirsin boş bırakma yada hamişsindir. ben ovu yaptım az önce silik çıktı gerçi suyu çok içtim ama hamilelik olsaydı koyu çıkardı ikiside .:14: ay gelecek aya sabrım yok tekrar aynı şeyler offff:14::14:

Olsun olsun calis yinede sen bence ihmal etme canim benim fikrim bu yonde peki akintini kontrol edip yumurta aki gibi bisi varmi

ewet cnm oleydı ama cok sasrdım gecen ay progestrn testım 20 gunde 41.05 tı yanı yumurtam catlamıstı doktr ole dedı bılmıom yapayım barı bn yıne :))))

ewet cnm oleydı ama cok sasrdım gecen ay progestrn testım 20 gunde 41.05 tı yanı yumurtam catlamıstı doktr ole dedı bılmıom yapayım barı bn yıne :))))

Yani yap bencede kuzum bos birakma su progesteron hormonunu hic anlamiyorum yafff :( ama bence yumurtlamis olabilirsin bak bi simdi akintina durumu ne kuzum

Yani yap bencede kuzum bos birakma su progesteron hormonunu hic anlamiyorum yafff :( ama bence yumurtlamis olabilirsin bak bi simdi akintina durumu ne kuzum

beyaz cnm bnde anlamıodum doktr gecen ay kan testı yaptı progestrn ıste yumurtalarım kendılıgınden catlıo
ona bakıo ıste

Back
X