- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
- #4.041
inşallah canım inşallah ver gitsin :) ben vermicektim ama adam nöbetten gelince duramıyo
![]()
Ay iyi iste benimki nazlanio:-D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım inşallah ver gitsin :) ben vermicektim ama adam nöbetten gelince duramıyo
![]()
yaptım canım dayanamadım çok silik çizgiyi gördük yine ama batı bekliycem kan vermek için
Hadi hayirlisi dikkat et agir is yapma tamam mi bebisin vardir insallah bakalim senin bu kacinci denemeydi kuzum
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ayyy insallah insallah tutar kocamda is cikisi bulusalim disarida yiyelim diyo dedim ben kalkamam ama deyince giden gitmistir bence abartma hadi cnm carsida grsrz deyip cikti adam bogcam
Gez bakalim gezz sansina havada guzell ohhh missss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:-D bende 5 gun oldu baslayali 1kez ara verdim bu aksam gene veriyim olmassa allahim ne olur ya isteyen herkeze nasip ettt
ii m bebegım sen nasılsın bebişin napıo bakalım artık senın papuc damda :))))
Ay iyi iste benimki nazlanio:-D
Ayyy insallah insallah tutar kocamda is cikisi bulusalim disarida yiyelim diyo dedim ben kalkamam ama deyince giden gitmistir bence abartma hadi cnm carsida grsrz deyip cikti adam bogcam
hyrlısı cnm ıns olur ya bn beklemedeyım
hadi hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Tirsiyorum tam 2 saat dolunca bi kalksam cikmaz dimi disari
inşallah canım beni korkutan bata 4-5 gün varken çizgi çıkması ve silik çizgi olması bunlar beni huylandırıyor emin olamıyorum o yüzden
valla yau benim pabuc damda bebisim iyi gibi maasallahi var annecime napsam die dusunuo bence surekli degisik durumlardayiz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2. denememdi tatlım
Ne kadar kaldi kuzum senin bata ?
hamilesin canım ya ne güzel . negatif olsa çıkarmı hiç
inşallah canım beni korkutan bata 4-5 gün varken çizgi çıkması ve silik çizgi olması bunlar beni huylandırıyor emin olamıyorum o yüzden
gitmiştir canım artık . keyfini çıkartın evliliginizin bebek olunca hiçbişey yapılmıyo ilk sıralar . sıkma canını![]()